امنیت برنامه

GOLNAR2020

New Member
با سلام
می خوام به برنامه ام کدی اضافه کنم که اگر روی کامپیوتر دیگری نصب شد به صورت نسخه نمایشی باشد و اگر کد فعال بهش دادم تبدیل به نسخه اصلی بشه .
برنامه رو با vb نوشتم.
خواهشنا راهنمایی کنید.

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام
می خوام به برنامه ام کدی اضافه کنم که اگر روی کامپیوتر دیگری نصب شد به صورت نسخه نمایشی باشد و اگر کد فعال بهش دادم تبدیل به نسخه اصلی بشه .
برنامه رو با vb نوشتم.
خواهشنا راهنمایی کنید.

شما می توانید در ابتدای کد رخداد Load شدن فرم تان بررسی کنید که آیا در Registry ویندوز فلان مقدار ذخیره شده
و یا نه. بایستی زمانی که کد فعال سازی را به برنامه دادید، آن مقدار را ذخیره کنید.

یک مثال ساده برای کدی که شماره اختصاصی CPU را بکار می برد ضمیمه این پست کردم.
اصولا بایستی اینگونه شماره ها را به نحوی کد گذاری کنید تا کاربر برای فعال کردن برنامه آن شماره کد گذاری شده را
به شما ارسال کند و شما شماره کد گذاری شده دیگری را بر حسب آن اعلام کنید.

پیوست ها

• SerialNumber.zip
    1.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4

GOLNAR2020

New Member
مشکل در حین انجام پروژه

شما می توانید در ابتدای کد رخداد Load شدن فرم تان بررسی کنید که آیا در Registry ویندوز فلان مقدار ذخیره شده
و یا نه. بایستی زمانی که کد فعال سازی را به برنامه دادید، آن مقدار را ذخیره کنید.

یک مثال ساده برای کدی که شماره اختصاصی CPU را بکار می برد ضمیمه این پست کردم.
اصولا بایستی اینگونه شماره ها را به نحوی کد گذاری کنید تا کاربر برای فعال کردن برنامه آن شماره کد گذاری شده را
به شما ارسال کند و شما شماره کد گذاری شده دیگری را بر حسب آن اعلام کنید.

با تشکر از شما
برنامه رو نوشتم پیوستش هم کردم ولی چندتا مشکل داشتم اول اینکه من تو برنامه نوشتم که نسخه نمایشی است و اگر فعال نشود فقط تا10 روز میتوانید از آن استفاده کنیداما ارتباط بین این 10 روز و فعال سازی و اینکه اگر فعال نشده بود بعد از اولین روز استفاده یک روز از 10 روز کم شود و اگر فعال شد دیگر این پیغام ظاهر نشد و دوم اینکه یه قسمت از برنامه برای تغییر پسورد است اما نمی دانم چطور اعمال کنم که اگر پسورد تغییر کرد با پسورد جدید لاگین شود
خواهشا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه.:rose::rose::rose: با تشکر

پیوست ها

• proj.rar
    5.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1

جدیدترین ارسال ها

بالا