این طرح رو خیلی وقت پیش زدم. عکس مناره هم خودم گرفتم . بعدش اشتباه نکنید این مناره شاهچراغ هست. :d:d
mbolandnazar Member Oct 9, 2008 #1 این طرح رو خیلی وقت پیش زدم. عکس مناره هم خودم گرفتم . بعدش اشتباه نکنید این مناره شاهچراغ هست. :d:d پیوست ها شاهچراغ.jpg 450.2 کیلوبایت · بازدیدها: 47
M MEGA WAVE Active Member Oct 9, 2008 #4 آفرین ! < هم نوشتت زیباست هم مناره ولی من با رنگ نارنجی گرم موافق نیتم و اگه یه مقداری مناره ها رو از سادگی در بیاری بهتر میشه < نمره من از 10 به کارت 5 هست <<
آفرین ! < هم نوشتت زیباست هم مناره ولی من با رنگ نارنجی گرم موافق نیتم و اگه یه مقداری مناره ها رو از سادگی در بیاری بهتر میشه < نمره من از 10 به کارت 5 هست <<
Mehdi_Naissipour کاربر VIP Oct 10, 2008 #5 آفرین . زیبا شده. من چون از رنگ نارنجی خیلی خوشم میاد، (با اجازه ی مجتبی جون) از 10 بهت میدم 9 . موفق باشی.
آفرین . زیبا شده. من چون از رنگ نارنجی خیلی خوشم میاد، (با اجازه ی مجتبی جون) از 10 بهت میدم 9 . موفق باشی.
[SOBHAN] Active Member Oct 11, 2008 #6 خیلی کار ملیح و آرومی شده ... فقط با آبی هم اگه امتحان کنید شاید خیلی بهتر بشه ! موفق باشید محمد حسین
خیلی کار ملیح و آرومی شده ... فقط با آبی هم اگه امتحان کنید شاید خیلی بهتر بشه ! موفق باشید محمد حسین
mbolandnazar Member Oct 11, 2008 #7 [sobhan];725942 گفت: خیلی کار ملیح و آرومی شده ... فقط با آبی هم اگه امتحان کنید شاید خیلی بهتر بشه ! موفق باشید محمد حسین کلیک کنید تا باز شود... با تشکر از همه عزیزانی که نظر دادن. آقا سبحان به دلیل اینکه من زیاد از کارهای آبی استفاده می کنم یه جورایی رنگ آبی برام تکراری شده
[sobhan];725942 گفت: خیلی کار ملیح و آرومی شده ... فقط با آبی هم اگه امتحان کنید شاید خیلی بهتر بشه ! موفق باشید محمد حسین کلیک کنید تا باز شود... با تشکر از همه عزیزانی که نظر دادن. آقا سبحان به دلیل اینکه من زیاد از کارهای آبی استفاده می کنم یه جورایی رنگ آبی برام تکراری شده