انتقال صدا به خط تلفن

alighoch

Member
سلام شرمنده این همه سوال میکنم (هنوز جواب اون یکی را نگرفتم یکی دیگه میپرسم)

اساتید سوالم اینه که (یک ذره تخصصیه) من برنامه ای نوشتم که سر ساعت خاصی زنگم میزنه و من گوشی را بر میدارم ولی هیچ صدایی نمیاد :green: .چکار کنم که باسه من که گوشیمو برداشتم یک MP3 باسم از اون طرف خط پخش بشه؟ (انتقال صدا به خط تلفن)
دوستام با MMB میشه این کارو کرد ؟پلاگینی هست؟نمونه ای دارین ؟
اگه با MMB بشه عالیه اگه نشد فایل اجرایی هم باشه که با زبان برنامه نویسیه دیگه نوشته باشین که مثلا اگه این اجراشه فایل MP3 بغلشو میخونه باسه طرف اینطور چیزی هم بود که کارو راه بندازه خوبه.تشکر واقعا فوری نیاز پیدا کردم اگه میشه رام بندازین.ممنون

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
لطفا راجع به برنامتون بيشتر توضيح بديد يا حداقل فايلتون رو پيوست كنيد

alighoch

Member
سلام
عزیزان ببینید فایل خاصی نیست.یک فایل اجرایی که وقتی اجرا بشه شروع میکنه به گرفتن شماره موبایل من.
من این فایل را گذاشتم تو Scheduled Tasks ویندوز و گفتم هر روز صبح مثلا ساعت 6 اجرا بشه و زنگم بزنه.
حالا مشکل اینجاست که زنگ میزنه منم گوشی موبایلمو که زنگ خورده بر میدارم ولی چیزی پخش نمیکنه.میخوام وقتی گوشی را برداشتم بگه مثلا صبح بخیر ساعت 6 صبح است (یعنی بیاد یک فایل Mp3 از روی سرور را برام پخش کنه همین)
میدونم همین نیست کار داره :green: .
یه چیزی میخوام تو مایه های تلفن گویا ولی خیلی خیلی ساده من فقط میخوام تک خط باشه و با مودم کامپیوتر که زنگم میزنه خودش پیغامو بده.اگه فایل آماده ای هم ازش دارین که mmb نیست لطفا بفرستین ولی اگه mmb باشه عالیه.مرسی

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
یک فایل اجرایی که وقتی اجرا بشه شروع میکنه به گرفتن شماره موبایل من.
دوست عزیز
این فایل رو با چه نرم افزاری ساختید؟ اگه با mmb ساخته شده لطفا راجع به الگوریتمتون توضیح بدید تا بشه گفت کد پخش فایل صوتی رو کجای برنامه اضافه کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا