اندازه استاندارد پوستر

jafar1374

Active Member
سلام خدمت دوستان عزیز :rose:

می خواستم برا خودم پوستر درست کنم هر اندازه ای ک در نظر می گیرم ذخیره می کنم شیپ هایی که داخلش هست تو تصویر جی پک کج و ماوج دیده میشن یعنی کیفیت ندارن

چکار کنم و چ اندازه ای در نظر بگیرم که کیفیت پوسترم خوب بشه ؟

با سپاس

ArTaBaZ

Well-Known Member
سایز پوستر نباید ربطی به Shape هایی که درست میکنید داشته باشه !
میتونید یک نمونه فایلتون رو قرار بدید تا بررسی بشه ؟
---------------------------------------------------
یک سوال : از چه ورژنی از فتوشاپ استفاده میکنین ؟

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
رزولوشن درستی انتخاب نمیکنی
اندازش بستگی به خودت داره
مثلا میتونی با ابعاد a4 و رزولوشن 300 پیکسل اینچ درست کنی

ArTaBaZ

Well-Known Member
من احتمال میدم مشکلش مربوط به Anti aliasing هست که در Shape هایی که درست میکنه ایجاد شده ! این مشکل توی Cs5 و پایینتر بیشتر دیده میشده ! که با غیرفعال کردن اون بخش درست میشه.

jafar1374

Active Member
مرسی اون ابعاد رو قبلا دیده بودم منتها می خوام ی چیزی که عمومی ترین هست مثلا ی پوستر برای عکس خودم ک بچسبونم به اتاقم . گفتم شما تجربتون بیشتره .

از CS6 استفاده می کنم .

ابعاد a4 و رزولوشن 300 پیکسل اینچ رو تست می کنم

Anti aliasing رو هم تست می کنم و خبر می دم

:rose:

hamid

Well-Known Member
اصن چه ربطی به Anti Alias داره میشه یکی به من بگه؟ در کل انتی آلیاس زمانی کاربرد داره که شما بخواین از شیپ یا تصاویری وکتوری که لبه های تیز داره استفاده کنید و میاد اونورا نرم تر میکنه تا در صورتی روی تصویر زوم شه بشکل دندونه دندونه نباشه بنظرم مشکلی ک ایشون داره داره روی ابعاد و وضوح بالا کار میکنه و تصاویری رو که منتقل میکنه به پروژش تصاویر بی کیفیتی باید باشه که باید ریسایز شه واسه همینه

jafar1374

Active Member
اصن چه ربطی به Anti Alias داره میشه یکی به من بگه؟ در کل انتی آلیاس زمانی کاربرد داره که شما بخواین از شیپ یا تصاویری وکتوری که لبه های تیز داره استفاده کنید و میاد اونورا نرم تر میکنه تا در صورتی روی تصویر زوم شه بشکل دندونه دندونه نباشه بنظرم مشکلی ک ایشون داره داره روی ابعاد و وضوح بالا کار میکنه و تصاویری رو که منتقل میکنه به پروژش تصاویر بی کیفیتی باید باشه که باید ریسایز شه واسه همینه

حق با شماست

نرم افزار PhotoZoom.Pro.v6.0.4_AsanDl.com رو گرفتم که بصورت پلاگین رو فتوشاپ قرار می گیره و کیفیت رو عالی بالا می بره

البته من Anti Alias رو نمی بینم و فقط Align edges هستش

hamid

Well-Known Member
اینی که دوستمون گفت زمانی کاربر داره که خودتون بخواین دستی یک شکل رو طراحی کنید که فکر نمیکنم شما بخواین اینکار رو بکنید شما از تصاویر دیگه به احتمال دارید استفاده می کنید

ArTaBaZ

Well-Known Member
ربطش تو ورژن های پایین تره که میتونید تفاوت فعال بودن و فعال نبودن Anti-aliasing رو ببینین:

aa2.png

درضمن ایشون هم گفتن :
شیپ هایی که داخلش هست تو تصویر جی پک کج و ماوج دیده میشن یعنی کیفیت ندارن
پس دقیقا یکی از موارد میتونست این باشه ! اگه همونطور که گفتم پیشنمایش میدادن بهتر میشد کمک کرد...

jafar1374

Active Member
ربطش تو ورژن های پایین تره که میتونید تفاوت فعال بودن و فعال نبودن Anti-aliasing رو ببینین:

aa2.png

درضمن ایشون هم گفتن :

پس دقیقا یکی از موارد میتونست این باشه ! اگه همونطور که گفتم پیشنمایش میدادن بهتر میشد کمک کرد...

آخه فایل پی اس دی رو از یه جا دانلود کرده بودم که که سایزش حدود 100 مگ بود نمیشد اینجا آپلود کرد

ArTaBaZ

Well-Known Member
درصورتی که هنوز با این مشکل مواجه هستین میتونید پیشنمایش با سایز کوچکتر بگیرین (jpg) و یا تمام آبجکت ها بجز یکی از Shape ها رو حذف کنین و بفرستین که حجم کارتون بالا نباشه...
موفق باشین

jafar1374

Active Member
درصورتی که هنوز با این مشکل مواجه هستین میتونید پیشنمایش با سایز کوچکتر بگیرین (jpg) و یا تمام آبجکت ها بجز یکی از Shape ها رو حذف کنین و بفرستین که حجم کارتون بالا نباشه...
موفق باشین

ی شیپ رو که اینجوری میشه رو زیپ کردم با حجم خیلی پایین میدم خدمتتون

پیوست ها

• Untitled-3.rar
    361.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6

ArTaBaZ

Well-Known Member
دوست عزیز اینکه یک چیز طبیعیه !

Untitled-3.jpg

اگه میخواین خیلی تمیز در بیاد ، باید با نرم افزارهای وکتوری کارکنین ! مثل کورل دراو ، ایلستریتور و ... که هیچگونه افت کیفیت در داخل خود نرم افزار وجود نداره . البته آخر سر هنگام تبدیل به jpg باز تبدیل به پیکسل میشن !!!
با فتوشاپ و نرم افزار های پیکسلی این مسئله وجود داره ، چون صفحه از پیکسل تشکیل شده !
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا