اندازه A3

Sleekman

Member
ســــلام :
آيا براي طراحي پوستر A3 كه داراي عكس و رنگي هست در فتوشاپ بايد اندازه فايل A3 طرحي بشه يا اگه با اندازهA4 هم طراحي بشه كافيه و چاپخونه ميتونه اونو بدون كم شدن وضوح به A3 تبديل كنه؟
با تشكر

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حتما باید سایز A3 باشه.

البته من یه جا شنیده بودم که مثلا اومده بودن کار رو با سایز کوچیکتر ولی با رزلوشن بالاتر طراحی کردن. مثلا در مورد کار شما اومدن یه کار A3 رو تو سایز A4 طراحی کردن ولی بجای اینکه رزلوشن رو که بطور معمول باید 300 گرفت مثلا 600 گرفتن. بعد از تموم شدن کار اومدن طرح رو به صورت یه عکس وارد یه صفحه A3 کردن و بزرگش کردن. البته خبر ندارم که موفق بودن با این کار یا نه ولی اون چیزی که معمول هست و همه جا هم انجام میشه اینه که سایز باید بصورت واقعی در نظر گرفته بشه.
1436.gif

در ضمن فتوشاپ با سایز A3 مشکلی خاصی نداره چرا حالا A4 طراحی کنی؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
البته من یه جا شنیده بودم که مثلا اومده بودن کار رو با سایز کوچیکتر ولی با رزلوشن بالاتر طراحی کردن. مثلا در مورد کار شما اومدن یه کار A3 رو تو سایز A4 طراحی کردن ولی بجای اینکه رزلوشن رو که بطور معمول باید 300 گرفت مثلا 600 گرفتن. بعد از تموم شدن کار اومدن طرح رو به صورت یه عکس وارد یه صفحه A3 کردن و بزرگش کردن. البته خبر ندارم که موفق بودن با این کار یا نه ولی اون چیزی که معمول هست و همه جا هم انجام میشه اینه که سایز باید بصورت واقعی در نظر گرفته بشه

این دیگه از اون کارهاس ها سارا (لقمه رو دور سر چرخوندن)
البته میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا