انتقاد در مورد سامان .....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cactus13

Member
آقا اصلا هر چي شما ميگين درسته!
اينجور مواقعه كه آدما رو بايد شناخت. ازقديم گفتن هر كسو مي خواي بشناسي عصبي كن تا خود واقعيشو نشون بده.
ضمنا آقاي اسكورپيو من اصلا با پوريا و امثال اون كاري ندارم كه كلي برام توضيح دادي.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اي بابا جدي جدي بحث داره بالا ميگيره :wink:

بابا جان اينو من گفتم كه بسته شدن دسترسي جناب كاكتوس عزيز يك اشتباه بود كه بر طرف شد ... من بلافاصله بعد از اينكه متوجه اين اشتباه شدم دسترسي ايشون رو باز كردم و به شخصه براي ايشون ايميل زدم و بابت اين مشكل معذرت خواهي كردم و به قول خود كاكتوس جريان تموم شد....

پوريا هم سوال كرد جوابشو داديم.. سوال پوريا هيچ كدوم از ما رو نيازرد كه بخوايم به خاطرش بحث كنيم فقط سوال كرد و حواب داديم بهش...چون واقعا اين موضوع براش سوال بوده!

علي جان اگر كه از دست پوريا ناراحتي يا مشكل پيش اومده بصورت خصوصي بهم بگو كه موضوع رو پيگيري كنيم و اگر كه واقعا اين كاربر عزيزمون مشكلي دارن رسيدگي بشه...

اين نكته رو هم خدمت همه عرض كنم كه (البته تعريف نيست) اما خب بعضي ها خيلي دوست دارن جو ما رو بهم بزنن و بين بچه ها تفرقه بياندازند ! براي همين يك سري مسايل رو مطرح ميكنند كه با اون بتونن اعصاب كاربران رو خراب كنند... اما يك نكته هميشه يادتون باشه (البته بلانسبت همگي ) جواب ابلهان خاموشيست! (منظورم با فرد خاصي نيست)
اگر اينطور كه ميگيد باشه يعني فردي قصد داره جو بين ما رو بهم بزنه بهتره كه از همون اول موضوع رو ادامه نديم و بحث رو كش نديم تا خودش بفهمه كه بين ما دوستي و صميميت بيستر از اين حرفها ارزش داره كه بخواد با يك حرف و يك پيغام اون رو بهم بزنه...
الان هر وقت يك بحثي پيش اومده همه دنبالشو گرفتن آخرش هم يك جوري حالا خوب يا بد تموم ميشه و تنها چيزي كه واسمو ميمونه‌: 1- از همه مهمتر تلف كردن وقته 2- بعدش اينه كه ما خودمونو از هم ميرنجونيم 3- جلوه انجمنها و مسايلي كه مطرح ميشه رو خراب ميكنيم! 4- و دست آخر هم اينكه يكي ميذاره و ميره و ميگه كه ديگه نمياد!!!

الان همينجا علي گفته كه ديگه نميام .. برگردين از اوي تاپيك بخونيد ببينيد چطوري الكي الكي بحث به اينجا ها كشيده شد و يكي كلا از سايت كشيد كنار...

به خدا ارزش نداره اينكارها كه بخوايم همديگه رو برنجونيم و الكي اعصابمون رو خورد كنيم و بحث كنيم.. از ما گفتن بود :wink: البته ما كه طبق وظيفه اي كه داريم به موضوعات رسيدگي ميكنيم تا نتيجه مشخص بشه اما بهتره اين وقتي كه ميذاريم كه به اين جور موضوعات رسيديگي كنيم رو بذاريم و مقاله بنويسيم يا اينكه به بقيه بچه ها جواب بديم...!

در ضمن يك نكته ديگه هم بگم و اونم اينه كه بابا به خدا منم از خودتونم ... درسته كه سايت رو راه انداختيم اما دليل نميشه كه فكر كنيد ما بالاتريم و يا حرف حرف ماست.. نه من زير پاي همه شما هستم و گردنمون هم از مو باريك تره .. اگر اشتباهي بكنم (كه تابه حال دو سه بار شده و تذكر داده شده بهم :lol: ) حقمه كه بهم تذكر بدن و يا حتي دسترسي به انجمنها رو ببندند.. اينو جدي ميگم .. درسته كه بايد انجمنها رو چك كنيم .. منظورم از بستن دسترسي اينه كه براي اينكه تنبيه بشم بگن كه دو هفته حق نوشتن توي سايت رو نداري دقيقا يعني اينكه دسترسيم به سايت بسته شده و فقط بتونم نامه ها رو چك كنم و يا اينكه نامه ها رو مرتب كنم...

خلاصه آقا بحث رو كش ندين و تموم كنيد كه ان شالله كار به جاهاي باركتر كشيده نشه و بيخودي وقت خودمون را هدر نديم (بابا مثلا من فردا دو تا امتحان توي يك روز دارم هيچي هم نخوندم گفتم عصر از ساعت 6 ميشينم ميخونم اما الان ساعت 7:30 من هنوز دارم توي انجمنها ميگردم.. خدا به دادم برسه فردا انشالله كه مراقب نداشته باشيم بتونم تقلب كنم :wink: )

مخلصيم

مجيد

ACTIVE

Active Member
دوستان من از اينجا به عرضتون ميرسونم كه :

من چاكر آقا سامانم ٬ مخلص كاكتوس عزيز ٬ كو چيك آقا سعيد و خاك پاي تموم كسايي هستم كه قدم رنجه فرمودن و تشريف ميارن و ما در خدمتشونيم ...

جناب كاكتوس من ميدونم شما به چه دليل در مبحث لوگو گير (( شوخي با سعيد )) به سعيد دادين . ولي نميگم تا بحث تموم بشه !!
علي آقا بابا دست خوش آدم كه با دو سه تا حرف از ميدون فرار نميكنه كه !
سامان جان شما هم كوتاه بيا

شما و همگي دوستان ٬ سروراي ما هستيد . به خدا زشته يكي بياد اين تاپيك رو ببينه . من دربست مخلص همه تونم و اگه احيانا توهين يا ... به كسي شده من معذرت ميخام .

راستي مجيد جان " تقلب توانگر كند مرد را " <شوخي/>
موفق باشيد و اين فكرا رو هم از سرتون بيرون بيارين .
من چاكر همه آنلاينيا هستم . والسلام

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

متاسفانه من مجبور شدم دسترسي poriya رو ببندم...!

دليلش هم اينه كه ايشون با حرفهايي كه به بعضي از دوستان زده بودند شعور و ادب خودش و خانوادشو نشون داده بود و جاي اينجور افراد در اين سايت نيست..

ضمنا فكر كنم تمام القابي رو كه براي خانواده خودش تا به حال به كار ميبردن رو به بچه ها گفته ...

در هر صورت من اينجا از دوستاني كه از اين كاربر رنجيده شده بودند عذر خواهي ميكنم

مجيد

saman_sweden

Active Member
سلام
اومدم الان يه مطلب بنويسم كه ميخواهم دسترسي پوريا را براي هميشه قطع كنم ديدم آقا مجيد قبلا دسترسي اين فرد را قطع كرده اند و اينجا هم اعلام گرده اند اما علتش بهتره شما عزيزان هم بدونيد
من يه تايپك تازه از جناب پوريا در مورد آگهي استخدام تو بايگاني نامه ها ديدم كه واقعا كه شرم آور است كه جناب پوريا چنين درخواستي كرده اند ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا