Discoverer
New Member
سلام
قبل از هر چیز می خواستم از اینکه وقت با ارزش خود را به پاسخگویی سوالات بنده داده اید تشکر کنم و اگر امکان دارد به این سوالات پاسخ دهید
من 7 سال هست که کامپیوتر خریدم و با سخت افزار و نرم افزار آشنایی زیادی دارم ولی متاسفانه تاکنون باهیچ زبان برنامه نویسی کار نکرده وبلد نیستم .
با توجه به نکات زیر با ذکر کتاب یا E-book خوب و معتبر از مبتدی تا متوسط یا پیشرفته در زمینه یادگیری زبانهای برنامه نویسی لطفا 5 برنامه بفرمائید که دارای خصوصیات زیر باشد :
1- قدرتمند باشد ( قابلیت نوآوری و مانور زیادی به برنامه نویس دهد.)
2- به تنهایی و بدون یادگیری زبان دیگر امکان یادگیری باشد.
3- امکان یادگیری خودآموز داشته باشد ( یعنی کتاب یا مرجع قابل اطمینان و خوبی وجود داشته باشد. )
4- از نظر مالی آتیه خوبی داشته باشد
5- جدید و رو به رشد باشد
6- با سخت افزار زیرامکان برنامه نویسی وجود دارد یا محدود میشود اگر محدود به برنامه های خاصی است بفرمایید
PIII 500full cash
128MB RAM
8MB VGA
خواهشمندم بنویسید آن 5 برنامه و برنامه های ASP.NET ,DELFI
JAVA وخانواده C توانایی نوشتن چه نوع برنامه هایی دارند (خصوصیات و کاربرد آنرا در زمینه های مختلف مثال بزنید)
دوم انکه زبان #c ,c به کارت گرافیک بالا نیاز دارد؟
امیدوارم راهنمایی شما موجب پیشرفت ما باشد.
با سپاس از لطف شما
31 تیر 2:50am
قبل از هر چیز می خواستم از اینکه وقت با ارزش خود را به پاسخگویی سوالات بنده داده اید تشکر کنم و اگر امکان دارد به این سوالات پاسخ دهید
من 7 سال هست که کامپیوتر خریدم و با سخت افزار و نرم افزار آشنایی زیادی دارم ولی متاسفانه تاکنون باهیچ زبان برنامه نویسی کار نکرده وبلد نیستم .
با توجه به نکات زیر با ذکر کتاب یا E-book خوب و معتبر از مبتدی تا متوسط یا پیشرفته در زمینه یادگیری زبانهای برنامه نویسی لطفا 5 برنامه بفرمائید که دارای خصوصیات زیر باشد :
1- قدرتمند باشد ( قابلیت نوآوری و مانور زیادی به برنامه نویس دهد.)
2- به تنهایی و بدون یادگیری زبان دیگر امکان یادگیری باشد.
3- امکان یادگیری خودآموز داشته باشد ( یعنی کتاب یا مرجع قابل اطمینان و خوبی وجود داشته باشد. )
4- از نظر مالی آتیه خوبی داشته باشد
5- جدید و رو به رشد باشد
6- با سخت افزار زیرامکان برنامه نویسی وجود دارد یا محدود میشود اگر محدود به برنامه های خاصی است بفرمایید
PIII 500full cash
128MB RAM
8MB VGA
خواهشمندم بنویسید آن 5 برنامه و برنامه های ASP.NET ,DELFI
JAVA وخانواده C توانایی نوشتن چه نوع برنامه هایی دارند (خصوصیات و کاربرد آنرا در زمینه های مختلف مثال بزنید)
دوم انکه زبان #c ,c به کارت گرافیک بالا نیاز دارد؟
امیدوارم راهنمایی شما موجب پیشرفت ما باشد.
با سپاس از لطف شما
31 تیر 2:50am
آخرین ویرایش: