انجمن خبرگان فلش ایران ( ویژه فلش کاران )

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

بالاخره بعداز کمی تاخیر انجمن خبرگان فلش راه اندازی شد

خبرگان عزیز لطف کنند به انجمن رفته و ثبت نام کنند و به بنده پیام خصوصی ارسال کننده تا گروه کاربریشون تغییر پیدا کنه و دسترسی به بخش های خصوصی رو داشته باشه

دوستانی هم که میخوان عضوی از خبرگان فلش باشن قوانین انجمن خبرگان را مطالعه کنند

آدرس انجمن : Www.FlxPert.com

موفق باشید:rose:

evt

Member
می بینم که فروم جداگانه ای تاسیس کردید .
امیدوارم موفق باشید .

محمد عزیز ، به نظرم انجمن به شکل سنتی خودش و در این سطح از کاربران تخصصی نمی تونه چندان موفق باشه . این چیزی هست که قبلا به محسن هم گفته بودم ، قبل از اینکه سایت فلش پرو رو راه بندازه . شاید یک انجمن سوال و جواب و یا یک وبلاگ دسته جمعی گزینه بهتری بود ، موفق باشید .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ممنون مهدی جان از نظرت

خوب درسته ولی این انجمن رو بخاطر خبرگان بالا اوریم بخاطر یه سری مشکلات که اینجا نمیتونیم در موردش بحث کنیم

البته بخش عمومی هم داره هنوز راه اندازی نشده

موفق باشید

HeXaM

New Member
لطفا بیشتر در مورد این جملتون توضیح بدید.
والا تا جایی که من خاطرم هست تاحالا "خبرگان فلش" ندیدم حتی تو بهترین تیم های خارجی اونم با لوگوی آبی فلش! راستش بیشتر یاد مجلس خبرگان میوفتم وقتی سایتو دیدم. حالا بگذریم از نکات فنی!

آخرین ویرایش:

akherat

مدیر انجمن
والا تا جایی که من خاطرم هست تاحالا "خبرگان فلش" ندیدم حتی تو بهترین تیم های خارجی اونم با لوگوی آبی فلش! راستش بیشتر یاد مجلس خبرگان میوفتم وقتی سایتو دیدم. حالا بگذریم از نکات فنی!
هاهاهاهاهاهاهاها
خداییش باحال بود
:lol:

eeeeeeeeeee

logo آبی رو ندیده بودم

=))

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

این سایت تازه راه اندازی شده.به همت دوستان واقعا خبره ی اینکار(خودم شاملش نمیشم).فکر نمی کنم رنگ آبی یا هر چیز دیگه ای اینقدر مهم باشه که مورد طنزی بشه برای شما.حالا اگه Adobe از قرمز استفاده می کنه ما باید همه قرمز پوش بشیم؟

فکر کنم بهتره عوض این حرفها یه خسته نباشید به دوستانی که زحمت اینکار را دارن می کشن بگیم.شاید همین سایتی که براتون خنده داره روزی مشکلتو توی یه جایی حل کنه.
واقعا یه کم زیباتر نگاه کنیم.

مهرداد

++Hadi++

Active Member
لوگوی اونو طراحی کرده بودم. عوض می شه... فعلا راه نیفتاده...من خودم سیاه متالیک طراحی کرده بودم.
در مورد طنز بودنش خیلیا ایراد گرفتند.شاید اسمشو عوض کنیم. در مورد نفس عملش فک نمی کنم طنز باشه. در ضمن قرار نیست کسی توش به این راحتیا ثبت نام کنه. فعلا مراحل اولیه اش رو می گذرونه. ولی قرار هست به ایمیل افراد حرفه ای دعوتنامه بفرستیم و اگه مایل بودند، بهشون usern , passw می دیم.

HeXaM

New Member
درود

این سایت تازه راه اندازی شده.به همت دوستان واقعا خبره ی اینکار(خودم شاملش نمیشم).فکر نمی کنم رنگ آبی یا هر چیز دیگه ای اینقدر مهم باشه که مورد طنزی بشه برای شما.حالا اگه adobe از قرمز استفاده می کنه ما باید همه قرمز پوش بشیم؟

فکر کنم بهتره عوض این حرفها یه خسته نباشید به دوستانی که زحمت اینکار را دارن می کشن بگیم.شاید همین سایتی که براتون خنده داره روزی مشکلتو توی یه جایی حل کنه.
واقعا یه کم زیباتر نگاه کنیم.

مهرداد
شما داری فلشیو استفاده می کنی که همیشه قرمز بوده و هست و منطقی و قانونی داره برای خودش. من خودم شخص خاصیو به یاد نمیارم که خودشو خبره فلش معرفی کنه حتی بهترین تیم ها. نمیدونم چرا با این همه "خبره" چرا هنوز اینقدر جایگاه ما نسبت به بقیه پایین هستش. متاسفانه زیباتر از این نمیشه نگاه کرد.

Insomnia

کاربر فعال
فلشیو استفاده می کنی که همیشه قرمز بوده و هست و منطقی و قانونی داره برای خودش
منطق شاید داشته باشه (شاید) ولی الزاما قانونی نداره! گرافیست های شرکت ادوبی تصمیم گرفتن این رنگ باشه... خب آنها تصمیم گرفتن این رنگی باشه و چرا ما باید...؟ مثالش favico سایت لینک داده شده را ملاحظه کنید هر چند که داخل محتوای ارائه ها هم به وضوح آیکون سبز دیده می شود. این گفته ها دلیل بر تائید گرافیک سایت "خبره" نیست
نمیدونم چرا با این همه "خبره" چرا هنوز اینقدر جایگاه ما نسبت به بقیه پایین هستش
موافق نیستم! (تو همه ی بخش ها این شکایت هست که چرا ما...) چون تحریم هستیم
من خودم شخص خاصیو به یاد نمیارم که خودشو خبره فلش معرفی کنه حتی بهترین تیم ها
موافق هستم که نباید از این لفظ استفاده شود! اما نمونه خارجی که به وفور دیده میشود حتی ادوبی داره مدرکش رو ارائه میدهد!

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
ما هیچ وقت نمی گیم خبره هستیم. و شما هم بیخودی موضع گیری نفرمایید. معمولا هر جا یه حرکتی می شه ، نمی دونم چرا بیشتر سعی می کنند خرابش کنند... متاسفانه فقط بلدیم نفی کنیم و نقد کنیم و ...ولی تو دادن راه حل برا بهبود اوضاع هیچ راهی رو نداریم.
خوب گفتیم یه کاری بکنیم تا کم کم با یه مجموعه بچه های زحمت کش هی بالا بیاییم، اگه شما جای بنده بودین چی می زاشتین،
آب گوشت خورهای فلش ؟؟؟
البته من کمی دارم با لحن شوخی صحبت می کنم و فک نکنین دارم بحث رو به خشونت می کشم. ولی واقعا چی اسم می زاشتین؟؟؟ من خودم الان از لفظ خبره نمی خوام دفاع کنم. ولی دوست عزیز همه چیز به الان ختم نمی شه و ما الان خودمون یا انجمنمونو به رخ کسی نکشیدیم.هر کسی خواست با ما پیشرفت کنه بسم ال... در غیر این صورت مسلما خیلیا تو ایران و خارج هستن که تو این انجمن نیستند ولی خیلی حرفه ای تر از ماها هستند که البته نمونه اش تو همین مجید آنلاین هم هست.خوب دعوتنامه فرستادیم قبول نکردند.

UnknownUser

Well-Known Member
کاری به این اسم یا رنگ ندارم
چند تا سوال دارم که دوست دارم جوابش رو آقا هادی بده

الان با گذشت حدود یک سال از صحبت هایی که در مورد این خبرگان شده، چه نتیجه ای داشته تا حالا چه پیشرفتی داشتین ؟

چند تا از اون تصمیم هایی که گرفیتد و در حرف خیلی قشنگن اجرا شده ؟
چند تا CMS فلش ساختین !؟ (در نوع خودش جالبه !)
چند نفر از کسایی که عضو این گروه شدن الان فعال هستن؟
چند تا مقاله ترجمه شده ؟
چند تا از این تاپیک ها یی که ایجاد کردین به بی راهه نرفته ؟
چند نفر بودن که مبحث رو به دید fun تصور کردن ؟
و خیلی سوال های مشابه دیگه

این بار اولی نیست که از این برنامه ها چیده میشه هر بار با یه اسم و رسم متفاوت. اما نتیجه؟

حقیقت اینه که تا فرهنگش نباشه تا مدیریت درستی نباشه نتیجه ای نخواهد داشت

در هر صورت امیدوارم موفق باشین

++Hadi++

Active Member
بسیار منطقی و عالی گفتید... می شه گفت هیچی متاسفانه.خود بنده وقتم خیلی پر بود و به کارهای شخصی خودم هم نمی رسیدم. اگه می رسیدم(به خواست خدا) استارت می زدم. بنده حقیقتش می خوام این انجمن رو انشاءال... به شکل دوستانه و درستی پیش ببرم. از یه طرف بحث دوستانه بودن و از یه طرف جدی بودنش هست. مسایلی که تو مدیریت لازمه. در این زمان یک ساله تقریبا سعی کردم تو چیزایی که قصد آموزششونو دارم، تا حدودی پیش برم تا آموزشا رو با شروع جدی انجمن ، شروع کنم.در کل به شما اساتید هم دعوتنامه فرستادم و قابل ندونستید. قصدم این بود که یه محیطی حرفه ای بوجود بیاد و بحث ها رو بدون حاشیه پیش ببریم و تقسیم کار بشه تا هر کسی به فراخور سطح انجمن،بیاد و رسالت خودش رو در مورد موضوعی که انتخاب کرده، تا آخر به صورت فوق حرفهای بره و با سعی و تلاش هر کسی در تک زمینه ای که قصد تحقیق در اون رو داره، با محیطی از تحقیقات ارائه شده توسط دوستان حرفه ای روبرو بشیم که راه پیموده شده در یک تحقیق رو فرد دیگه ای دوباره طی نکنه. شاید فراخور این جور انجمن هایی، یه کم سری بودن کار باشه ، نمی دونم . خوب باید دیگه استارتشو بزنیم.ولی با کمال شرمندگی فقط می تونم بگم متاسفم که وقت درستی نداشتم، درست شروع کنم. انشاءال... از این بعد با لطف خدا و در بعد ابزار، لطف دوستان بتونیم این قضیه رو پیش بگیریم.از شما بابت توجهتون سپاسگزارم.
اگر ایده ای هم دارید، با کمال میل می شنویم...موفق باشید...

++Hadi++

Active Member
در ضمن رنگ مشکی آرم به خاطر اینه که ما بیشتر می خواهیم سمت فلش بیلدر و فلکس پیش بریم تا خود فلش. و اینکه
flxpert یعنی flx expert یعنی flex expert و یعنی FLash and FleX Expert ...
و اینکه رنگ متالیک و مشکی برتری رو می رسونه...ای کاش باطنش هم مثل ظاهر آینده اش باشه.

aliamel

کاربر فعال
با عرض سلام و تبریک راه اندازی انجمن جدید .

تنها مطلبی که فعلا به ذهنم می رسه اینه که به موسس دست اندر کاران flxpert.com تبریک بگم . چون به لطف مجید آنلاین تونستن بستری رو برای شروع به کار حرفه ای تر علاقمندان و خبرگان به مبحث فلش و نرم افزار های مرتبط با آن رو فراهم بیاره !

در مجید آنلاین حرفه ای شدیم . این طور که بوش میاد قراره در flxpert.com متخصص بشیم.

موفق باشید !

triton

کاربر فعال
سلام
یه سوال کوچولو:
چرا فعالیتی نمی شه؟
بعد از درست کردن سایت flxpert انتظار داشتم که کمی فعالیت داشته باشیم ولی .... مثل اینکه کسی تمایل نداره !!! اگه اینطور نیست ... چرا یا علی نمی گید و کار را شروع نمی کنید!!!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام

دوستان توجه داشته باشند کسایی که فعالیت خودشون رو در انجمن خبرگان شروع نکنند چه اینجا چه انجمن جدید از سمت خبرگان خارج و به عضو عادی انجمن تبدیل میشوند

منتظر فعالیت های شما هستیم

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا