انتخاب دشوار بین دو مدل دوربین!

neda01

New Member
من می خوام یه دوربین دیجیتال بخرم. حالا بین A620 , A540 موندم. نظر شما چیه؟
A540 مزیت هاش اینه که سبک تر و جمع وجورتره، درجات حساسیتش بین 80 تا 800 قابل تنظیمه، دو تا باطری می وره، مانیتورش هم 2.5 اینچه
A620 مزیتش اینه که 7.1 مگا پیکسلی هست ( A540 مگاپیکسل) حافظه همراهش 32 مگابایته ( A540شونزده مگابایته) و مانیتورش2 اینچه.
یه سوال مهم دارم اونم این که من معنی سطح حسگر رو دقیقا نمی دونم. در 540 که سطح حسگر 1 به 2.5 اینچ تعریف شده، در 620 ، 1 به 1.8 اینچ تعریف شده. این به معنی بزرگ تر بودن سطح حسگر در مدل 620 بیشتر هست؟
چون اینو می دونم که هر چی سطح حسگر بیشتر باشه کیفیت بهتری خواهیم داشت. و آیا این دو تفاوت در سطح حسگر این دو مدل تفاوت فاحشی در کیفیت عکس ها ایجاد می کنه؟ کسی نمونه عکس از این دو تا دوبین جایی روی وب سراغ داره به من آدرس بده ببینم؟

alirtah

Member
این حساسیت در دوربین دیجیتال مربوط به عکاسی در نور کم یا زیاد هستش( پارامتر دوم بعد از دیافراگم " البته در Slr Digital " ) هرچی عدد Iso کمتر بشه عکاسی در تاریکی بهتر میشه. اگه این حساسیت درست عمل نکنه ( از عدد بالا استفاده بشه )عکسی که تو تاریکی میگیری توش لکه یا به عبارتی نقطه های کدر و تاریک میوفته . این موضوع توی دیجیتاهای آماتور چون لنزای خوبی ندارن کاملا محسوسه.

جدیدترین ارسال ها

بالا