hoom گفت:
شرمنده که من یه کمی مشکل دارم که بتونم همه مطالب رو ببینم ولی بهرحال وقتی برنامه رو اجرا میکنید یه پنجره کوچولو بالای صفحه میاد که توی اون هر دو سرورهاتون رو تعریف میکنید. بعدش روی Ftp کلید راست رو بزنید و Properties رو انتخاب کنید. در قسمتData Connection گزینه Direct data connection رو انتخاب کنید. اونجا یه متنی میبینید که نوشته Allow direct server-to-server(FXP) transfers اون رو باید فعال کنید.
حالا روی هر دو سرورها کلیک کنید تا توی دو تا پنجره جدا باز بشن و خیلی راحت فایلها رو از اولی با ماوس بگیرید و توی دومی بندازید
ارادتمند
جناب hoom متشكرم از راهنماييتون! من موفق شدم كه فايلها رو از يك سرور به سرور ديگه منتقل كنم. اما با يه مشكل مواجه شدم و اون اينه كه بعد از كپي كردن چند تا فايل، پروتكل ftp قفل ميشه و ديگه نميتونم از طريق ftp با سايت خودم ارتباط برقرار كنم و اين مشكل تا يك روز به همين صورت باقي ميمونه و بعد از يك روز ميتونم مجدداْ ارتباط برقرار كنم.
فكر ميكنم اين مشكل به خاطر اين باشه كه من از ورژن رجيستر نشده استفاده ميكنم.
اگه شما سريال اين برنامه رو داريد اعلام كنيد، كه خيلي به اين برنامه احتياج دارم و تقريباْهم فوري هست چون من هاستم رو عوض كردم و امروز يا فرداست كه سرور قبلي اطلاعاتم رو از روي هاستش پاك كنه!
اگر هم راه حلي براي اين مشكل كه گفتم داريد لطفاْ بفرماييد.
قبلاْ از زحمتهاي شما تشكر ميكنم