اموزش ساخت کامل هدر مجید آنلاین

Roach

Well-Known Member
سلام دوستان.من اموزش کامل ساخت این هدر رو میخواستم.این که چجوری قسمتهایی از عکس و براش رو رنگ کنیم؟و این که اون پرتو نور زرد رنگ رو چجوری باید ایجاد کرد.و اون فونت هایی که در این هدر به کار رفته رو میخواستم.ممنون

Erfan

Active Member
چون این هیدر جزء اصلی سایت هست و دارای کپی رایت از آموزش قسمت به قسمت اون معذورم و فقط راهنمایی میکنم که مخلوطی از وکتور و شیپ میباشد.

قسمتی اگر برات گنگ هست بگید تا توضیح بدم.
:rose:

Roach

Well-Known Member
فونتها و رنگ کردن براش ها رو بگید
اگر هم نمیخواهید بقیه بدونن پ.خ بدید

Erfan

Active Member
فونتها و رنگ کردن براش ها رو بگید
اگر هم نمیخواهید بقیه بدونن پ.خ بدید

من گفتم وکتور و شیپ !!!
اسمی از براش نیاوردم و تاکیدی هم نمیکنم که از براش استفاده نکنید، این کار کاملاً سلیقه ای بوده و به خودتون بستگی داره.

1. لوگوی مجید آنلاین توسط نرم افزار Cinema 4D سه بعدی شده
2. تکست های به کار رفته در هیدر توسط نرم افزار کلک با خط شکسته نوشته شده
3. وکتور های گل و بوته هم در اینترنت به وفور یافت میشه و در فروشگاه خود سایت مجموعه ای وجود داره که آرشیو نسبتاً جامعی میباشد.
4. اشکال دایره ای شکل که به صورت حباب مشخص شده در بکگراند هیدر همگی شیپ بوده که با توجه به سلیقه شما رنگ آمیزی خواهد شد.

بازم موردی بود در خدمتم.

آخرین ویرایش:

Roach

Well-Known Member
من فقط فونت رو میخوام
و این که چجوری یه قسمتی از عکس رو رنگ کنیم
همین

Erfan

Active Member
من فقط فونت رو میخوام

خدمتتون عرض کردم این فونت نیست، با استفاده از نرم افزار کلک 2000 متن مورد نظر رو تایپ میکنید و خروجی (pdf) از اون میگیرد و وارد نرم افزار فتوشاپ میکنید و در کارهاتون استفاده میکنید.

و این که چجوری یه قسمتی از عکس رو رنگ کنیم
همین

یک لایه جدید روی عکس ایجاد میکنید و بسته به نیاز خودتون عملیات رنگ آمیزی رو روی اون انجام میدید با درصدهای تعیین شده که طبیعی جلوه کنه.

to remember sb

مدیر انجمن
ببخشید عرفان جان یه سوال که شاید به موضوع فوق هم زیاد مرتبط نباشه
حالا این هدر رو کی طراحی کرده ؟؟ شما طراحیش کردی ؟

unknown63

Active Member
1. لوگوی مجید آنلاین توسط نرم افزار Cinema 4D سه بعدی شده
2. تکست های به کار رفته در هیدر توسط نرم افزار کلک با خط معلی نوشته شده
3. وکتور های گل و بوته هم در اینترنت به وفور یافت میشه و در فروشگاه خود سایت مجموعه ای وجود داره که آرشیو نسبتاً جامعی میباشد.
4. اشکال دایره ای شکل که به صورت حباب مشخص شده در بکگراند هیدر همگی شیپ بوده که با توجه به سلیقه شما رنگ آمیزی خواهد شد.

بازم موردی بود در خدمتم.
سلام
من هر چی نگاه کردم از خط معلی خبری نبود بیشتر شبیه خط شکسته نستعلیق هستش البته اگه اشتباه نکنم
شایدم اشتباه تایپی جناب عرفان بوده و منظور ایشون هم شکسته نستعلیق هستش البته اگر در مورد هدر همین صفحه صحبت میکنید
اگر هم هدر دیگه ای با خط معلی هست خیلی دوست دارم ببینمش
ممنون بابت توضیحات کامل جناب آقای عرفان:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا