الگوی پوست ببر

matin65

New Member
اوّل سلام

خوب بالاخره از شرّ امتحانم هم راحت شدم و از امروز با كمك شما مي‌خوام چند تا آموزش خوب ترجمه كنم. البتّه ممكنه اين آموزشا تكراري باشه ولي فكر مي‌كنم مرورشون خالي از لطف نباشه. من در نظر دارم كه اوّل هر مطلبي كه روي سايت ميذارم خلاصه‌اي از تكنيك‌هايي رو كه قراره توي اون آموزش استفاده بشه رو بنويسم تا از همون اوّل بدونيم قراره چه كارايي رو مرور كنيم. خوب اينم از اوّلين آموزش. الان قراره طرّاحي الگوي پوست ببر رو با هم كار كنيم. توي اين آموزش ما استفاده از اين قسمت‌ها رو مرور مي كنيم: Custom Shape Tool - Free Transform - Crop - كار با فيلترهاي Wave و Twirl از قسمت Distort - استفاده از Linear Gradient و استفاده از فيلترهاي Noise و Sharpen. امّا چون اين مطلب يه خورده طولاني شده، من فايل آموزش رو به صورت PDF هم اينجا گذاشتم. خوب بريم سراغ اصل مطلب :

1.اوّل بايد يه Shape درست كنيم. براي اين كار يه صفحه 300 در 300 پيكسل، با dpi 72، به صورت RGB و با زمينه سفيد درست مي‌كنيم. بعد با ابزار Rectangle Tool (U) يه مربع با اندازه هاي 20 در 20 پيكسل رسم مي‌كنيم. بعد از منوي Edit، گزينه‌ي Free Transform رو انتخاب مي‌كنيم يا Ctrl+T رو فشار ميديم. مربع رو 45 درجه مي‌چرخونيم و Transform‌رو تأييد مي‌كنيم. حالا بايد از منوي Edit گزينه‌ي Define Custom Shape رو انتخاب ‌كنيم و Shape رو با اسم Diamond ذخيره مي‌كنيم. البتّه اگه حوصله نداريد مي‌تونيد يه Shape حاضر و آماده رو از اينجا Download كنيد.

2.خوب اين از قسمت اوّل. حالا بايد چند تا ديگه از همين Diamondها درست كنيم. ابزار Custom Shape Tool رو انتخاب كنيد. از منوي Shape شكل Diamond رو كه در آخر ليست قرار گرفته انتخاب كنيد (اگه داونلودش كرديد و در پوشه‌ي Adobe\Adobe Photoshop X\Presets\Custom Shapes كپي كرديد، مي‌تونيد از منوي گوشه‌ي بالاي سمت راست Palette Custom Shapeاونو Load كنيد). بعد گزينه‌ي Add To Shape Area رو كه شبيه دو تا مربعه كه به هم اضافه شدن، از Option Bar انتخاب كنيد تا همه‌ي Shapeهايي رو كه رسم مي‌كنيد توي يه Layer ذخيره كنه. بعد به طور اتّفاقي و تصادفي يه سري از همين Shape رو وسط صفحه با اندازه‌هاي مختلف بكشيد. لازم نيست كه همشون مربع باشن، اگه لوزي شدن خودتون رو ناراحت نكنين. حالا دوباره از منوي Edit، گزينه‌ي Free Transform رو انتخاب مي‌كنيم. بعد تنظيمات زير رو اعمال مي‌كنيم و دوباره Transform‌رو تأييد مي‌كنيم. سعي كنيد كه نتيجه‌ي كار وسط صفحه رو پر كنه، مثل شكل نمونه.

3.حالا لايه‌اي كه درست كرديم Rasterize مي‌كنيم (Layer>Rasterize>Shape). حالا وقت يه كم تغييراته. فيلتر Filter>Distort>Wave رو انتخاب مي‌كنيم و تنظيمات زير رو اعمال مي‌كنيم:

4.حالا نوبت دوره‌بريِ؛ از منوي Select گزينه All رو انتخاب مي‌كنيم يا Ctrl+A رو فشار ميديم. بعد از منوي Image گزينه‌ي Crop رو انتخاب مي‌كنيم تا قسمت‌هاي اضافي كه از بوم بيرون موندن از بين ما برن. بعد براي فيلتر Filter>Distort>Twirl و گزينه Angle مقدار 35 درجه رو لحاظ مي‌كنيم. البته اين قسمت آخر اختياري مي‌باشد.

5.حالا وقته اينه كه يه مقدار رنگ هم به اين پوست ببر اضافه كنيم. امّا اوّل مقدار 2 رو براي فيلتر Filter>Blur>Gaussian Blur اعمال مي كنيم. بعد Blend Mode اين لايه رو روي Multiply قرار ميديم و Opacity رو روي 80 درصد تنظيم مي‌كنيم. حالا لايه‌ي Background رو از پالت لايه‌ها انتخاب مي‌كنيم. حالا ... ابزار Gradient(G) رو انتخاب مي‌كنيم. بعد روي قسمت كوچكي كه حالت Gradient رو نشون ميده دوبار كليك كنيد تا پنجره‌ي Gradient Edit باز بشه. حالا تنظيمات زير رو اعمال كنيد. بعد با حالت Linear Gradient از بالا به پايين اين Gradient رو اعمال مي‌كنيم. (شماره‌ي رنگ سمت چپ: 704900 – شماره‌ي رنگ وسط: D7941F)

6.حالا بياييد يه خورده كار رو واقعي‌تر كنيم تا بيشتر شبيه پوست ببر بشه. اوّل گزينه‌ي Filter>Noise>Add Noise رو انتخاب كنيم. مقدار اون رو 25 درصد و حالت Distribution رو روي Gaussian تنظيم مي‌كنيم و گزينه‌ي Monochromatic رو تيك ميزنيم. حالا فيلتر Filter>Blur>Motion Blur رو انتخاب كرده و گزينه‌ي Angel رو روي 55 درجه و Distance رو روي 10 پيكسل تنظيم مي‌كنيم. بعد Filter>Sharpen>Sharpen رو اعمال مي‌كنيم. حالا با Ctrl+Click كردن روي Thumbnail لايه‌ي نوارها دور اين نوارها رو به حالت انتخاب درمياريم و دوباره Filter>Sharpen (Ctrl+F) رو انتخاب مي‌كنيم و ناحيه‌ي انتخاب شده رو از حالت انتخاب خارج مي‌كنيم (Select>Deselect (Ctrl+D)). خوب اينم از اين. خسته نباشيد.

اميدوارم كه اين اوّلين آموزش به درد بخور باشه. خوشحال مي‌شم كه نظراتتون رو به من بگيد. البتّه من اين آموزش رو از سايت The Web Machine ترجمه كردم. راستي ببخشيد اگه زياد توضيح دادم . آخه همه مثل شما حرفه‌اي نيستن و ممكنه بعضي از دوستان مثل بنده‌ي حقير آماتور باشن. يه چيز ديگه اين كه من يه Pack هم اينجا گذاشتم كه به صورت فايل rar هستش و توش هم فايل PDF، هم فايل Shape هست و به غير از اونا، فايل Psd و فايل Action اين الگو رو هم گذاشتم كه سايزش هم اينقده : MB 2.16 .
قرار بود که هر دو سه روز یه بار یه مطلب ترجمه کنم بذارم که یه سفر غیرمترقبه پیش اومد و من 2 هفته میرم مسافرت و نیستم. امیدوارم که زودتر برگردم و بتونم مطالب جدید رو آپ کنم پس
تا آموزش بعدی، فعلاً ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا