امنیت بیشتر برای پسورد های ما ( پرش کنید ... )

alireza82

Well-Known Member
البته یه چیز دیگه هم در مورد سشن ها کمک میکنه که
اول از همه شما باید هاست رو از یه جایی تهیه کنید که مسئولاش اجازه استفاده از php.ini ی شخصی رو بهتون بدن. در واقع اجازه بدن با استفاده از این فایل شما تنظیمات خاص خودتون رو اعمال کنید. اگر همچین هاستی دارید!
فایل php.ini ور باز و دنبال
کد:
session.save_path
بگردید. این مکانی هست که سشن ها در اون ذخیره میشن به صورت دیفالت روی هاست های ویندوز در فولدری به نام tmp و در لیوکس ها تو فلدری به نام temp ، حالا به این مکان دلخواه خودتون رو بدید ( روی هاست های شیر پیشنهاد میکنم حتما این کار رو بکنید)
البته بهتر این فولدری که آدرس میدد فولدری خارج از www یا public_htm باشه! که دسترسی بهش فوق العاده برای آدم های بد ! سخت شه!
در مورد hiden حقیقتش من ندیدم زیاد این کار رو انجام بدن مگر تو جاهایی که فرم داره رد و بدل میشه! ولی بازم ندیدم به عنوان شناساگر شخص و یه نکته امنیتی استفاده شه ! شایدم بشه ولی من تا حالا جایی ندیدم و نخوندم.
اما در مورد دیتابیس با اون هم میشه یه کارایی کرد اما اونم نیاز به استفاده از سشن ها و کوکی ها داره تا شما بفهمید باید اطلاعات کدوم سطر رو استفاده کنید. در واقع اگر اطلاعات کار بر رو بریزید تو db و از اون بخواید کار بکشید باید یه چیزی برای انتخاب سطر کاربر داشته باشید که باز مستلزم استفاده از سشن ها و کوکی هست! پس دور زدن خودمون هست:D
اما تو بعضی اسکریپت ها دیدم که فقط SID آخرین سشن کاربر ها رو برای اطلاع نگه میدارن. حالا چرا نگه میدارن نمیدونم آخه کاری باهاش نمیکردن! احتمالا روشی برای شناسایی نفوذگر ها هست مثل همون نگه داشتن IP که بعضی ها نگه میدارن!!!!
البته غیر از ریجنریت کردن سشن که در پست قبل مطلبی اومد راه های دیگه ای هم هست که معمول ترینش همون بالایی هست.
یکی دیگه از کارهایی که میشه کرد و بعضی ها استفاده میکنن البته همراه با ریجنریت سشن ریختن متغییر های
کد:
$_server['HTTP_USER_AGENT']
$_server['REMOTE_ADDR]
در سشن و چک کردن اون در ابتدای هر اسکریپت هست. به محض مشاهده تغییر در یکی از اونها کاربر رو مجبور به ورود مجدد میکنیم.
سشن ها بیشتر روی هاست های شیر مشکل ساز هستن!!!
موفق باشید

alireza82

Well-Known Member
به به شما هم كه شب زنده داريد :wink:
جسارت نباشه اما فكر ميكنم اين مسائلی كه مطرح كرديد زياد در ارتباط با موضوع تاپيك نباشه. فكر ميكنم در مورد session تو خود منوال php.net اطلاعات خوبی پيدا كنيد. حداقل متوجه ميشيد كه "آیا میشه بجای سشن از دیتابیس استفاده کرد؟" يا نه.
مطمئن باشيد امكان نداره اطلاعات مورد نياز شما در اينترنت موجود نباشه! فقط بايد پيداش كنيد ...

والا من میخواستم درمورد امنیت در کد نویسی یه تاپیک ایجاد کنم ولی این حسین پیش دستی کرد منم منصرف شدم!
این دوستمون هم پرسید من جواب دادم! ولی بیخیال این ممکنه بدرد کسایی که کلمه عبور رو میخوان تو سشن نگه دارن هم بخوره! پس یه جورایی مربوطه!
در مورد اینترنت هم حق باشماست!!!!!!!!!!!

alireza82

Well-Known Member
ببخشيد عزيزم مخاطب من شما نبوديد. (لطفا پست مربوطه رو ببينيد). البته حسن تصادفه كه باعث شد كلام دلنشينتون به گوش ما برسه.

آقا حسين ببخشيد ها از چی‌ تشكر مي كنيد؟ البته فقط از رو كنجكاوی ميپرسم

سلام
ممنون، میدونم مخاطب من نبودم! من حرف شما رو تایید کردم! همین ودلیل مربوط بودن رو اوردم!
به هر حال قصد جسارتی نداشتم! امیدوارم لحن مطلب شما رو آزرده خاطر نکرده باشه!به هر حال :D
موفق باشی

آقا حسين ببخشيد ها از چی‌ تشكر مي كنيد؟ البته فقط از رو كنجكاوی ميپرسم

تاپیک رو من ایجاد کردم - هر کسی بیاد و لطف کنه و پست بده بنده تشکر میکنم - چون انگار به من و به سوالم و به تاپیکم اهمیت داده! ( ارزش افراد بیشتر از زدن یه دکمه تشکره )

jhoseini

Member
ببخشيد عزيزم مخاطب من شما نبوديد.
احتمالا بنده رو مورد عنایت قرار دادید
257.gif

خوب مسلمه که من اطلاع نداشتم که دوست عزیزalireza82 قصد دارن راجه به امنیت تاپیک بزنن
و خودم هم در همون حدی که پست زدم در مورد امنیت میدونم
بنظر من قسمت اعظم امنیت به همین امنیت پسورد مربوط میشه و عنوان پست چندان نا مناسب نیست
kaffeetrinker_2.gif

در هر حالت اگه یاعث شدم چند موضوع با هم ادغام بشه پوزش میطلبم
اما به نظرم با لطف دوستان تاپیک کاملی شده
bliss.gif

آخرین ویرایش:

my friend

Member
یه روش خوب برای امنیت password ها استفاده از پایگاه های داده فایلی هست... البته با محدود کردن دسترسی به وسیله htaccess.
چون sql injection روش کار نمیکنه!

jhoseini

Member
یه روش خوب برای امنیت password ها استفاده از پایگاه های داده فایلی هست... البته با محدود کردن دسترسی به وسیله htaccess.
چون sql injection روش کار نمیکنه!
ایکاش مزیتش رو هم مینوشتید

جدیدترین ارسال ها

بالا