انتقال حرکات از آبجکت در حال حرکت به جزئی از آن

massomeh1

Member
سلام من یک سوال خاص برام پیش اومده ما در تری دی مکس یک مدیفایری داریم که مثلا اگر یک مورچه را می خواهیم انیمیت کنیم به شاخکها اعمال می کنیم درنتیجه شاخکها تحت تاثیر حرکات سر مورچه بصورت نرم لرزش و تکان داره آیا در افترافکت چنین قابلیتی برای ایجاد انیمیشن هست که بشه حرکت یک آبجت رو اجزاء آن تاثیر بزاره و اجزاء حرکاتی نرم دراثر حرکات والد خود داشته باشد؟نمی دونم تونستم منظورم رو خوب برسونم یا نه ؟

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
پلاگینی به اسم Duik کاری مشابه به این رو انجام میده تو همین انجمن راجع بهش صحبت شده قبلا اونم در مورد ساخت یه انیمیشن کامل بود که بصورت ماکت و با افتر ساخته شده بود

s.14

Member
سلام
فکر می کنم اون درخواستی که من در دو سه مبحث پیش داشتم بی ارتباط با موضوع شما نباشه.
هرچند که درخواست من بی پاسخ مونده فعلا...
اجازه بدین کمی درباره اش همیج جا توضیح بدم.
Newton ابزاری جانبی برای افترافکت محسوب میشه(تاکید میکنم پلاگین نیست)
که در منوی کامپوزیشن نصب میشه.که کارش نوعی کامپ کردن عناصری که میخواهیم حرکات دینامیک داشته باشند و از قانون سوم نیتون پیروی کنند ، مورد استفاده قرار مگیره- "نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم"

massomeh1

Member
علیک سلام
این ابزار نیوتن که گفتید می تونه حرکات نرم و هموار نه خشک و یکنواخت ایجاد کنه مثلا فرض کنید یک دختر خانم که در حال راه رفتن یا دویدن و دامنش دراثر حرکت خودش باتوجه به متریالش که پارچه است تکان می خوره و حرکتی نرم داره .
از کجا دانلودش کنم ؟
آموزشی برای اون هست یا نه اگر کسی می دونه ممنون میشم اینجا آپ کنید.

massomeh1

Member
پلاگینی به اسم duik کاری مشابه به این رو انجام میده تو همین انجمن راجع بهش صحبت شده قبلا اونم در مورد ساخت یه انیمیشن کامل بود که بصورت ماکت و با افتر ساخته شده بود

در همین انجمن سرچ کردم ویدئوهای آموزشی همه فیل تر بود چطوری باید بااین اسکریپت کارکنم اگر آموزشی سراغ دارید لطفا اینجا آپ کنید.

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
newton که داستانش با ریگینگ فرق داره

در مورد فیل تر هم باید یه راهکاری خودتون پیدا کنین

جدیدترین ارسال ها

بالا