امنيت در فلش

fafa^mx

Member
بروي توي MXNA یه لینک داره به وبلاگش!یعنی دیگه کلاس ایپورت شدرو میتونی ست کنی کنار SWF باشن!چیزی شبیه به اینکلود که خودم هم بعید میدونم!

amozesh

Member
آقا كاميار من طرض استفاده اين برنامه اي كه معرفي كردين رو متوجه نشدم اگه طرض كارش رو هم بگيد ممنون مي شم

phoenix

Member
ASO Pro Alpha 1 رو ميتوانيد از اينجا بگيريد. نرم افزار GUI نداره بايد در محيط DOS كار كنيد:

- وارد محيط Command Promp ميشويد (با تايپ كردن cmd در پنجره run)

- به آدرسي مي رويد كه فايل aso.exe در اونجا قرار داره

- دستور زير را تايپ مي كنيد:

aso sourceFile.swf destinationFile.swf

sourceFile.swf آدرس فايل swf هست كه قصد encrypt كردن آنرا داريد

destinationFile.swf آدرس فايل swf هست كه ساخته مي شود

برنامه ASO Pro در نسخه alpha هست بهتره swf ساخته شده را كاملا تست كنيد. نسخه هاي قبلي مشكلي نداشتند ولي در مورد اين نسخه من اطلاعي ندارم. نسخه اصلي ASO Pro قابليت encrypt كردن text و حتي password رو در داخل خود فايل swf دارا هست. در حال حاظر نرم افزار TEVAS از همان كمپاني اين كار رو انجام ميده. TEVAS نرم افزار بسيار جالبي براي encrypt كردن text هست كه در آينده به عنوان بخشي از ASO Pro عرضه خواهد شد

TEVAS را از اينجا مي توانيد دريافت كنيد.

pedymx

Member
سلام
من اين برنامه ASO رو امتحان كردم ولي بعد تغيرات در فايل فلش من ديگه اون فلش كار نكرد - فايل اجرا ميشه و از نظر ظاهري و كيلوبايتي تغيري نكرده و سورس اون هم همونطور كه اشاره كرديد تغيير كرده ولي اون فايل ديگه كار خودش رو كه لود كردم ديتا هستش رو انجام نميده
كل كار هم با فلش 6 هستش يعني با AS2.0 نيست كه با اين ورژن برنامه مشكل داشته باشه
خوش باشيد ...

phoenix

Member
چه بد! من به همچين مشكلي بر نخوردم احتمالا اين نسخه alpha هنوز مشكلات داره!

mamali132002

Active Member
اقا من كه ديگه دارم از فلش نا اميد ميشم به نظر شما فلش تو نسخه يعدي نميتونه امنيت ايجاد كنه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا