قبل از اینکه عرایض خودم را شروع کنم می خواستم بگم که ورژن جدید مرزبان کار خود را شروع کرد
با حس تلاش گری بیشتر و دوستی هائی شدیدتر.
assan گفت:
سلام دوستان
اول باید بگم که اگر من ارسال می کنم در این تاپیک فقط برای اینه که این انجمن بهتره بشه وقصد جسارت به هیچ کسی ندارم
دوستان اگر تا حالا متوجه شده باشید من تازگی خیلی کم ارسال می کنم مخصوصا در تاپیک ها و تصمصیم داشتم در این جور بحث ها شرکت نکنم ولی دیدم الان باید حتمی یک صحبتی با همه دوستان داشته باشم
اول در مورد مدیر انجمن باید بگم که بهروز جان یکم گرفتار هست و نمی تونه زیاد برای کنترل این انجمن وصل شه وبه نظرات وپیشنهادات شما رسید
گی کنه برای همین دوستان خوب مدیران سایت خودشون شخصا به این کار ها رسیدگی میکنن و مدیران سایت هم باید روی کل این فورم بررسی کنن برای همین طول می کشه مه اینجا نظر بدن
در مورد مرزبان
پسر خوب اصفهانی باید بگم که خیلی وقت که عضو مجید آنلاین هست و جز عکس های خوب ایران و جز بهترین عکس های این سایت هست فکر می کنم شنا سنه بلک شناسه این دوستمون را
خلاصه اینکه بگم ایشون جز پیر های این انجمن هستن و عکاسی که می گیرن با دوربین مکانیکی هست به هر حال این رو گفتم دوستانی که یکم جدید تر هستن از موضوع خبر دار بشن
خب ساسان جان من لایق این همه تعریف وتمجید نیستم وهنوز خیلی چیز ها باید در مورد عکاسی یاد بگیرم و می خواستم تشکر کنم که من را به سایر دوستان معرفی نمودی
در مورد صحبت مرزبان و بقیه دوستان باید بگم که حبت مرزبان تا یک حدودی درسته ولی نه کامل
assan گفت:
ببین مرزبان جان به فرض مثال من یک عکس گرفته ام می خوام اشکالات اش رو بدونم تا در عکس های بعدی که می گیرم اون اشکال ها رو نداشته باشم وقتی که عکس رو می ذارم اینجا دوستان همه نظر می دن واشکالات عکس پیداه می شه ای
ساسان عزیز گفته شما به شرطی درست می باشد که افراد عکس های خودشون را بفرستند ویا اینکه اگر می خواهند عکس ها دیگران ارسال کنند فقط به، بَه بَه وچَه چَه اکتفا نکنند و نکات فنی آن را بیان کنند یا از دوستان هنرمند بخواخند این کار انجام دهند
assan گفت:
نجوری خیلی خوبه ولی از یک بابت هم مرزبان درست می گه الان با تاپیک های عکس های مختلفی روبه رو هستیم که یک عکس رو بچه ها ارسال می کنن و بقیه می گن خوب یا بده بدونه هیچ نظری که چرا خوب یا بد هست ولی باز تاپیک های از عکس ها رو داریم که واقعا ارزش دارن که آدم این عکس ها روببینه مثل این سری که مسیح جان می فرسته واسم تاپیک ها رو گذاشته هنر عکاسی 000 من خودم از این ارسال ها خیلی چیز ها یاد گرفتم ولی با این وجود باز تاپیک های زیادی در مورد عکس بدون توضیح ارسال می شه که باید رسیدگی بشن که طبق قولی که پیمان به بچه ها داده توی نسخه جدید یک سری قانون هست که باعث بهتر شدن انجمن عکاسی می شه که همه دوستان می خوان اینجوری بشه
در مورد مدیر انجمن قبلی که فکر نکنم شما ازش انتقاد کردی مرزبان جان فتم حالا که دارم ارسال می کنم یک تشکر هم از این پسر خوب داشته باشیم هر چند با اتفاقتی که پیش اومد ولی آقای مهردادسماواتی زحمت زیادی برای این انجمن کشیدن و در انجمن های عکس ایرانی هم این انجمن اول هست می تونی بری بررسی کنی
ولی در کل دوستان یکم صبر کنید تا این نسخه جدید آپلودشه تا قوانین وغیر رو که دیدم اون وقت انتقاد کنید ولی الان وقت انتقاد نیست چون خود مدیران به اندازه کافی سرشون شلوغ هست اگر کم وکاستی درنسخه جدید بود و اون موقع انتقاد واجبه نه اینکه دوستان به این روال ادامه بدن و یک عکس بذارن بگنن فلان نه اگر عکس ی واقعا ارزش داره اینجا قرار بدید تا همه دوستان استفاده کنن
با تشکر از همه دوستانی که باعث شدن بهترین انمن عکس ایرانی باشیم
تشکر می کنم به خاطر این صحبتت امید وارم این امر هرچه زود تر تحقق پیدا بکنه
از نظر کمی واقعا بهترین هستیم ولی از نظر کمی نمی دانم به هر حال من این انجمن در هر صورتی دوست دارم لا اقل به خاطر شماهائی که بهترین دوستان آنلاینی من هستید حالا چه تاپیک توش باشه چه نباشه.