انجمن طرح ماندگار

MUSE

Member
با سلام خدمت دوستان مجید آنلاینی:
شما می توانید بحث مربوط به نرم افزار vnplugin را در قسمت انجمن همین نرم افزار به بحث و گفتگو بگذارید.
اینطوری حرف های شما یا در خواستهایی که دارید به گوش گروه طرح ماندگار برسد.

با تشکر حامد ملکی

MUSE

Member
با سلام خدمت دوستان مجید آنلاینی:
شما می توانید بحث مربوط به نرم افزار vnplugin را در قسمت انجمن همین نرم افزار به بحث و گفتگو بگذارید.
اینطوری حرف های شما یا در خواستهایی که دارید به گوش گروه طرح ماندگار برسد.

با تشکر حامد ملکی

http://www.mandegar.com/forum/forumdisplay.php?1-انجمن-طرح-ماندگار

ALI_TAKHTI

Active Member
من نمیدونم چطور درباره نرم افزارری که شرکت سازندش میترسه یک لینک برای دانلودش بزاره ما باید بحث کنیم؟؟؟
از روی عکسش باید حرف بزنیم؟
کشتید مارو با این برنامه.
از مدیران خواهش میکنم تا زمانی که این برنامه برای تست کردن در اختیار دوستان قرار نگرفته از اییجاد هر تایپیکی در ایباره جلوگیری کنند.
تو همین صفحه بگردید چند تا تایپیک بی مصرف در اینباره هست که بیشتر جنبه تبلیغ داره.
تبلیغ چیزی که اصلا نمیدونیم چی هست.
از ایجاد کننده تایپیک عذر خواهی میکنم . از من دلگیر نشو دوست عزیز اما این برنامه تا زمانی که برای تست دست بچه ها نرسه هیچ ارزشی نداره.

geo_vahid

Member
با سلام
آقا خوبه تو مدیر انجمن نشدی وگرنه یه تانک ور میداشتی ما رو با خاک یکسان میکردی

زمانی که ما با مجید آنلاین رو در رو آشنا شدیم (نمایشگاه رسانه های دیجیتال) و کلیاتی در مورد نرم افزار خدمت ایشون ارائه شد، دو نسخه از نرم افزار هم در اختیار ایشون قرار گرفت که به هرکی صلاح میدونن بدن تا تست بشه و انتقاد بشه. ایشون هم نه نظر موافق دادند و نه مخالف. گفتند من در اختیار بچه های تریدی کار میذارم تا پیشنهاد، انتقاد و یا ... بود خودشون بگن.
ویدئوی تصویری هم همه نوعه تو سایت هست ( قسم میخورم ساختگی نیست. کار کردیم ، کپچر گرفتیم)
آموزشگاه معماری ایوان خانه معماری هم مهر تایید به نرم افزار زده ( جناب آقایان شقاقی ، کرمی و حمید زاده) و از طریق همین آموزشگاه ارائه و پرزنت میشه
دوره پنجم عالی تخصصی معماری دانشگاه تهران هم نرم افزار در اختیار تمام دانشجویان قرار گرفت و توسط اساتید این گروه آموزش داده شد
سوال و جوابهای تلفنی هم همیشه از طریق بچه های این واحد پاسخ داده میشه

در نهایت هم باید بگم هدف ما اصلا خود نرم افزار نیست بلکه ....... در آینده متوجه خواهید شد.

geo_vahid

Member
با سلام
آقا خوبه تو مدیر انجمن نشدی وگرنه یه تانک ور میداشتی ما رو با خاک یکسان میکردی

زمانی که ما با مجید آنلاین رو در رو آشنا شدیم (نمایشگاه رسانه های دیجیتال) و کلیاتی در مورد نرم افزار خدمت ایشون ارائه شد، دو نسخه از نرم افزار هم در اختیار ایشون قرار گرفت که به هرکی صلاح میدونن بدن تا تست بشه و انتقاد بشه. ایشون هم نه نظر موافق دادند و نه مخالف. گفتند من در اختیار بچه های تریدی کار میذارم تا پیشنهاد، انتقاد و یا ... بود خودشون بگن.
ویدئوی تصویری هم همه نوعه تو سایت هست ( قسم میخورم ساختگی نیست. کار کردیم ، کپچر گرفتیم)
آموزشگاه معماری ایوان خانه معماری هم مهر تایید به نرم افزار زده ( جناب آقایان شقاقی ، کرمی و حمید زاده) و از طریق همین آموزشگاه ارائه و پرزنت میشه
دوره پنجم عالی تخصصی معماری دانشگاه تهران هم نرم افزار در اختیار تمام دانشجویان قرار گرفت و توسط اساتید این گروه آموزش داده شد
سوال و جوابهای تلفنی هم همیشه از طریق بچه های این واحد پاسخ داده میشه

در نهایت هم باید بگم هدف ما اصلا خود نرم افزار نیست بلکه ....... در آینده متوجه خواهید شد.

ALI_TAKHTI

Active Member
نه عزیز من مدیر نیستم.خیالت راحت.
اتفاقا تانک هم ندارم بازم خیالت راحت
اما به نوبه خودم اجازه تبلیغ به این صورت رو نمیدم.
من نمیدونم جریان چیه که چند تا کاربر تو سایت داریم که میان و تعریف و تمجید میکنن از این نرم افزار و همه هم خودشون رو از این گروه میدونن.
من این نوع تایپیک زدن رو تبلیغ میدونم و خلاف قوانین هست.
تازه کاش این تایپیک ها سودی هم داشت به حال کسی
به نظر میرسه بجای اینکه به حال بچه ها مفید باشه برای این گروه سازنده مفیده
باز هم میگم نه با کسی دعوا داریم نه مشکل چاکره همه بچه ها هم هستیم.اما به دور از حرفه ای گری هست نرم افزاری رو که امکان تست و استفاده ازش رو نداریم اینهمه شاهد تبلیغش باشیم.
به شخصه اگر از اینم برنامه استفاد هکنم و ببینم حتی 50 درصد صحبت های انجام شده در بارش درسته حتما خرید میکنم

اما در حال حاظر با این سیاست غیر حرفه ای تیم سازندش فکر میکنم این نوع تایپیک ها فقط جنبه تبلیغی داره

MUSE

Member
با سلام خدمت دوست عزیزم علی جان:
ممنونم که اینقدر فعال هستید و تمام تاپیکهای مربوط به شرکت رو می خوانید.
من اگر تبلیغی میکنم که اصلا هدفی ندارم جز فعال شدن بچه های majid online تو سایت خودمان می باشد.
در کل من بابت چیزی تاپیک زدم که برای شرکت خودم هست و روزها و حتی بعضی شبها بخاطر آن تو شرکت همراه با مدیران مجموعه داخل شرکت زحمت کشیدیم که کاربران راحت با مکس کار کنند.و حتی بخاطر گذاشتن دمو چندین جلسه برگذار شد اما رای اکثریت به دمویی شبیه trailer یا همون پیش نمایش تصویب شد.
من با مدیران شرکت صحبت میکنم که براتون یک نسخه دمو اختصاصی بسازند و براتون بفرستند.
ما اگر انتقاد سازنده و واقعا خوبی ببینیم یا بگید با جونودل سعی به تغییر دادن و بهتر کردن نرم افزار میکنیم.
باید بگم که ما اگر تبلیغی کردیم کار کاملا بومی را تبلیغ کردیم.
ایرانی بودن خودتون رو فراموش نکنید و از شرکتهای ایرانی حمایت کنید.

با تشکر

آخرین ویرایش:

hamed n

New Member
سلام سال نوی همگی پیشاپیش مبارک
از قدیم گفتن هدف یکی بهانه هزارتا
اگه دمو هم بود یه صحبت دیگه پیش میومد
:lol:

hamed n

New Member
به نظر من کسی که منتقده حداقل یه بار از این قابلیتها یا یکیش صحبت می کرد.نه اینکه بگه کلا اینا وجود نداره.

1. راهنماي فارسي بصورت CHM و تصویری.
2. سرعت بالاي کار با برنامه در قياس با دستور Merge.

3. توانايي قرارگيري دقيق هر جسم بر روي جسم ديگر.
4. قرارگيري Pivot در قسمت تحتاني هر جسم که به جابجايي و تغيير مقياس آبجکت بسيار کمک مي­نمايد.
5. قرارگيري آبجکت­ها در لايه فعال بر خلاف دستور Merge.
6. اختصاص يک اسم مناسب بر اساس نوع آبجکت که در هنگام استفاده از Select by Name بسيار سودمند است.
7. اختصاص يک اسم خاص به هر متريال، بصورتي که متريال استفاده شده بر اساس نام آن قابل رديابي مي­باشد.
8. امکان جايگزيني هر آبجکت با آبجکت ديگر با سرعت بالا و با مقياس آبجکت پيشين.
9. امکان تنظیم جهت گیری آبجکت در هنگام خلق.
10. قابليت تغيير مقياس بر اساس اندازه دقيق.
11. وارد شدن اتوماتيک به محيط انتخاب عکس در هنگام استفاده از قاب عکس­ها.
12. ايجاد جسم جداگانه براي عمليات Boolean در هنگام وارد کردن در و پنجره به محيط مکس.
13. امکان ديدن تصوير بزرگ از هر آبجکت و يا متريال با استفاده از راست کليک.
14. عدم نياز به حافظه بالاي کامپيوتر عليرغم استفاده از هزاران آبجکت و متريال مختلف.
15. فراخواني اتوماتيک تمامي بافت­هاي مربوط به آبجکت و متريال­هاي مختلف.
16. قابليت ايزوله، مخفي­سازي و يا هردو در هنگام استفاده از متريال­ها.
17. امکان استفاده از مقياس يک جسم براي تمامي آبجکت­هاي ديگر.
18. امکان تغيير و بازسازي هر آبجکت توسط کاربر و حفظ هميشگي اطلاعات ذخيره شده.
19. امکان ارزيابي زمان نسبي رندر هر متريال براي اجتناب در استفاده از متريال­هاي داراي زمان رندر طولاني.
20. ورود آبجکت­ها بصورت Group که در انتخاب و جابجايي آن­ها بسيار سودمند است.
21. توانايي ايجاد چند متريال بر روي يک EditablePoly يا EditableMesh.
22. توانايي استفاده سريع از UVW Map.
23. توانايي ايجاد سريع کاشي و موزاييک با Tile­هاي واقعي.
24. توان ايجاد Line با طول و زاويه دقيق و همچنين جابجايي صفحه ديد بدون خارج شدن از حالت ايجاد Line.
25. توانايي جديد رندر تصاوير با قابليت سه­بعدي سازي واقعي.
26. توانايي تغيير سريع تنظيمات رندر به تنظيمات موجود در ArchInteriorهاي مختلف.
27. توانايي استفاده سريع از نورها و دوربين­هاي موجود در صحنه­هاي ArchInterior.
28. توانایی جستجوی بسیار پیشرفته.
29. توانایی تعریف کلمات کلیدی برای تمامی آبجکت­ها و متریال­ها.
30. قابلیت بروزرسانی و افزایش تعداد آبجکت­ها و متریال­ها.

ALI_TAKHTI

Active Member
به نظر من کسی که منتقده حداقل یه بار از این قابلیتها یا یکیش صحبت می کرد.نه اینکه بگه کلا اینا وجود نداره.

1. راهنماي فارسي بصورت chm و تصویری.
2. سرعت بالاي کار با برنامه در قياس با دستور merge.

3. توانايي قرارگيري دقيق هر جسم بر روي جسم ديگر.
4. قرارگيري pivot در قسمت تحتاني هر جسم که به جابجايي و تغيير مقياس آبجکت بسيار کمک مي­نمايد.
5. قرارگيري آبجکت­ها در لايه فعال بر خلاف دستور merge.
6. اختصاص يک اسم مناسب بر اساس نوع آبجکت که در هنگام استفاده از select by name بسيار سودمند است.
7. اختصاص يک اسم خاص به هر متريال، بصورتي که متريال استفاده شده بر اساس نام آن قابل رديابي مي­باشد.
8. امکان جايگزيني هر آبجکت با آبجکت ديگر با سرعت بالا و با مقياس آبجکت پيشين.
9. امکان تنظیم جهت گیری آبجکت در هنگام خلق.
10. قابليت تغيير مقياس بر اساس اندازه دقيق.
11. وارد شدن اتوماتيک به محيط انتخاب عکس در هنگام استفاده از قاب عکس­ها.
12. ايجاد جسم جداگانه براي عمليات boolean در هنگام وارد کردن در و پنجره به محيط مکس.
13. امکان ديدن تصوير بزرگ از هر آبجکت و يا متريال با استفاده از راست کليک.
14. عدم نياز به حافظه بالاي کامپيوتر عليرغم استفاده از هزاران آبجکت و متريال مختلف.
15. فراخواني اتوماتيک تمامي بافت­هاي مربوط به آبجکت و متريال­هاي مختلف.
16. قابليت ايزوله، مخفي­سازي و يا هردو در هنگام استفاده از متريال­ها.
17. امکان استفاده از مقياس يک جسم براي تمامي آبجکت­هاي ديگر.
18. امکان تغيير و بازسازي هر آبجکت توسط کاربر و حفظ هميشگي اطلاعات ذخيره شده.
19. امکان ارزيابي زمان نسبي رندر هر متريال براي اجتناب در استفاده از متريال­هاي داراي زمان رندر طولاني.
20. ورود آبجکت­ها بصورت group که در انتخاب و جابجايي آن­ها بسيار سودمند است.
21. توانايي ايجاد چند متريال بر روي يک editablepoly يا editablemesh.
22. توانايي استفاده سريع از uvw map.
23. توانايي ايجاد سريع کاشي و موزاييک با tile­هاي واقعي.
24. توان ايجاد line با طول و زاويه دقيق و همچنين جابجايي صفحه ديد بدون خارج شدن از حالت ايجاد line.
25. توانايي جديد رندر تصاوير با قابليت سه­بعدي سازي واقعي.
26. توانايي تغيير سريع تنظيمات رندر به تنظيمات موجود در archinteriorهاي مختلف.
27. توانايي استفاده سريع از نورها و دوربين­هاي موجود در صحنه­هاي archinterior.
28. توانایی جستجوی بسیار پیشرفته.
29. توانایی تعریف کلمات کلیدی برای تمامی آبجکت­ها و متریال­ها.
30. قابلیت بروزرسانی و افزایش تعداد آبجکت­ها و متریال­ها.

شما خوبی؟
سر حالی داداش؟
کی گفته وجود نداره؟
عزیزم دادش گلم حرفه ای باش.
بحث بیهوده نکن. این حرفها کمکی به این نرم افزار و یا این سایت نمیکنه
زمانی میشه در باره یک نرم افزار صحبت کرد که بشه اول باهاش کار کرد و تستش کرد. نه اینکه تو بیای واسه من از خوبی هاش بگی.
الان فهمیدی من چی میگم؟ آره؟

ALI_TAKHTI

Active Member
با سلام خدمت دوست عزیزم علی جان:
ممنونم که اینقدر فعال هستید و تمام تاپیکهای مربوط به شرکت رو می خوانید.
من اگر تبلیغی میکنم که اصلا هدفی ندارم جز فعال شدن بچه های majid online تو سایت خودمان می باشد.
در کل من بابت چیزی تاپیک زدم که برای شرکت خودم هست و روزها و حتی بعضی شبها بخاطر آن تو شرکت همراه با مدیران مجموعه داخل شرکت زحمت کشیدیم که کاربران راحت با مکس کار کنند.و حتی بخاطر گذاشتن دمو چندین جلسه برگذار شد اما رای اکثریت به دمویی شبیه trailer یا همون پیش نمایش تصویب شد.
من با مدیران شرکت صحبت میکنم که براتون یک نسخه دمو اختصاصی بسازند و براتون بفرستند.
ما اگر انتقاد سازنده و واقعا خوبی ببینیم یا بگید با جونودل سعی به تغییر دادن و بهتر کردن نرم افزار میکنیم.
باید بگم که ما اگر تبلیغی کردیم کار کاملا بومی را تبلیغ کردیم.
ایرانی بودن خودتون رو فراموش نکنید و از شرکتهای ایرانی حمایت کنید.

با تشکر

سلام.ممنون دوست عزیز.
من تمام سایتتون رو گشتم و هرچی اطلاعات بود به دست آوردم. اون فیلم( به قول دوستان دمو) رو هم دیدم.
نگرانی شما از بابت هک شدن نرم افزارتون رو درک میکنم.
براش زحمت کشیدید و دوست ندارید براحتی کسی ازش سو استفاده کنه.
من هم بشما حق میدم.
اما بنده به عنوان یک یوزر که هدف شما هستم برای خرید این نرم افزار دارم صحبت میکنم.
ایرانی هم هستم مطمئن باش خیلی بیشتر از بعضی ها و این که انتقاد میکنیم به حساب دشمنی نزارید چون عقل حکم میکنه ندیده از روی حرف چیزی رو تائید نکنیم.
پس پیشنهاد میکنم یک دموی حتی ساده و مختصر رو برای بچه های همین سایت طراحی کنید تا همه به قدرت نرم افزار شما پی ببرند.
با تشکر

::reza::

کاربر VIP
سلام
با تعاریفی که از نرم افزار کردید معلومه کارایی خودش رو داره ومیتونه مفید باشه. امیدوارم هر چه سریعتر این محصول وارد بازار بشه تا همه بتونند ازش استفاده کنند.
در مورد نقد یا نظر بهتره که یک پیش زمینه ای در مورد این نرم افزار باشه مثل یه ورژن دمو تا بشه بهتر و دقیقتر نظز داد.
در کل خوشحالم و امیدوارم صنعت نرم افزاری ایران عزیز روز به روز پیشرفت کنه.
موفق باشید

MUSE

Member
از تمامی دوستان متشکرم.باید در جواب دوست عزیز gs-graphic بگم نرم افزار تو بازار هست
و شما می توانید از طریق شرکت با اون کار کنید اگر قابل قبول بود خریداری کنید.
در مورد دمو نیز ایشالا یک صحبتی با مدیران خواهیم کرد و یک ورژن دمو قابل دانلود از طریق سایت خواهیم گذاشت.

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا