gigamax
کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام به همه بروبچس باحال مجيدآنلاين! خوبين كه ؟ 
آقا يه پروژه اتوران به طور ما خورده و من براي قشتگ تر شدنش از فلش توش استفاده كردم .
اما با چندتا مشكل برخورد كردم و نمي دونم چكارشون كنم . :razz:
اگه یاد دارین به ما هم یاد بدین.
اول اينكه چطوري بتونم يه متغير فلشو توي mmb فراخواني كنم و چطوري؟
(مي دونم با استفاده از دستور GetFlashVar هست اما چطور . يعني قواعدش چيه ؟)
دوم اينكه چطور يه hotspot توي mmb بر روي فلش بزارم طوري كه پشتش سفيد نشه ؟
سوم هم اينكه چطوري وقتي مثلا يه تكمه كه توي فلش ساختم رو وقتي فشار دادم يه كاري توي mmb بكنه ؟
ضمنا این فایلی که در پیوسته همه این مشکلارو توش داره
توی فلش یه متغیر به نام page وجود داره که هر بار شما روی یکی از تکمه های صفحه کلیک می کنید عوض میشه و مساوی با شماره صفحه اون تکمه می شه.
می تونین تو تب Debug ببینیدش.
تکمه پایینی هم مقدار متغیرو نشون میده
حالا من می خوام وقتی بر روی تکمه هایی که تو فلشه کلیک می کنم بره به صفحه مورد نظر یا مثلا خارج شه یا بهتر بگم توی mmb یه کاری بکنه .
فایلو توی درایو c باز کنید.
c:\gigamax
هر كي جواب اينارو مي دونه كمك كنه كه واقعا لازمشون دارم چون اگه این پروژه رو تحویل ندم اونوقت :razz::razz::razz:
ممنون ميشم .
مرسي
آقا يه پروژه اتوران به طور ما خورده و من براي قشتگ تر شدنش از فلش توش استفاده كردم .
اما با چندتا مشكل برخورد كردم و نمي دونم چكارشون كنم . :razz:
اگه یاد دارین به ما هم یاد بدین.
اول اينكه چطوري بتونم يه متغير فلشو توي mmb فراخواني كنم و چطوري؟
(مي دونم با استفاده از دستور GetFlashVar هست اما چطور . يعني قواعدش چيه ؟)
دوم اينكه چطور يه hotspot توي mmb بر روي فلش بزارم طوري كه پشتش سفيد نشه ؟
سوم هم اينكه چطوري وقتي مثلا يه تكمه كه توي فلش ساختم رو وقتي فشار دادم يه كاري توي mmb بكنه ؟
ضمنا این فایلی که در پیوسته همه این مشکلارو توش داره
توی فلش یه متغیر به نام page وجود داره که هر بار شما روی یکی از تکمه های صفحه کلیک می کنید عوض میشه و مساوی با شماره صفحه اون تکمه می شه.
می تونین تو تب Debug ببینیدش.
تکمه پایینی هم مقدار متغیرو نشون میده
حالا من می خوام وقتی بر روی تکمه هایی که تو فلشه کلیک می کنم بره به صفحه مورد نظر یا مثلا خارج شه یا بهتر بگم توی mmb یه کاری بکنه .
فایلو توی درایو c باز کنید.
c:\gigamax
هر كي جواب اينارو مي دونه كمك كنه كه واقعا لازمشون دارم چون اگه این پروژه رو تحویل ندم اونوقت :razz::razz::razz:
ممنون ميشم .
مرسي