الگوریتم های LogIn امن

سلام . من واسه LogIn کاربرهام اومدم یوزرنیم و پسورد رو از کاربرا گرفتم و با اطلاعات داخل دیتابیس چک کردم . بعد گفتم اگه درست بودند یه Session ست شه که مقدارش مخلوط id و Username هش شده کاربر باشه . توو پنل هم چک می کنم اگه مقدار Session با همین مخلوط هش شده id و Username کاربر برابر نبود بره به Login.php . می خوام بدونم از لحاظ امنیت این الگوریتم چه مشکلاتی رو داره ؟

اگر هم به جای همین Session که گفتم از Cookie استفاده کنم چی ؟

اگه امکان داره الگوریتم های امن دیگه ای هم که می دونید لطف کنید بگید . یک دنیا ممنون :rose:

aminoia

Member
یا دم میاد یکی از بچه های همین فروم زحمت کشید و در مورد امنیت مطالبی رو جمع و ارائه کرد ( خدا حفظش کنه )
تو اون مطالب یادم نمی یاد ( شاید من ندیدم - شاید مطالب کامل نبودن ) در مورد محتوی Session گفته بود
خب هرکی بتونه به کلید session دسترسی داشته باشه احتمالآ به محتوای اون هم دسترسی داره
شاید این هش کردن امنیت لازم رو تامین نکنه
به شما توصیه می کنم ( به عنوان یه برادر کوچیکتر ) که برید و اون تایپینگ رو مطالعه کنید

yakoza

Well-Known Member
اگه تنظیمات سرورتون خوب باشه فکر نکنم همینی که گفتی مشکلی به وجود بیاره

بعد یه چیز دیگه اونجا که اطلاعات user رو از دیتابیس میگیری و اگر درست بود یه سشن ست میکنی
قبل از ست کردن سشن اینو بزار session_regenerate_id()

یه جا خونده بودم که اینم از لحاظ امنیتی خوبه البته الان یادم نمیاد کجا بود

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام . من واسه LogIn کاربرهام اومدم یوزرنیم و پسورد رو از کاربرا گرفتم و با اطلاعات داخل دیتابیس چک کردم . بعد گفتم اگه درست بودند یه Session ست شه که مقدارش مخلوط id و Username هش شده کاربر باشه . توو پنل هم چک می کنم اگه مقدار Session با همین مخلوط هش شده id و Username کاربر برابر نبود بره به Login.php . می خوام بدونم از لحاظ امنیت این الگوریتم چه مشکلاتی رو داره ؟

اگر هم به جای همین Session که گفتم از Cookie استفاده کنم چی ؟

اگه امکان داره الگوریتم های امن دیگه ای هم که می دونید لطف کنید بگید . یک دنیا ممنون :rose:
همین روش خوبه!
فقط id و پسورد رو با هم مخلوط کن بعد هش کن دوباره! بعدش تو سشن ست کن.
سشن رو هم با URL نفرست.
همین!

سشن رو هم با URL نفرست.
سلام . یک دنیا ممنون از لطف دوستان . Shahkey عزیز می شه این قسمت رو بیشتر توضیح بدی ؟
نظرتون درباره همین روش اما به جای استفاده از Session از کوکی چیه ؟
ممنون

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام . یک دنیا ممنون از لطف دوستان . Shahkey عزیز می شه این قسمت رو بیشتر توضیح بدی ؟
نظرتون درباره همین روش اما به جای استفاده از Session از کوکی چیه ؟
ممنون
برای remember از کوکی استفاده کن مشکلی نیست ولی برای انتقال کاربر بین صفحات از سشن استفاده کن.
و سعی کن الگوریتم هشینگ کوکی با سشن فرق کنه

parsiteam

Member
امیر جان به نظر من اگر نوع هش رو همین MD5 انتخاب کنی عالیه . ولی حداقل 3 بار پشت سر هم ازش استفاده کن . یا بهتره یک بار که استفاده کردی مثلا یک عبارت به اون خروجیت اضافه کنی . مثلا وقتی یک بار MD5 زدی بیا عبارت "Salam " رو بهش اضافه کن بعد دوبار دیگه MD5 بکنش . اینطوری فکر هیچ آدم ایزادی بهش نمیرسه .

ولی در کل روشی که استفاده کردی درسته و به نظر من کامله . وفقط باید مواظب باشی جایی سوتی ندی که طرف بفهمه .

موفق باشی .

جدیدترین ارسال ها

بالا