mohammad_molana
Member
دوتا حالت داره:
1- اون چیزی که می خوای آینه اش کنی عکسه
2- اون چیزی که می خوای آینه اش کنی نوشته ست
البته برای هر کدوم می تونی از دو روش استفاده کنی، اما شاید کمی اذیت بشی در تنظیماتش و دقت بالایی هم می خواد
حالا روش اول :
1- از عکس مورد نظر یه کپی تهیه می کنی:
2- از منوی فیلتر، بخش بلور، گزینه ... Motion Blur رو انتخاب می کنی و تنظیمات مربوطه رو انجام می دی.
3- عکست اینطوری می شه :
4- حالا اون بخشی رو که لازم نداری به هر روشی دلت می خواد انتخاب کن و پاکش کن. اینجوری :
حالا اگه نوشته رو خواستی آینه کنی:
1- ازش کپی تهیه می کنی
2- با یک بار کلیک کردن با ابزار Brush روی متن دوم، اون رو به عکس تبدیل می کنی( می پرسه مطمئنی و تو هم OK رو بزن )
این کار رو می تونی از منوی Layer بخش Rasterize با گزینه Type هم انجام بدی.
3- بعد Crtl + T رو می زنی و با نگه داشتن Crtl به این صورت که تو شکل می بینی تغییر شکل می دی نوشته ات رو :
4- برای لایه مورد نظر (همون تکست که حالا شده Type) یه ماسک می سازی. این جوری :
5- و بعد با ابزار Gradiant و رنگ های سیاه و سفید (اگه نوشته ات یه رنگ دیگه بود، باز هم این دوتا رنگ باید سیاه و سفید باشن) یه طیف رنگی ایجاد می کنی ( یا همون شیب رنگ ) مثل شکل
6- و بعد شفافیت (Opacity) لایه رو هم به دلخواه خودت تغییر می دی
----------------
البته تمام اینها که گفتم به سلیقه خودتون می تونه تغییر کنه و فقط باید زیاد باهاش ور برین تا اون چیزی رو که می خواین پیدا کنین...
توضیحات من رو هم مطمئنم خودتون می دونستین . فقط برای یادآوری برای بعضی از دوستان که سوال می کنن بود و بس.
کاستی ها رو ببخشید به بزرگی تون.
یا حق
1- اون چیزی که می خوای آینه اش کنی عکسه
2- اون چیزی که می خوای آینه اش کنی نوشته ست
البته برای هر کدوم می تونی از دو روش استفاده کنی، اما شاید کمی اذیت بشی در تنظیماتش و دقت بالایی هم می خواد
حالا روش اول :
1- از عکس مورد نظر یه کپی تهیه می کنی:

2- از منوی فیلتر، بخش بلور، گزینه ... Motion Blur رو انتخاب می کنی و تنظیمات مربوطه رو انجام می دی.

3- عکست اینطوری می شه :

4- حالا اون بخشی رو که لازم نداری به هر روشی دلت می خواد انتخاب کن و پاکش کن. اینجوری :

حالا اگه نوشته رو خواستی آینه کنی:
1- ازش کپی تهیه می کنی
2- با یک بار کلیک کردن با ابزار Brush روی متن دوم، اون رو به عکس تبدیل می کنی( می پرسه مطمئنی و تو هم OK رو بزن )
این کار رو می تونی از منوی Layer بخش Rasterize با گزینه Type هم انجام بدی.
3- بعد Crtl + T رو می زنی و با نگه داشتن Crtl به این صورت که تو شکل می بینی تغییر شکل می دی نوشته ات رو :

4- برای لایه مورد نظر (همون تکست که حالا شده Type) یه ماسک می سازی. این جوری :

5- و بعد با ابزار Gradiant و رنگ های سیاه و سفید (اگه نوشته ات یه رنگ دیگه بود، باز هم این دوتا رنگ باید سیاه و سفید باشن) یه طیف رنگی ایجاد می کنی ( یا همون شیب رنگ ) مثل شکل
6- و بعد شفافیت (Opacity) لایه رو هم به دلخواه خودت تغییر می دی

----------------
البته تمام اینها که گفتم به سلیقه خودتون می تونه تغییر کنه و فقط باید زیاد باهاش ور برین تا اون چیزی رو که می خواین پیدا کنین...
توضیحات من رو هم مطمئنم خودتون می دونستین . فقط برای یادآوری برای بعضی از دوستان که سوال می کنن بود و بس.
کاستی ها رو ببخشید به بزرگی تون.
یا حق