سلام دوستان
من قصد نداشتم اينجا مطلب بنويسم اما چه ميشه كرد در بعضي از شرايط انسان مجبوره نظرش را عوض كنه
من خاك پاي همه شماها هستم و در اينجا از دوستاني
رنجيده خاطر شده اند معذزت ميخواهم هر چند اشتباه از خود دوستان است از من رنجيده اند
در مورد بستن دسترسي دوستان يا پاك كردن و حذف مطالب
اگر مطالب را همه به شوخي و سرسري بنگريم وهرچه باب ميلمان است بنويسيم اونموقع انجمن از مسير اصلي خارج ميشود و هيچكدام از دوستان به در مورد سوالات وخواسته خود بنتيجه نمي رسند
پس بايد كسي پيش قدم شود و تمام تهمتها را قبول كند تا انجمن از مسير و هدفي كه دارد منحرف نشود
در ضمن براي مديران انجمن فرق ندارد كه طرف نويسنده كي هست اگر كار اشتباه سر بزند بايد مورد مواخظه قرار بگيرد آقا مجيد بارها مرا در اين مورد اخطار داده اند و منهم به اشتباه خود پي برده ام من بارها شده پيامهاي دوستاني مانند آقابابك و آقا رضا آقا شاهرخ كه همه مدير انجمن هستند مجبور شده ام پاك كنم و يا براشون بنويسم كه كارشون اشتباه بود
در اين مورد خاص فرق نداره حتي اگر
آقا مجيد هم اشتباه بكند بايد پاسخگو باشد درست است كه ايشون مدير و صاحب سايت هستند ولي در اين مورد اين سايت مال ايرانيان عزيزم است و آقا مجيد با اين خدمتش به جوانان ايراني نامي از خود بيادگار گذاشته است .در ضمن منم اشتباه بكنم بايد پاسخگو باشم راستي به اين مثال دقت كنيد خيلي با اين سوء تفاهمها همخواني داره
روزي عيسي مسيح به كنيسا ميره ميبينه در كنيسا كه محل عبادت خداوند است به بازار خريدو فروش تبديل شده بعد از يك گشت در كنيسا تمام كاسه وكوزه بازاريان را بهم ميريزه همون بازرياني كه خودشون عيسي مسيح را مامور كنيسا كرده بودند از كار فرزند حداوند خشمگين مي شوند و...
اميدوارم اين مصداق گويا باشد بر رفتار من