امتياز دهي به مقالات

arashpino

Member
سلام دوستان.
من ميخوام كه در مقالات سايت يعني در ماژول content مثل سايت آقا مجيد قابليت امتياز دهي توسط كاربران به مقاله رو داشته باشم.
اگه ممكنه كمك كنيد كه چه كار بايد بكنم.ممنون

arashpino

Member
بازهم سلام.آقا بالايي رو كه كسي جواب نداد.حالا لطف مي كنيد اين يكي رو جواب بديد:
من coppermine رو نصب كردم اين ارور رو ميده:
Template error
Failed to find block 'file_line'(#(<!-- BEGIN file_line -->)(.*?)(<!-- END file_line -->)#s) in :

بع خدمت سرورانم عرض كنم كه چطوري ميتونم GD رو نصب كنم؟ از كجا ميشه دانلودش كرد و روش نصبش چطوريه؟
بازم ممنون.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام آرش جان

در مورد سوال اوليت بايد بگم كه خب اين كار نياز به اين داره شما برنامه نويسي PHP رو بلد باشي... چون كه بايد يك سري بخش هاي حديد اضافه كني.. راستش من خودم فرصتشو نميكنم اگر نه برات برنامشو مينوشتم اگر كس ديگه اي بتونه زحمتشو برات بكشه خيلي خوب ميشه.. اما در كل ميشه ولي يكمي بايد برنامه نويسي كني

در مورد سوال دومت اول اينكه شما اين برنامه رو روي لوكال هاست نصب كردي يا روي سرورت توي اينترنت ؟! اگر توي اينترنت باشه كه نميتوني خودت GD رو نصب كني مگر اينكه ADMIN سرور باشي.. اگر روي كامپيوتر خودت نصب كردي اينجا رو ببين:
http://www.boutell.com/gd/

ضمنا اون اررور مربوط به Coppermine رو چه موقعي بهت ميده؟ چون احتمالا از فايل templateت هستش

مجيد

arashpino

Member
سلام آقا مجيد.
خيلي خيلي ممنونم كه وقت گذاشتيد و جواب منو داديد.
آقا مجيد من اين Coppermine رو توي سرور نصب كردم.وقتي ماژول رو فعال ميكنم اين ارور رو ميده.با آدمين هم تماس گرفتم گفتن GD نصبه...
ولي من موندم سر اين ارور...
در مورد اولي هم بله من زيان برنامه نويسي php زياد بلد نيستم.البته يك كتابي هم استفاده ميكنم كه اصلا خوب توضيح نداده و سردرگمه.ولي در كل اين ارور رو موقعي ميده كه من ماژول رو فعال ميكنم و ميخوام وارد قسمت Coppermine بشم.اين لينكي هم كه داديد براي ويندوز استقاده كردم ولي روي ويندوز هم همين ارور رو ميده.
آقا مجيد بازهم خيلي خيلي سپاسگذارم كه بااين مشغله كاري جواب منو داديد.موفق باشيد و سربلند.
اميدوارم دوستان ديگري كه فرصت دارند بتونند جواب منو بدهند.ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا