**انتخاب بهترين طرح**

مرسي از اينكه اصلا منو كنف نكردين و ممنون منم دماغم اصلا نسوخت آره اشتباه از من بود عذر ميخوام كار درستي نبود آخه شب اعت 3 بود حالم خوش نبوده احتمالا مرسي بچه ها من برم باميه پوست بكنم هويج بجوام

ghodrati

Member
مثل اينكه جايزه بزرگ هم به خودتون داديد رفت :cry: .... ( راستي ازين شكلكها چجوري ميذاريد اين وسط ؟ ميريد تو محيط ويرايش؟)
ما كه از اول ادعايي نكرديم ولي بهتر بود كارها رو به درجه يك...درجه دو و درجه سه و خارج از درجه بندي تقسيم ميكرديد تا صرفا بخواهيد دو تا كارو برنده اعلام كنيد

tabassom

Member
با اجازه

سلام
بچه ها اين عكسو آيداي عزيز گذاشت اينجا . اين هم يه بهانه بود من عكسو اين شكلي كنمو يه مسابقه تشكيل بديم البته با اجازه مدير محترم اين تاپيك(سپنتاي عزيز)
هر كي گفت اين خانومه چرا اينجوري شده؟
من قول ميدم از همون جايزه كه سپنتا جان عنايت كردند من هم بدم حالا هر كي گفت؟
آيدا جا؟ شما اول بگو؟ :wink:

d@nial

Well-Known Member
<شوخي>

نصفه شبي انگشت شصت پاش رفته تو دماغش و پاشنه پاش خورده به چشمش
</شوخي>

d@nial گفت:
<شوخي>

نصفه شبي انگشت شصت پاش رفته تو دماغش و پاشنه پاش خورده به چشمش
</شوخي>

شوخی

:lol: می گم خوب شد شما هم نظر دادی ها وگرنه ملت فکر می کردن بچمون لاله :lol: :lol:
اما در کل با دانیال جون موافقم

tabassom

Member
نه عزيزان دل خواهر يه كم فراتر از اينا تامل كنيد
منتظرم وگرنه جايزه ميپره ها؟

tabassom

Member
بابا من نكردم
سپنتا جان شما چي حدس ميزني؟ چرا جواب ندادي كلك؟ خودت ميدوني جايزه ندادي به بچه ها؟

تبسم جان ببخشيدا من فكر مي كنم تنها دليلي كه اين بيچاره اين بلا سرش اومده ناشي بودن كسيه كه روش كار كرده چون كاملا بي سليقه و بي دقت روش كار شده البته عذر مي خوام كه نظرم رو انقدر صريح و رك گفتم

3pentaخان من مرده اين نظر توام و يك نكته مهم مگه جنابعالي از بازيگرهاي هندي حالت به هم نمي خورد :?: ؟ مواظب باش از اين به بعد سوتي خيلي زشت ندي و الكي هم مردم رو كنف نكني آقايي كه از بازيگراي هندي بدت مياد :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :twisted: :twisted: :) :lol: :lol:

اينم من درست كردم تبسم جان
عزيزم خيلي هم با سليقه اي و قشنگ شده پسرا معمولا خوش سليقه هستن!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟ به كسي بر نخوره من منظورم با كسي نبودا! اينم من فرستادم موفق باشي عزيز دل خواهر

ALI_TAKHTI

Active Member
aida_khanoom گفت:
3pentaخان من مرده اين نظر توام و يك نكته مهم مگه جنابعالي از بازيگرهاي هندي حالت به هم نمي خورد :?: ؟ مواظب باش از اين به بعد سوتي خيلي زشت ندي و الكي هم مردم رو كنف نكني آقايي كه از بازيگراي هندي بدت مياد :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :twisted: :twisted: :) :lol: :lol:
من نبودم اين منو اغفال كرد .هان چي كي .كو كجاست. بابا گير ندين خوب ميدوني اااااا اين فرق داره آخه انصافا جيگري واسه خودش

Babak Sateli

Active Member
اهه !!!!!!!!!!!!!!!!
من کی اول شدم توی این مسابقه ؟
اصلاً مگه مسابقه بود اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا هیچ کس چیزی به من نگفت ؟!!!!!!!!!!!

ALI_TAKHTI

Active Member
بابك جون روت رو برم پس من كشك بودم من وتو 8 امتياز آورديم تازه شانس آوردي من به خود تو راي دادم
و گرنه. .... تازه تو بايد پر وانه طلايي رو به من بدي.
يالاا پروانه ام رو بده

Babak Sateli

Active Member
پروانه ؟
آهان .....
تو هم اول شدی ؟
چشم ...
پروانه طلایی که هیچی ...
خواستی یک سری کرم ابریشم میدم
باهاشون بازی کنی ...
خوبه ؟

جدیدترین ارسال ها