اموزش جلوه واقعي خون.

اموزش جلوه واقعي خون.

ابتدا تصويري را که مي خواهيد جلوه خون را به آن اضافه کنيد در فتوشاپ باز کنيد.من از اين تصوير استفاده کرده ام .
111.jpg

حالا از ToolBar ابزار Lasso را انتخاب کنيد و به کمک آن ، جايي را که مي خواهيد زخم وجود داشته باشد انتخاب کنيد.حال يک لايه جديد ساخته و آن را با رنگ قرمز پر کنيد.رنگ قرمزي که انتخاب مي کنيد بايد تقريبا تيره باشد.من از رنگ CC0000 # استفاده کرده ام.حالا Blending Option لايه خود را روي Color Burn تنظيم کنيد.
layer.gif

tool.gif

حال از Tool Bar ابزارهاي Smudge Tool و Burn Tool را انتخاب کنيد.ازاين دو ابزار در اين صحنه زياد استفاده مي کنيم
burn.gif

سپس به کمک ابزار Smudge و با اندازه فلم کوچک (تقريبا به اندازه ¼ عرض لکه خون) آنقدر روي لکه کار کنيد تا حالت چکيدن خون از زخم را نشان دهد.توجه کنيد که براي واقعي تر جلوه کردن لکه خون بايد يکي از کناره هاي لکه را بيشتر به طرف پايين بکشيد . همچنينئ استفاده از قلم هاي متفاوت (از نظر اندازه Brush ) جلوه شما را واقعي تر نمايش مي دهد
41.jpg

حالا با ابزار Burn وسط لکه خون را شبيه سازي کنيد.با اين کار بريدگي زخم واقعي تر و عميق تر جلوه مي کند
5.jpg

حال با استفاده از يک فيلتر لکه خون را بسيار واقي جلوه مي دهيم .

به FILTER > TEXTURE > TEXTURIZE رفته و تنظيمات آن را مانند شکل زير انجام دهيد.
6.jpg

در نهايت طرح شما بايد چيزي شبيه زير باشد.
7.jpg

اميد وارم كه از اين اموزش هم استفاده كرده باشيد.

iman.prs

Active Member
با اين كه عكساش واسه من نيومد!...ممنون....بابا اين چند روزه اين همه آموزش اينجا اومد!....ايول روحيه!...

Ghamnevis

Well-Known Member
ممنون مهدي جان

جالب بود و مفيد هرچند قبلا مقالات متفاوتي در اين مورد خوندم اما اينم جالب بود.

ايمان جان گذاشتن آموزش خوبه اما اگر بچه ها به مشكلات سايرين و همينطور ريزه كاريها در طرح هاشون بپردازند خيلي عالي ميشه.

موفق باشيد
سايان

ازت ممنونم مهدي جان
اگه اگه جسارت نباشه قبلا اينجا اموزششو گذاشتن ...هر چند شايد خود اون تاپيك مال شما بوده در هر صورت ممنونيم

جدیدترین ارسال ها

بالا