امواج تلفن همراه عامل مرگ زنبورها در آمريكا و اروپا شناخته شد

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
پژوهشگران سرانجام موفق شدند علت مرگ اسرارآميز زنبورها را كه پاييز گذشته در آمريكا و اروپا اتفاق افتاد بيابند.

به گزارش خبرگزاري ايتارتاس از لندن، روزنامه "اينديپندنت آن ساندي" به نقل از پژوهشگران دانشگاه "لاندو" آلمان نوشت محققان علت مرگ زنبورها را امواج تلفن‌هاي همراه اعلام كردند.

امواج الكترومغناطيسي تلفن‌هاي همراه و فرستنده‌هاي ثابت سيگنال‌هاي تلفن همراه، جهت‌يابي طبيعي زنبورها را مختل مي‌كند.

در سواحل غربي آمريكا ‪ ۶۰‬درصد جمعيت زنبورها تلف شده‌اند و ميزان اين تلفات در سواحل شرقي اين كشور به ‪ ۷۰‬درصد مي‌رسد.

مرگ زنبورها در قاره اروپا نيز مشاهده شده است كه در آلمان، سوييس، اسپانيا، پرتغال، ايتاليا و يونان شديدتر است.

نابودي زنبورها درشماري از مناطق اروپا و آمريكا مشكلاتي پديد آورده به اين صورت كه در اين مناطق گرده‌افشاني گل‌ها متوقف شده است.

اين روزنامه به اين گفته آلبرت اينشتين اشاره كرده است كه گفته بود بشر بدون زنبورها فقط چهار سال مي‌تواند دوام بياورد، و پس از آن نابود مي‌شود.



منبع:http://www2.irna.ir
 

جدیدترین ارسال ها

بالا