انتقال فول بکاپ آیا به عهده سروره ؟

با سلام به تمامی دوستان
دوستان ما از یک شرکت خارجی هاست گرفتیم ، سایت ما فقط انجمن Vb بوده .
الان برای انتقال فول بکاپ به ساپورت سرور میل زدیم ، که برامون این کار رو انجام بدن ، اونها می گن کار ما نیست انتقال فول بکاپ ، حالا می خوام ببینم ، منظور ما رو متوجه نمی شن از انتقال فول بکاپ از هاست قبلی به هاست جدید یا اصلا کار خود ما هست این انتقال ؟
و در صورتی که اونا انتقال ندن
ما خودمون به چه شکلی باید انتقال بدیم که در اطلاعات مشکلی به وجود نیاد ؟
سپاسگذارم از همگی منتظر پاسخ شما هستم .

m-sh

Member
بستگی به هاست داره ...

بعضی جاها خودشون انتقال می دند و بعضی جاها نه ...

معمولا اکثرا جاها انتقال را با خود مشتری می دوننند

برای اینکه خودتون بتونید سایت را بدون مشکل منتقل کنید کافیه همه فایلها را منقل کنید
و سپس همه دیتابیس ها را

بعد هم فایل config را تنظیم کنید

( اگه حجم فایل هاتون زیاده یا خودتون نمی تونید منتقل کنید حجم فایل ها ، تعداد دیتا بیس و حجم هر کدوم را به info(at)skyhost(dot)ir ایمیل کنید تا با هزینه کم براتون منتقل کنیم )

J4vad

Member
sina2502002 دوست من ،

بله انتقال Full Backup به عهده سرور شما نيست ، مگر اينكه تعهدي در اين باره به شما داده باشند !

اگر از Cpanel استفاده مي كنيد ، كافي است از قسمت Backup خود Cpanel يك Backup تهيه كنيد و توسط برنامه هايي مانند Upurl آن را به هاست جديد انتقال دهيد ! چون مثل اينكه دسترسي به SSH نداريد ! و سپس از هاست جديد خود مي توانيد درخواست Restore نسخه پشتيبان را نماييد اگر آن ها هم از اين امر امتناع كردند خودتان توسط Mysql Dummper ديتابيس را Import كرده و فايل ها را به مسير root هاست خود انتقال دهيد

موفق باشيد:)

sina2502002 دوست من ،

بله انتقال Full Backup به عهده سرور شما نيست ، مگر اينكه تعهدي در اين باره به شما داده باشند !

اگر از Cpanel استفاده مي كنيد ، كافي است از قسمت Backup خود Cpanel يك Backup تهيه كنيد و توسط برنامه هايي مانند Upurl آن را به هاست جديد انتقال دهيد ! چون مثل اينكه دسترسي به SSH نداريد ! و سپس از هاست جديد خود مي توانيد درخواست Restore نسخه پشتيبان را نماييد اگر آن ها هم از اين امر امتناع كردند خودتان توسط Mysql Dummper ديتابيس را Import كرده و فايل ها را به مسير root هاست خود انتقال دهيد

ممنون از راهنمایی دوستان عزیز
تست می کنم جواب رو خدمتتون عرض می کنم

sina2502002 دوست من ،

سلام دوست گرامی
ظاهخرا موضوع را اشتباه متوجه شدید
کلا اصلا موضوع دیتابیس نیست موضوع سر این است که فول بک اپ از هاست قبلی به هاست جدید توسط برنامه ها و شل های مخصوص کشیده شده است و الان در هاست جدید میباشد
قصد ما این است که فول بک اپ نه بک اپ دیتابیس را ریستور کنیم
که میخواستیم ببینیم این امر چطوری ممکن است یکسری از دوستان هم که اظهار داشتند که بعضی از این سرور ها چنین کاری نمیکنند

سلام دوست گرامی
ظاهخرا موضوع را اشتباه متوجه شدید
کلا اصلا موضوع دیتابیس نیست موضوع سر این است که فول بک اپ از هاست قبلی به هاست جدید توسط برنامه ها و شل های مخصوص کشیده شده است و الان در هاست جدید میباشد
قصد ما این است که فول بک اپ نه بک اپ دیتابیس را ریستور کنیم
که میخواستیم ببینیم این امر چطوری ممکن است یکسری از دوستان هم که اظهار داشتند که بعضی از این سرور ها چنین کاری نمیکنند

پدرام جان سوال رو اشتباه پرسیده بودم ؟

J4vad

Member
pedramTrAnce دوست من ! والا بنده جواب سوال دوستمون را دادم ، حال گرچه جواب سوال شما هم همين كه عرض كردم مي شود ! اگر سرور Restore نكند ! مي توانيد خودتان دستي به صورتي كه توضيح دادم Backup را Restore كنيد !

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا