Fa انتخاب یکی از id ها به صورت رندم

hassanzare

Member
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان گل

بنده یه سوالی از حضورتون داشتم اونم اینه که با چه دستوری میتونم از یک دیتابیس (که با پلاگین sqlite ساخته شده) مثلا 100 تا مورد رو توش ذخیره کردیم یک مورد رو به صورت رندم (random) انتخاب کنم و اونو تو یه text ، لود کنم

مثال های خود MMB رو نگاه کردم ولی توی هر مثالش چندتا کارو باهم توضیح داده من آخر نفهمیدم کدوم کد واسه چیه

ممنون میشم راهنماییم کنین

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کد:
SELECT * FROM table_name ORDER BY Random() LIMIT 1;
این کد یک رکورد از جدول (table_name) رو بصورت تصادفی انتخاب می کنه
قسمت LIMIT 1 اشاره می کنه که فقط 1 رکورد انتخاب بشه و اگر اون عدد رو مثلاً به 5 تغییر بدید، هربار این کوئری 5 رکورد از جدول رو بصورت تصادفی انتخاب می کنه و برمیگردونه

hassanzare

Member
مرسی ازتون ممنونم
یه پیشنهاد داشتم اگه در نظر بگیرین خیلی عالی میشه

آموزش هایی در سطح " آموزش قدم به قدم پلاگین SQL " بذارین چون خیلی میتونه کمک کنه و آموزندست
بنده فقط از MMB بلد بودم دوتا صفحه درست کنم اما توی این 6 ماه که با majidonline آشنا شدم خیلی چیزا یاد گرفتم
از همتون ممنونم
:rose:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
در مورد اموزش من دارم روی یک نمونه مثال کامل دیگه با توضیحات برای کار با SQLite کار میکنم بعد امتحاناتم یکی دو هفته روش کار کنم حله و میزارم برای دانلود

البته برای بیلدر چند تا پروزه هم دستمه که هر کدوم به خاطر مشکلات درسی و دانشگاه یا کار های شرکت نصف و نیمه باقی مونده والا تموم میکردم و برای استفاده دوستان قرار میدادم ولی تو این 3 ماه تابستونی سعی میکنم کامل کنم و برای دانلود بزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا