امكانات جديد و يك پيشنهاد

babakslt

Member
سلام.... و خسته نباشيد به همه ي اونايي كه رو فرم كار مي كنن..

اين امكان جديد ((تشكر كردن)) خيلي خوبه ... ايول
83.gif

و ايني كه بالاي هر تاپيك هستش كه نوشته پستها رو و كساني كه فغرستادن... ولي يكم نامفهومه... حداقل واسه من...
اول به نظرم رسيد كه در تو پست كه نقل قول شده اون پست شده يه شاخه از پست قبلي ... البته اين خوبه ولي بعد ديدم كه مثلا پست ها ديگه به ترتيب پست شدن نيستن.. مثلا اگه يه نفر يه چيزي نوسته باشه و بعد من يه چيزي بنويسم... نفر سوم اگه از اون اولي يه نقل قول بذاره... تو اون ليست بالاتر از من خواهد بود... يعني ترتيب بهم مي خوره... كه اين خوب نيست...
102.gif
87.gif
10.gif

و البته وقتي روي هر پست كليك مي كنيم...(اوني كه اول اسم طرف و بعد يه تيكه از پست رو نوشته) فقط همون پست به نمايش در مي آد.. ولي اگه بره تو صفحه ايي كه پست توش هست و كل صفحه رو نشون بده و bookmark بشه رو اون پست بهتره كه نيست؟
23.gif

تا بعد...:mrgreen:

kami_mz

Well-Known Member
والله من دقيق نفهميدم. ( مشکل از Iq ي منه!) ميشه واضح تر توضيح بدي؟

babakslt

Member
d@nial گفت:
نقل قول:
kami_mz نوشته اصلي ارسال شده توسط
والله من دقيق نفهميدم. ( مشکل از Iq ي منه!) ميشه واضح تر توضيح بدي؟

نفهمیدن رو پایتم
به.. بابا بيخيال...
مثلاً همين بالا رو نيگاه کنين... چون دانيال از کامي نقل قول کرده رفته تو شاخه ايي که از دانيال اومده...گرفتين... والبته همه زير شاخه ي من هستين که بحث رو شروع کردم...

شايدم من واقعا نفهميدم اين چجوريه... اگه فهميدين به منم بگين....
24.gif
105.gif

منتظرم...:mrgreen:

آخرین ویرایش:

babakslt

Member
پس اسمش اينه... خاب حالا ماله من فعاله.... خاب کامي جون يکم دربارش توضيح مي دي يا جايي تو سايت هست برا توضيح و نحوه ي کار کردنش؟

تاکيد مي کنم رو اين که با کليک رو يه پست فقط همون پست رو نياره، صفحه زو بياره... اينطوري بهترنست؟

تابعد...:mrgreen:

kami_mz

Well-Known Member
نه عزيز جان براي هيچ کس فعال نيست. غيرفعاله که اين فنتي ميشه. اميدوارم وقت بکنيم درستش کنيم. اميدوارم.

babakslt

Member
oh oh..
باشه. پس وقتي کامل شد يه توضيحي بدين ممنون مي شم... فعلاً پي زياد وقت تون رو نمي گيرم...

تابعد...:mrgreen:

جدیدترین ارسال ها

بالا