اموزش طراحی پوسته های وردپرس در دریمویور

sina-

New Member
سلام.ببخشید یه سوال داشتم،در درس 2 که گفتین کلمه test را در برگه index.php بنویسید و f12 را بزنید،کلمه tes را دربین کدها باید بنویسیم؟میشه بگید کجا باید بنویسیم؟ممنون.

amin_msd

New Member
سلام
آقا ممنون از آموزشت. خیلی عالی بود
منتظر بقیه دروس هستیم
کجاس این دروس جدید؟؟ :?:

Maxfa

Member
سلام خسته نباشی دوستان
آیا میتونم خودم قالبم رو با فتوشاپ طراحی کنم؟ بعد چجوری باید اونرو وارد برنامه دریمویور کنم؟
باید اونرو به صورت لایه باز باشه یا به صورت عکسی باشه؟ لطفا راهنماییم کنید
منتظرم

erpol

Member
سلام بچه ها
ببخشید یه سوال داشتم من میخوام تصاویر بند انگشتی سایتم رو بصورت دایره ای داخل دایره ی که در پایین میبینید بزارم باید چکار کنم کسی میتونه کمک کنه .
با نرم افزار دریم ویور و لطفا هرکسی میتونه کمک کنه و توضیح کامل بده
با تشکر

اینم عکس :

comments.png

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
خدا خیرت بده :) تاپیک و آموزش خوبی هست !!
اگه میشه آموزش ویدئویی درس هفتم هم بذارین تا کمکی بشه واسه ما
ممنون و موفق باشی

websaz2012

Member
سلام خسته نباشی دوستان
آیا میتونم خودم قالبم رو با فتوشاپ طراحی کنم؟ بعد چجوری باید اونرو وارد برنامه دریمویور کنم؟
باید اونرو به صورت لایه باز باشه یا به صورت عکسی باشه؟ لطفا راهنماییم کنید
منتظرم
البته که میتونی من اول میخواستم امورش را ار فتوشاپ شروع کنم اما مطالب خیلی زیاد میشد پس از خیرش گذشتم شما قالبتونو طراحی کنید سپس اونو با فرمتهای پی اس دی و پی ان جی ذخیره کنید سپس اونو در دریمویور پس زمینه سایتتون کنید (png)و پس از طراحی تصاویر را به صورت مجزا (psdاز)وارد سایتتون قرار دهید میدونم که متوجه نشید البته اشکالی نداره در اینده طریقه این کارو تو اموزش می اورم

websaz2012

Member
سلام بچه ها
ببخشید یه سوال داشتم من میخوام تصاویر بند انگشتی سایتم رو بصورت دایره ای داخل دایره ی که در پایین میبینید بزارم باید چکار کنم کسی میتونه کمک کنه .
با نرم افزار دریم ویور و لطفا هرکسی میتونه کمک کنه و توضیح کامل بده
با تشکر

دوست عزیز این کار با css3 قابل انجام است

websaz2012

Member
سلام دوستان مدتی بود که من نبودم و دروس نیمه کاره مانده بود من از شما خیلی معذرت میخوام .به امید خدا دروس جدید به زودی منتشر خواهد شد
با سپاس فراوان (محسن)

amiralavi74

Member
با سلام و تشکر از آموزش خوبتون من مشکل اصلیم در این هست که نمیدونم چطور پست ها رو نمایش بدم بعنی هرپستی انتشار پیدا کنه ممنون میشم منو راهنمایی کنین

websaz2012

Member
دوست عزیز این کار به راحتی قابل انجام است
به کد زیر نکاه کنید ما میخواهیم که پست هامونو تو صفحه index.php به نمایش در بیاریم پس به این صورت عمل میکنیم
داخل صفحمون کد زیر را قرار میدهیم

[HTMLS]<div class="post">
<h3>عنوان پست</h3>
<div class="text">متن پست</div>
</div>[/HTMLS]

کد بالا قراره تو صفحه ما تکرار بشه و پست خامونو نشون بده پس دلیل اینکه ما از کلاس استفاده کردیم اینه که خاصیت تکرار پذیری داشته باشه
تا اینجا ما فقط کدهای html را نوشتیم حالا باید کدهای مخصوص ورد پرس را وارد کنیم
اول کد اینکه کلاس ما برای هر پست تکرار شود باید کلاسمونو بین کد زیر قرار دهیم مانن مثال زیر

[PHPS]<?php if(have_posts()) : ?><?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="post">
<h3>عنوان پست</h3>
<div class="text">متن پست</div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>[/PHPS]

با این کد ما ورد به ورد پرس میفهمونیم که هرگاه پستی بود اونو تو کلاس post نشون بده
خوب حالا میخواهیم عنوان و متن پستمونو وارد کنیم تا توی پوسته به نمایش دراید
به جای عنوان پست کد زیر را قرار دهید

[PHPS]<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>[/PHPS]

وبه جای متن پست کد زیر را قرار دهید

[PHPS]<?php the_content(); ?>[/PHPS]

به همین راحتی در ضمن این فقط کدهای html ان بود که شما میتوانید برای ان استایل هم تعریف کنید
در پایین هم کد نهایی!|

<div class="post">
<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<div class="text"><?php the_content(); ?>/div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>[/PHPS]

آخرین ویرایش:

amiralavi74

Member
خیلی ممنون من متوجه شدم اما حالا یک سوال دیگه من باید برای div توی css استایل تعریف کنم درسته؟؟؟
چون میخوام برای پست بک داشته باشم و ....
و اینکه چطور میتونم برای هر پست یک تصویر شاخص تعریف کنم ( جای تصویر شاخص هر پست در پیش نمایش صفحه اول درست کنم )

websaz2012

Member
بله شما باید استایل تعریف کنید.
در مورد سوال دوم شما برای اینکه برای هر پست یک تصویر شاخص انتخاب کنید مثل بعضی از سایتها که هر پست یک تصویر شاخص دارد!
برای این کار اول باید محل قرار گیری تصویر شاخص را تو پستمون تعریف کنیم
پس به کدمون این تکه کد را بعد از عنوان پست اضافه میکنیم البته فرقی نداره شما اونو بعد از عنوان پست یا قبل ان و یا بعد از متن پست اضافه کنید
چون با استایل نویسی میتوانید محل قرار گیری ان را تعیین کنید
کد ما این است

[HTMLS]<div class="post-img">تصوير شاخص </div>[/HTMLS]

این کدو بعد از عنوان پست اضافه کنید حالا باید به وردپرس بفهمونیم که تو این کلاس تصویر شاخص هر پستو نشون بده پس این کارو باید بکنیم!

قالب functtions.php پوسته خود را باز کنید یا با دریمویور یا با نوت پد اگه این فایلو نداری یکی بساز یعنی یک فایل به نام functions.php ایجاد کن سپس این کدو به اون اضافه کن

[PHPS]<?php add_theme_support( 'post-thumbnails' );?>
[/PHPS]

کد بالا قابلیت داشتن تصویر شاخص به هر پستو به پوسته شما میدهد حالا یک سری تنظیمات دیگه باید انجام بدهیم کد زیر را هم تو فایل functions.php بعد ار کد قبلی اضافه کنید

[PHPS]
<?php if (function_exists('add_image_size')):
add_image_size('film_thumbs',150,150);
endif;
?>[/PHPS]

کد بالا برای تنظیم اندازه تصویر و نام دلخواه شما است

حالا نوبت به محل قرار گیری تصویر شاخص میرسه پس به جای متن تصویر شاخص کد زیر را قرار میدهیم

[PHPS]<? if(has_post_thumbnail()):
the_post_thumbnail('film_thumbs');
endif;
?>[/PHPS]

برای کمک به شما این هم کد کامل

<div class="post">
<h3><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>

<div class="post-img">
<?php // تصوير شاخص
if(has_post_thumbnail()):
the_post_thumbnail('film_thumbs');
endif;
?>
</div>

<div class="text"><?php the_content(); ?>/div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>[/PHPS]

آخرین ویرایش:

sarabb

New Member
تشکر ویژه از آقای محسن( websaz2012 ) بابت آموزش :rose:

میخاستم بقیه قالبو خودم بزنم ولی خیلی سخته!:p
میشه لطفن آموزشو ادامه بدید پیلیــز :rose:

اینم از کار من :

85645104999178922029.jpg
user-offline.png

websaz2012

Member
با سلام خدمت داشای گلم تو این مدت چند ماهه که من ادامه ندادم راسیتش سرم شلوغ بود یعنی در حال طراحی بودم ولی از امروز سرم خلوت شده و از جهتی من فک میکردم که این تاپیک کلا فراموش شده اما با کامنتهای شما ضد این قضیه را درک کردم من از همین امروز شروع به تاپیک میکنم و اموزشو با سرعت ادامه تا به هدف........ و سعی میکنم هفته ای 3 الی 4 درسو ok کنم. خوب من دارم pdf رو اماده میکنم و از روش هم پست میکنم امیدوارم که زودتر تموم شه در ضمن یه تغییراتی به پوسته میخام بدم از جمله پنل ورود کاربران بصورت اختصاصی و خبرنامه و از این چیزا تا بیشتر به یک پوسته حرفه ای مبدل بشه و همچنین اون اسلایدرو شاید وقت شد بخوام به افزونه تبدیل کنم البته اگه این کارو بکنم اموزششو بصورت ساده میزارم اما همه اینا بستگی به شماداره تنها دلگرمی شماس که منو وا میداره به این والله من زیاد رقبت ندارم شما باشین منم هستم!!!!!!!!!!!!!!!1 by!!!!!!!!!!!!!!!!1

جدیدترین ارسال ها

بالا