سلام دوست عزيز من توي مجيد انلاين 3 تا مقاله در ارتباط با اين موضوع قرار دادم اما به چه دليلي اين تاپيك ها پاك شدن من اصلان متوجه نشدم و يا منتقل شدن (phpbb, امنيت) يكي از اين تاپيك ها بود دوست عزيز خود FTP و پرميشن بندي درست و صحيح فايلها يكي از عاملهاي موثر براي اين كار هستش و اگر ميخوايد مطمعن شيد كه سايتتون هك نميشه بهترين كار رينيم كردن پوشه ادمين هست علاوه بر پسوردي كه براش مي گزاريد با اين كار جلوي خيلي از اكسپوليتها رو ميگيريد كار دوم كه به نظر من ارزشش رو داره بخاطر مانع از هك شدن غير فعال كردن پيغام خصوصي هست preavet مسيج چون باگ هاي كه اخيرا اومده اكثرا از اين اپليكيشن phpbb استفاده ميكنن
كار سوم و مهم ترين كار sql هست چون يك هكر خرفه اي ميتونه ديتابيس رو بزنه و براي زدن ديتابيس اون كارهاي كه گفتم اصلا ارزشي نداره چون اصلان جلوي اين نوع هك رو نميگيره پس ختما دقت كنيد كه موقع سايخت ديتابيس يوزر و پسوردي رو كه ميديد به اين اسو ني ها نشه كركش كرد (ولي اگر سايتت توسط SQL هك شد نميخواد نگران باشي چون بدون كسي هك كرده كه سرش به تنش ميارزيده و در واقع يك جوجه هكر نبوده كه فقط با يك كد سايده اومده ادعاي هكش ميشه
بازم چند راه ديگه هست كه الان متاسفانه وقت ندارم ولي خوب اگر بگردي و مقالاتم رو توي سايتها پيدا كني ممكنه بتونه كمكت كنه راستي
اخرين كار و مهم ترين مار ثبت نام كردن در يكي از سايتهاي هك هست و يا سر زدن به سايتهاي كه اخرين اخبار از خفره هاي امنيتي رو ميگن و تا باگي پيدا شد سريعا اقدام به پتچ كردن كنيد مشكلي بود در خدمتم
ساسان