genius_boy
Member
سلام لطفا انتظارات خود را از سرويس دهنده وبلاگتان بيان كنيد...
اين يك تحقيقه لطفا كمك كنيد!
اين يك تحقيقه لطفا كمك كنيد!
من کاری به کار ایگولد ندارم..به امنیتش کار دارم..نمی دوم عضوش شدی یا نه..ولی امنیتش بسیار بالا هستش.البته نمی گم مثل ایگولد باشه..شبیهش باشه...Ghamnevis گفت:ايگولد يك سايت تجاري هستش كه كارش زمين تا آسمون فرق ميكنه !
خواستن يا نخواستن كد امنيتي مهم نيست آنقدر ها ! چون اگر كسي پسوورد را داشته باشه ميتونه راحت دسترسي پيدا كنه ! و در ضمن اگر ايميلت هك بشه ميتونه با زدن فراموشي رمز عبور پسوورد سايت را هم بدست بياره !
امينت پرشين بلا
گ با وجود اينكه من هم اصلا ازش خوشم نمياد در حد قابل قبولي هستش ! مطمئن باشيد .
در مورد آپلود سنتر اگر قرار باشه روي سرور ديگه باشه خوب شما خودت ميتوني بري به هزاران سايتي كه در اين زمينه هستند ! نيازي نيست ديگه سرور بلاگ فراهمش كنه !
در مورد پهناي باند دارم باز هم ميگم كه ربط زيادي به پرشين بلاگ نداره ! بستگي به سايت مدنظر تون هستش !
ممكنه توي بلاگ من يه آهنگ 2 دقيقه اي در حال لود باشه ! خوب مسلما سرعت خيلي پايين مياد ! يا عكسهاي زيادي به كار برده باشم ! اين ربطي به پرشين بلاگ نداره ! بستگي به اون سروري داره كه شما عكسها و فايلهات رو روش آپلود كردي..
اگر بلاگي قالبش از خود پرشين بلاگ باشه و روي سرور خودشون و همينطور از عكسهاي پر حجم و نميدونم اضافات استفاده نكرده باشه سرعت لودش بسيار خوب خواهد بود !
اينها مسائلي هستند كه صاحب بلاگ بايد رعايت كنه نه مديريت سرور...
در ضمن لازمه يك سيستم بلاگ خوب و پرطرفدار رايگان بودن خدماتش هست ! اين از هر چيز ديگه اي مهمتره !
سايان