اندازه فايل فلش

asbtond

Active Member
با سلام

من يك پروژه دارم كار ميكنم كه ميخوام اندازش 240×120 باشه وقتي كليدهاي ctrl+enter را ميزنم در اندازه اي كه ميخوام ديده ميشه ولي وقتي دكمه ماكسيمايز كنار دكمه close را ميزنم صفحه بزرگ شده و از طراحي من چيزي نميمونه يا در فاير فاكس يا در آي ايي وقتي اجرا ميكنم فول اسكرين هست و نياز به كد html داره تا اندازش تنظيم بشه كه من نميخوام از html استفاده كنم اگه يه راهنمايي كنيد ممنون ميشم:green:

در رابطه با اين موضوع كدهاي زير هم مشكلم را حل نكردن يهني من ميخوام اول و آخرش اندزه 240×120 باشه

HTML:
stage.scaleMode=StageScaleMode.SHOW_ALL; 

stage.scaleMode=StageScaleMode.NO_SCALE; 

و...

راستي حجمش زياد شده چطوري ميتونم حجمش را فشرده كنم؟؟

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
شما وقتی تو وب می زارید،دکمه های close و max دیگه تو وب دیده نمی هشه...
با java script و html می تونید اندازه فلش رو تو یه div یا هر تگ دیگه ای ست کنید.یه کم سوالو مبهم توضیح دادید...
اگر می خواهید اندازه صفحه اصلیتون،تو هر سایز ثابت بمونه باید از این دستورات استفاده کنین:
PHP:
stage,scaleMode=StageScaleMode.EXACT_FIT;
باعث استرچ شدن می شود
stage,scaleMode=StageScaleMode.SHOW_ALL;
ثابت ماندن تناسب طول و عرض

asbtond

Active Member
سلامي دوباره دارم

منظور من اينه كه چرا وثتي فول اسكرين ميكنم اندازه تا حد صفحه بزرگ ميشه ولي شما بنر زير را در نظر بگيريد پس چرا وقتي فول اسكرين ميكنيم اين بنر فول اسكرين نميشه و در اندازه ثابت باقي مونده؟؟؟

آدرس بنر:

http://mihandownload.com/ali/sonyericsson468x60.swf

++Hadi++

Active Member
ببینید تو تنظیمات اکشن اینو ننوشته باشید؟
stage.scaleMode=stageScaleMode.NO_SCALE
احتمالا اینه آخه این باعث می شه سایز اشیای صحنه تو هر سایزی ثابت بمونه.شاید از کلاسی خاص یا ووواستفاده کردین که اون این کار رو کرده...

asbtond

Active Member
نه شما خواهشا يه بار خودتون امتحان كنيد بدون هيچ كدي در برنامه ادوبي فلش يك پروژه ايجا كنيد چند تصوير و شكل را درونش رسم كنيد (زمينه در اندازه مشخص اشه مثلا در اندازه پروژه من) بعد پروژه را با كنترل+اينتر اجرا كنيد بعد از اجرا همه چيز درسته ولي بعد از كليك روي ماكسيمايز (كمه كنار × (close)) اونقت مشكل من را خواهيد ديد كه همه چيز بزرگ ديده ميشه حتي اشياي خارج كادر هم بعضي مواقع ديده ميشه ولي من نمونه اي كه در پست بالا نشون دادم بنر علاوه بر اينكه بزرگ (فول اسكرين) نميشه بلكه تمام اشكال و تصاوير در اندازه واقعي هستن

لازم به ذكر است من اصلا كدي را در پروژه ام ننوشتم فقط اون كدهاي بالا را نوشتم كه ديدم نتيجه نميده

++Hadi++

Active Member
اگه می خواهین همه چیز به یه نسبت بزرگ و کوچیک بشه،با تمامی تنظیماتی که تو سربرگ html گزینه publish settings هست و ... دستور show All رو بنویسید (معادل اکشن 2 یا 3 به نسبت سرستون) و بعد همه چیز درست می شه.حد اقل با یه ک وقفه با دستور زیر این کار رو بکنید شاید درست شه.اگه نشد باید سورس رو آپ کنید تا بچه ها ببینند...
PHP:
setTimeout(function(){stage.scaleMode=StageScaleMode.SHOW_ALL;},200);

جدیدترین ارسال ها

بالا