پشتیبانی امیر صابری (final) ...

با سلام خدمت دوستان .
دفعه قبل که کارو گذاشتیم اولا که دو سه نفر بیشتر نظرن ندادن اون هیچی ولی برای مردم ما به نظرم دانلود کارهای آماده از سایت اور موشن و معماری های داخلی که نقش 3دی کارش فقط زدن f9 است یا دانلود ماشین آماده و رندر خالی از کارها بیشتر نظر میاره و اگه اینجوری باشه واقعا برای این طرز تفکر متاسفم ...
حالا بکذریم ...فکر کردم اگه یه بدن قوی براش بسازم شبیه جنگجوهای ایرانی میشه ایدش برا خودم جالب بود نمی دونم چقدر موفق بودم .
این کار تماما با 3ds max and photoshop است و بلاگفا خودمو معرفی میکنم تو ادامه مطالب جزییات بیشتری گذاشتم .
بعضی ها هم در پست قبلی درباره زشت بودن کار نظر دادن دوست دارم از لحاظ مدلسازی نقد کنید نه زیبایی و زشتی مدل .
alireza-homayouni.blogfa.com
ممنون از همگی ...
amir sire.jpg
amir sire 2.jpg
amir sire 3.jpg

Ali_CG

Well-Known Member
خسته نباشی . . .
معلومه که زحمتت رو کشیدی . . .
مدل که به نظر خوب میاد، اگه وایر فریم بزاری بهتر میشه نظر داد . . .
اگه میبردیش زیبراش بهتر بود . . .
روی آناتمی هم بیشتر کار کن . . .
موفق باشی

L-B

Well-Known Member
سلام دوس عزیز
خسته نباسی /
من در 3d سر رشته ندارم اما تبریک مگم بابت کارتون .. نکته ای که تو کارتون نظر منو جلب کرد اون بکگراند هست که قبلا اونو دانلود کرده بودم و من هم از اون برای یکی از کارهای الهام گرفتم ..

موفق باشید ./

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی
ببین دوست عزیز علی هم اون بالا اشاره کرد نظر منم همینه روی اناتومی بیشتر کار کن
البته یه مسئله هست که شوما میخوای کارت رئال بشه یا همین طوری به سبک کارتونی؟؟؟
از نظر اناتومی خیلی بهتر میتونی کار کنی مثلا گردن کوله رون ها خوده زانو و......
امیدوارم با تمرینات بیشتر کارات هم قوی تر بشن :rose:
موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
دفعه قبل که کارو گذاشتیم اولا که دو سه نفر بیشتر نظرن ندادن
خب حتما کارتون در حد کیفیتی نبود حتی آدم رقبت کلیک کردن داشته باشه.
ولی برای مردم ما به نظرم دانلود کارهای آماده از سایت اور موشن و معماری های داخلی که نقش 3دی کارش فقط زدن f9 است یا دانلود ماشین آماده و رندر خالی از کارها بیشتر نظر میاره و اگه اینجوری باشه واقعا برای این طرز تفکر متاسفم ...
علی جان من برای طرز قکر ابتدایی شما متاسفم. یعنی با این حرفت کل هنرمندان آرک ویز دنیا رو زیر سوال بردی.
جدا فقط کارشون زدن دکمه f9 هست؟؟ ایکاش به این راحتی بود که شما میگی.
پس فرق این 2 تا کار چیه؟ هر 2 تاش از مدل آماده اورموشنی استفاده کردن!
archviz.jpg1zvcysw.jpg
عزیز من شما اول کارت رو قوی بکن بعد بیا انتفاد شدید بکن.کار شما نه بحث رندر نه بحث مدل نه بحث تکسچر حتی یه حرف هم برای گفتن نداره.چرا؟ چون اول راه هستی.مطمئنا اگه تمرین و ممارست داشته باشی موفق میشی .اما نباید چون کارت ضعیفه دیگران رو مقصر بدونی.
شما وقتی میتونی چنین نقدی بکنی کارت بشه این.یعنی به درجه استادی برسی.نه اینکه یه اول دبستانی بره دانشگاه از دانشجوها یا اساتید نقد بکنه.
46smj80p.jpg
خود کار شما حتی اصول اولیه کاراکتر سازی یعنی تناسبات انسانی رو نداره.حتی شبیه کاریکاتور هم نشده. فقط میشه گفت بد شده.به نظرم به خاطر این هست اصولی کار نمیکنی.هین جوری با ادیت پلی ور میری بعد یه چیز در میاد!
اگه اصولی کار کنی اول بلو پرینت میزاری زیر دستت. بعد از روش شروع به ساخت میکنی.

آخرین ویرایش:
خسته نباشی . . .
معلومه که زحمتت رو کشیدی . . .
مدل که به نظر خوب میاد، اگه وایر فریم بزاری بهتر میشه نظر داد . . .
اگه میبردیش زیبراش بهتر بود . . .
موفق باشی
وایر رو توی بلگفام گذاشتم اونجا میشه دید و زیبراش هم دوست دارم یاد بگیرم ولی از کارهای بعدیم دارم مادباکس رو کامل یاد میگیرم .
ممنون از نظرت .

سلام دوس عزیز
خسته نباسی /
من در 3d سر رشته ندارم اما تبریک مگم بابت کارتون .. نکته ای که تو کارتون نظر منو جلب کرد اون بکگراند هست که قبلا اونو دانلود کرده بودم و من هم از اون برای یکی از کارهای الهام گرفتم ..

موفق باشید ./

ممنون که نظر دادی آره بکگرانده برام جالب بود .
موفق باشید .

خسته نباشی
ببین دوست عزیز علی هم اون بالا اشاره کرد نظر منم همینه روی اناتومی بیشتر کار کن
البته یه مسئله هست که شوما میخوای کارت رئال بشه یا همین طوری به سبک کارتونی؟؟؟
از نظر اناتومی خیلی بهتر میتونی کار کنی مثلا گردن کوله رون ها خوده زانو و......
امیدوارم با تمرینات بیشتر کارات هم قوی تر بشن :rose:
موفق باشی
آره قبول دارم آناتومی ضعیف شده ...
به نظر خودم کاراکترام تو مرز رئال و کارتونی گیر کرده نه برمیگرده نه میره اونور ...
حتما با تمرینات بیشتر درست میشه ...
موفق باشی

خب حتما کارتون در حد کیفیتی نبود حتی آدم رقبت کلیک کردن داشته باشه.

علی جان من برای طرز قکر ابتدایی شما متاسفم. یعنی با این حرفت کل هنرمندان آرک ویز دنیا رو زیر سوال بردی.
جدا فقط کارشون زدن دکمه f9 هست؟؟ ایکاش به این راحتی بود که شما میگی.
پس فرق این 2 تا کار چیه؟ هر 2 تاش از مدل آماده اورموشنی استفاده کردن!

عزیز من شما اول کارت رو قوی بکن بعد بیا انتفاد شدید بکن.کار شما نه بحث رندر نه بحث مدل نه بحث تکسچر حتی یه حرف هم برای گفتن نداره.چرا؟ چون اول راه هستی.مطمئنا اگه تمرین و ممارست داشته باشی موفق میشی .اما نباید چون کارت ضعیفه دیگران رو مقصر بدونی.
شما وقتی میتونی چنین نقدی بکنی کارت بشه این.یعنی به درجه استادی برسی.نه اینکه یه اول دبستانی بره دانشگاه از دانشجوها یا اساتید نقد بکنه.

خود کار شما حتی اصول اولیه کاراکتر سازی یعنی تناسبات انسانی رو نداره.حتی شبیه کاریکاتور هم نشده. فقط میشه گفت بد شده.به نظرم به خاطر این هست اصولی کار نمیکنی.هین جوری با ادیت پلی ور میری بعد یه چیز در میاد!
اگه اصولی کار کنی اول بلو پرینت میزاری زیر دستت. بعد از روش شروع به ساخت میکنی.

اولا سلام
آها پس یه نفر ماشین آماده دانلود میکنه رندر میگیره کارش خیلی باارزشه ...
شما این سایت رو فکر کردید همه کارهای عالی باید بگذارن بقیه هم بیان به به چه چه کنن در صورتی که برای اینکه کسایی عین من بیان راهنمایی بگیرن از بزرگترها ...
من کاری ندارم کارم ضعیفه یا قوی (که ضعیفه ) میگم به جای اینکه به هم کمک کنید اینطور نظر میدید شما 3دی کا هستید البته شما رو نمیگم چون نظرات شما به جز این همه جنبه آموزشی داشت ...
به نظرم کاراکتر پریست های نوری آماده و آبجکت های آماده نداره .
بعدشم آناتومی بدن مشکل داره روی صورت کناری که میشه نظر داد ...
چند تا نظر پست کاراکتر قبلی :
خسته نباشید اما خیلی زشته :
خیلی هنوز راه مونده داداش و این که3ds اصلا مبتدی هم که باشی و یه موی الکی بزنی خوشگل تر در میاد این موو رو چیکار کردی اینطوری شده؟
این نظرات 3دی کارهای ما تو این سایته من برای این متاسفم ... فقط دوست داریم همدیگرو تخریب کنیم ... حالا خوبه گفتم دومین کارم هست ...
به جای گفتن نکته آموزشی به هم این نظراته تو انجمن فتوشاپ هم این کارو بذاری اینجوری نظر میدن (قشنگه یا زشته) .
بعدشم من دوست دارم اگه تو زمینه کاراکتر کار گذاشتم اونایی که تو این زمینه کار میکنن نظر بدن در صورتی که وقتی من از نظرات دوستان استفاده کنم پیشرفت میکنم نه اینکه به درجه استادی برسم بعد
بیام کارهامو برای فخر فروشی به دیگران نشون بدم ...
ولی ممنون از نظرت امیدوارم سو تفاهم نشه ... من نظرم اینه که به هم کمک کنیم تا به درجه استادی برسیم و هر کاری زدیم با امید نظراتی که باعث پیشرفت ما میشه روی سایت بگذاریم ...

AREF

سلام.برای جواب دادن نظرات بچه ها بهتر هست همه رو توی یه پست جواب بدی و چندتا پشت سر هم یه جورایی خلاف قوانین هست.ممنون
در مورد نظرات درد دلم ما رو هم گفتی.منم از این قضیه تاسف میخورم. متعادل خیلی کم داریم.یا میان الکی تعریف تمجید میکنن یا میکوبونن.هیچ کس نمیاد اول نقاط قوت و بعد نقاط ضعف رو نمیگه. شاید چون وقت ندارن یا وقت نمیزارن.
ببین استفاده از آبجکت آماده بد نیست.هیچ جنایت نیست.گذاشتن برای استفاده.ببین اگه توی حیطه معماری کار میکردی این حرفم رو قبول میکردی.
الان من فردا صبح دفاع پایان نامه دارم! هم زمان مجبورم کار 2 نفر دیگه که دفاع دارن رو برسم. به نظرت وقت میکنم ماشین مدل کنم یا درخت؟؟ آیا اصلا میتونم؟ پس درستش اینه که از امکانات استفاده بکنم.
در مورد کاراکتر سازی داستان فرق میکنه.نمیشه از مدل آماده برای خود کاراکتر استفاده کرد مگر اینکه محیط اطرافش رو بخوای بسازی.
من با این طرز تفکرشما مخالفم.
ولی برای مردم ما به نظرم دانلود کارهای آماده از سایت اور موشن و معماری های داخلی که نقش 3دی کارش فقط زدن f9 است یا دانلود ماشین آماده و رندر خالی از کارها بیشتر نظر میاره و اگه اینجوری باشه واقعا برای این طرز تفکر متاسفم ...
رندر استدیو که به قول شما یه مدل آماده ماشین میاد وسط واقعا کار سنگین و سختیه.اصلا چیز کمی نیست.یه تخصص در رنگ شناسی زاویه یابی نور پردازی و خیلی درک و شناخت هنرهای تجسمی کادر بندی و ... داره.
در مورد کارهای معماری بد تر.هم باید متریال سازی رو خوب بلد باشی.هم نور پردازی. هم بک گراند که با صحنه مچ باشه.هم off ground که منظور تصاویری که به عنوان رفلکت توی اجسام میافته! بعد از تموم شدن تازه باید اینقدر تکرار خطا کنی تا به یه نور مناسب برسی
بعد از رندر باید توی برنامه هایی مثل فتوشاپ پست پروداکشن رو انجام بدی. این پس فقط زدن دکمه F9 نیست. اگه اینطور بود کارهای این
گالری بوجود نمیومد.
مدلسازی و رندر گیری مثل نخ و سوزن هست.باید هر 2 آدم به حدی برسه.بعد راهش رو مشخص کنه.یکی مثل اینها میشه مدلسازهای کمپانی اورموشن
ireneusz_jaworski_0_693.jpg
basia-witkowska_0_603.jpg
piotr_mroz_0_98.jpg
kuba_dabrowski__0_362.jpg

یکی مثل اینها میشه متریال ساز و نور پرداز
attachment.php

abbasi_0912

Active Member
سلام
آها پس یه نفر ماشین آماده دانلود میکنه رندر میگیره کارش خیلی باارزشه ...

بله، با ارزش هست، البته اگر بتونه یک استدیو یا محیط خوب با نورپردازی و رعایت اصول عکاسی انجام بده چرا که نه
اگر ارزش نداشت که نمیومدن یک کارکتر چند 10 دلاری رو شیر کنند برای مسابقه نورپردازی و رندرینگ
اگر همه چیز مدل سازی بود که دیگه نیازی به یاد گرفتن اصول و روشهای نورپردازی نبود
در ادامه بیشتر توضیح میدم

به نظرم کاراکتر پریست های نوری آماده و آبجکت های آماده نداره .

کارکتر نیز پریست های آمده مدلسازی و همچنین برای خودش نحوه نورپردازی داره، همین جوری که نیست.
اگر نیاز به مدل آماده نبود که نمی امدن چند نفر از بهترین افراد مدلینگ کارکتر رو دور هم جمع کنند تا یک مدل آماده صورت کارکتر برای رفرنس بقیه بسازند

نمیدونم شما چقدر در مورد نورپردازی اطلاعات دارید، نمیخوام قضاوت کنم اما این رو میدونم که اگر تا بحال در مورد روشهای نورپردازی تحقیق کرده بودید این طوری بقیه رو تحقیر نمیکردید
توی نورپردازی یک سری اصول داریم،باید رعایت کرد
مثال هایی از نحوه قرارگیری دوربین و نور (Fill light, Key light) برای کارکتر

h1.jpgML_1.jpgML_2.jpgML_3.jpgML_4.jpg

جهت اطلاع بقیه دوستان: تصاویر برگرفته از کتاب های Hollywood Portraits و Master Lighting Guide

بعدشم آناتومی بدن مشکل داره روی صورت کناری که میشه نظر داد ...

دوست عزیز اناتومی که مشکل داره هیچ؛ تناسبات صورت نیز مشکل داره
دوست عزیز وقتی یک نفر که چند تا پیراهن بیشتر از من و شما توی زمینه کارکتر پاره کرده میاد میگه

موفق باشی

شما حداقل سعی خودت رو بکن چند تا عکس هم شده برای بهتر شدن صورت و بدن کارکترت ببین

face-wire.jpg

اگر فرض را بر این بزاریم که کارکتر شما کارتونی هست (چون اصلا به رئال یکم هم نزدیک نشده) شما باید اول تناسبات صورت و اناتومی رو بلد باشید بعد در این زمینه فعالیت کنید

به نظرم اگر این طوری مثال بزنم بهتر متوجه منظورم میشوید و حداقل کمتر فکر میکنید من قصد تخریب شما رو دارم

یکی از دوستانم در زمینه کاریکاتور برای روزنامه ها و مجلات فعالیت میکنه، و چند سال پیش نیز در این زمینه تدریس میکرد
من خودم شخصا خیلی علاقه داشتم بتونم یادبگیرم، وقتی ازش خواستم در این مورد برام توضیح بده اولین چیزی که بهم گفت این بود
اول باید طراحی صورت و اناتومی رو یاد بگیری چون اگر تناسبات رو خوب نشناسی نمیتونی توی یک کاریکاتور دست به اغراق بزنی
مثلا میخواهی از یک نفر کاریکاتوری مانند پینوکیو بکشی اگر تناسبات رو خوب رعایت نکنی حتما کارت باور پذیر نخواهد شد
هر چند توی کاریکاتور معمولا سعی میکنند تناسبات مختص خودشون رو ایجاد کنند

توی زمینه مدلینگ کارکتر نیز من فکر نمیکنم از این قاعده مستثنا باشه
شما اول باید یک مدل بیس با رعایت کامل تناسبات و اصول مدلینگ کارکتر رو بسازید تا نتاسبات و نحوه مدلینگ کارکتر رو کامل یاد بگیرید
بعد برید سراغ دوست هم دانشگاهی خودتون امیر و اصغر آقا بقال سر کوچه و خلق کارکتر های کارتونی

چند تا نظر پست کاراکتر قبلی :
خسته نباشید اما خیلی زشته :
خیلی هنوز راه مونده داداش و این که3ds اصلا مبتدی هم که باشی و یه موی الکی بزنی خوشگل تر در میاد این موو رو چیکار کردی اینطوری شده؟
این نظرات 3دی کارهای ما تو این سایته من برای این متاسفم ... فقط دوست داریم همدیگرو تخریب کنیم ... حالا خوبه گفتم دومین کارم هست ...
به جای گفتن نکته آموزشی به هم این نظراته تو انجمن فتوشاپ هم این کارو بذاری اینجوری نظر میدن (قشنگه یا زشته) .

من این رو تائید نمیکنم، درسته که بعضی از بچه ها کم لطفی کردن اما خود شما هم بی تقصیر نیستی
وقتی شما برای کار خودت ارزش قائل نمیشی، چطور انتظار داری بقیه ارزش قائل بشن

بعدشم من دوست دارم اگه تو زمینه کاراکتر کار گذاشتم اونایی که تو این زمینه کار میکنن نظر بدن در صورتی که وقتی من از نظرات دوستان استفاده کنم پیشرفت میکنم نه اینکه به درجه استادی برسم بعد
بیام کارهامو برای فخر فروشی به دیگران نشون بدم ...
خیلی خوبه که شما به فکر پیشرفت هستید، و دوست دارید اساتید متخصص کارکتر سازی بهنون کمک کنند، اما شما حتی به خودتون زحمت نمیدید یک وایر بزارید اینجا چطور انتظار دارید بقیه نظر بدن
طبق قوانین انجمن بهتر که وایر از کار گذاشته بشه، البته بهتره که توی خود انجمن گذاشته بشه نه داخل یک وبلاگ
من یکی که به خودم زحمت نمیدم برم 50 تا صفحه توی یک وبلاگ رو بگردم تا یک وایر ببینم و فکر نمیکنم بقیه نیز همچین کاری بکنند
اگر شما حداقل لینک عکس وایر کارتون رو می گذاشتید بهتر از این نتیجه میگرفتید، خوب یا بد بودن کارکتر و چیزهایی که مدل سازی میشوند نیاز به وایر کار داره تا بشه در مورد مدلینگ نظر داد

اگر با "خسته نباشید اما خیلی زشته" مواجه میشوید، 80% قضیه تقصیر شماست مابقی متوجه دوستان هست
همون طور که گفتم بحث ارزش قائل شدن برای کار هست، وقتی شما وایر کارتون رو بزارید اساتید کارکتر ساز بهتر و حتما بیشتر از بقیه نظر میدهند و کمتر با "خسته نباشید زشته" مواجه میشوید

به نظرم قوانین انجمن در مورد قرار دان کار رو رعایت کنید به نفع خود شماست، چون حداقل دونفر کارکترساز وایر کار رو می بینند نظر میدهند

قصد جسارت نداشتم، فقط فکر کردم چون کمی ناراحت هستید موجب شده در حق بقیه دوستان اجحاف کنید، خصوصا بچه های معماری، متخصص های نورپردازی و رندرینگ
ببخشید که زیاده گویی کردیم، از شما و دوستان عذرخواهی میکنم

به امید پیشرفت های روز افزون شما و دوستان :rose:

سلام بر شما نظر به اینکه اون نظر که گفتید را من داده بودم ... ( سلام خسته نباشید اما خیلی زشت شده ) یه توضیحی بدم بنده الان 19 سال دارم حدود 2-3 سال پیش شروع کردم به ساخت کاراکتر 3 بعدی و چندین کاراکتر زدم که آخریش این بود که چند تا عکس هاش را می زارم تا ببنید
مشاهده پیوست 93783
مشاهده پیوست 93784

مشاهده پیوست 93785بعد از ساختن این مدل فکر می کردم شاهکار کردم اما بعد که کم کم بقیه گفتند بد شده فهمیدم یه عیبی هست رفتم کلی تحقیق کردم فهمیدم نیاز به یادگیری آناتومی دارم رفتم رو کاغذ اون موقع تا الان تقریبا 2تا تابستونه الان دارم آناتومی را کاغذ را کار می کنم و تازه جدیدا می تونم به هر نتیجه ای که میخوام برسم تازه فقط آناتومی نه چهره بعد هنوز به خودم اجازه نمی دم که کاراکتر رئال مدل کنم چون هنوز آناتومی چهره را نرسیدم بهش بدن مرد و زن را تازه دارم تموم می کنم اون وقت شما اومدی ناراحتی چرا بهت می گم زشت شده ؟ این نظرات منتقدانه که بچه هال لطف می کنند انجام می دند معادلش باید طلا پرداخت شه مخصوصا عارف جان که همیشه این لطف را انجام میده در حق اکثر بچه های سایت شما فقط استفاده کن و تشکر کن که راهی که باید سال ها می رفتی و بعدا کار فرما بهت می گفت و شاید اون موقع خیلی سخت میشد را الان دوستان رایگان و صادقانه بهت دارند می گند برای اینکه شما و دوستان دیگه ای که می خواند بعدا طراحی کاراکتر کار کنند تشویق بشند یه تحلیل کوچیک رو کاراکترتون رفتم anatomy.jpg

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
سلام..بابا حوصله دارید این بحثا چییی؟اگه اینجوری بود ارک مدلارا نمیزدن لازم نیست همه چیو مدل کنی که برادرم....(از حاشیه چیزی در نمیاد...)در کل مدلش خوب شده زحمت کشیدی اما واسه اول راه عالی اداه بده انتقاداتم خوب بخون رااههنماییهای خوبی کردن..همه کاراکترا که قشنگ نیستن یه چنتا زشتم هست همیشه ... بازم میگم واسه اول راه عالی از چیزیم ناراحت نشو....

سلام..بابا حوصله دارید این بحثا چییی؟اگه اینجوری بود ارک مدلارا نمیزدن لازم نیست همه چیو مدل کنی که برادرم....(از حاشیه چیزی در نمیاد...)در کل مدلش خوب شده زحمت کشیدی اما واسه اول راه عالی اداه بده انتقاداتم خوب بخون رااههنماییهای خوبی کردن..همه کاراکترا که قشنگ نیستن یه چنتا زشتم هست همیشه ... بازم میگم واسه اول راه عالی از چیزیم ناراحت نشو....

نه آخه میدونی قضیه چیه ؟ فکر میکنند همه کارهای عالی باید تو این سایت گذاشته بشه و همه حال کنند ...
اصلا کاراکتر من زشت نیست افتضاحه ولی از دید 3دی کار بحث کن نه یه فرد عادی ....

نظر شخصی : کاری که خیلی عالیه نیاز به 500 تا نظر داداش خیلی کارت عالیه دمت گرم نداره باید10 تا نظر به اون کاری داده شه که تو کارش مشکل دیده که کارش رو تو سایت گذاشته و البته از لحاظ فنی نه چیزهای دیگر ...
و لی متخصص های ما کمی کم لطفن و فقط کارهایی که عالیه نظر میدن ...
طوری شده که کسی که کارش ضعیفه عین من روش نمیشه کار تو سایت بذاره ...
ممنون از همگی معذرت اگه سو تفاهمی بوجود آمد ...

mehdi3am

Member
سلام
داش علی زیاد حساس نشو
سعی کن فقط تو کارت پیشرفت کنی
امیدوارم نظر دوست خوبمون aref تورو متقاعد کرده باشه
موفق باشی

zzmm14

Active Member
با سلام
از نظرات دوستان ناراحت نشین .
چون کار های اول همبنطور هستش . قطع به یقین سالهای آینده وقتی به کارهای اولتون نگاه میکنین به همین نتایج دوستان میرسین .
تو کارتون ممارست داشته باشین قطعا به نتیجه دلخواهتون میرسین.(تمرین.تمرین.تمرین)
موفق باشین

AREF

ببین علی جان این مشکل در مورد کارهای بچه های معماری هم هست.بعضی اوقات یه نور پردازی هایی انجام میدن که آدم وا می مونه.بالاخره یه انسان چشم که داره.اما کار به طرز فاحشی تناقضات شدید داره
یکی از علت های این اتفاقات ضعف در تکنیک هست.یعنی کار با ابزارها رو بلد نیستن.
مقصر مدرس ها هم هستن.تعریف از خود نباشه. شکر خدا کلاسهای مکسم بچه ها خیلی راضی هستن.چون فیلم میگیرم و فیلم های دوره های قبلی رو هم به همه میدم.و خدا وکیلی وقتی پول میگیرم وظیفه دارم همه چی رو بگم.اما واقعا می بینم توی بازار تدریس مکس انجام میدن اما یک پنجم مطالب رو نمیگن.اونهایی که مگین ناقص میگن! بعد پشت سر من میگن عارف گرون جان هست! یه کلاس مکس 1 تومن میگیره.اما خروجی مهم هست که شاگردهای من همه شدن الان همکارم.کار وقت نداشته باشم میدم خودشون انجام میدن خودشون پول میگیرن.
تو برای پیشرفت کارت باید آموزش های حرفه ای مدلینگ رو ببینی.
Digital tutors خیلی تو این زمینه پیشگام هست.
3581-render_1040.jpg

706-render_1040.jpg

537-render_1040.jpg
تمامی این آموزش ها توی فروشگاه های انترنتی فارسی با قیمت مفت 1500 تومن هست!! بخر ببین چه معرکه ای هست.
من فیلم آموزشی زیاد دارم چه تالیفی چه خارجی اما بیشتر توی زمینه معماری هست.کمتر اینها رو دارم.حالا ببینم اگه داشتم بهت پیغام خصوصی میدم.

ممنون آقای عارف عزیز درسته منم تا حالا کلاسی نرفتم و هرچی بلدم تجربی و سی جی آکادمی بوده آره حتما باید سفارش بدم خیلی ممنون ...

جدیدترین ارسال ها

بالا