اموزش

سلام
من اين اموزش رو فرستاده بودم ولي نمي دونم چي شد كه يهو اين سايت قاط زد و تمام ارسالهاي اون روز من از بين رفت .(من اون شب 3 پروانه اي شده بودم :cry: )
حالا هم دوباره مينويسم به اميد اينكه ديگه قاط نزنه.

آموزش

نمی دونستم واسه اين آموزش چه اسمی بايد انتخاب کنم پس ترجيح دادم بدون اسم باقی بمونه .

بگذريم.

1. اول يه فايل جديد باز کنيد.

11. کليدهای D و X را بزنيد تا رنگها ريست شوند.

111. حالا ابزار gradient را انتخاب کنيد و اونو در حالت reflected قرار بدين.

1111. حالا از يه جای صفحه شروع کنيد و به اندازه 90 پيکسل (يا هر چقدر که دوست دارين) به طرف پايين بکشيد ( کليد shift را نگهداريد تا خط شما صاف بشه)

1.gif

11111. به filter>distort>polar coordinates (فيلتر مورد علاقه من) رفته گزينه rectangular to polar را فعال کنيد.

2.gif

111111. حالا برين به filter>distort>pinch و مقدار 100- را وارد کنيد تا دايره شما باريکتر شود.

3.gif

1111111. برين به filter>distort>spherize و مقدار آنرا برابر 100- و mode آنرا برابر vertical only قرار بدين. حالا شما يک بيضی افقی دارين .

4.gif

1111111. به filter>disort>twirl رفته و مقدار 999 را وارد کنيد.

final.gif

شکل شما کامله.

شما می تونيد با تغيير دادن اندازه ها در فيلترهای مختلف مخصوصا فيلتر twirl و اضافه کردن افکت های ديگه يا بکار بردن گراديانتهای مختلف کارتون رو قشنگتر کنيد. اينم يه کار ديگه:

another.gif

Mily

Member
قشنگه ولي اگه اگه تعداد دايره ها بيشتر بشه طرح قشنگتر ميشه

Salar

Active Member
آره ولي اون ديگه به سليقه فرد ربط داره....ميشه از رنگهاي مختلفي هم استفاده كرد....خلاصه آموزش خوبي بود....فيض برديم...

aghahamidgol2

Active Member
خسته نباشيد

سلام دستت درد نكنه من امتحان كردم نتيجه آن را اينجا قرار دادم البته به زيبايي مال شما نشد

dost

Member
اگر ممكن است ترفند هاي براي كارت ويزيت را بگيد ممنون

dost گفت:
اگر ممكن است ترفند هاي براي كارت ويزيت را بگيد ممنون

سلام
من فعلا در اين مورد مهارتي ندارم سعي امو ميكنم اگه چيز جالبي از در اوردم حتما ميفرستمش با اموزش
فعلآ

به به ... آخ آخ چقدر من دنبال ساخت از اين چيزا بودم... سارا واقعا دستت درد نكنه مرسي واقعا ... خسته نباشي

ممنونم از همه تون كه اين همه به من لطف دارين
ماندانا جون نظر لطفتونه
بازم ممنون
بهم اميدواري دادين

جدیدترین ارسال ها

بالا