الگوریتم فشرده سازی و یا برنامه آن رو می خدام. از کجا باید گیر بیارم؟

pari.best

New Member
الگوریتم فشرده سازی و یا برنامه آن رو می خدام. از کجا باید گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
ده ها الگوریتم فشرده سازی عمومی وجود داره، اول نام یک الگوریتمی که مناسبتان است مشخص کنید.
RLE و LZ77 و LZW و Huffman و Deflate جزو مشهورترینشون هستند.
چون این اولین پست شماست تشخیص اینکه به چه زبانی برنامه نویسی می کنید میسر نیست.
در پست بعدی تان حتما زبان برنامه نویسی را هم ذکر کنید.

the_king

مدیرکل انجمن
ابتدا به این موضوع اشاره کنم که فشرده سازی فایلهای JPEG از ترکیب فرمولهای ریاضی DCT و روابط سینوسی
و فشرده سازی هافمن و ... تشکیل شده که پیاده سازی اش کار کوچکی نیست.
به همین دلیل اگر کد برنامه فشرده ساز یا کد گشای چنین برنامه هایی به نظرتان خیلی پیچیده و طولانی بود تعجب نکنید.

کد کامل کتابخانه گرافیکی ImageMagick شامل فشرده ساز و آشکار ساز فرمت فایل های GIF و JPEG و JPEG-2000 و
PNG و بسیاری فرمت های دیگر است. حجم کد این کتابخانه حدود 30 مگابایت است و جزو جامع ترین کتابخانه های رایگان
در مورد گرافیک دو بعدی و پردازش فایلهای تصویری است. به زبان c نوشته شده و با اکثر کامپایلر های موجود مانند
++Microsoft Visual C سازگار است.

ImageMagick source and binary

• Like
Reactions: MDP

pari.best

New Member
ابتدا به این موضوع اشاره کنم که فشرده سازی فایلهای JPEG از ترکیب فرمولهای ریاضی DCT و روابط سینوسی
و فشرده سازی هافمن و ... تشکیل شده که پیاده سازی اش کار کوچکی نیست.
به همین دلیل اگر کد برنامه فشرده ساز یا کد گشای چنین برنامه هایی به نظرتان خیلی پیچیده و طولانی بود تعجب نکنید.

کد کامل کتابخانه گرافیکی ImageMagick شامل فشرده ساز و آشکار ساز فرمت فایل های GIF و JPEG و JPEG-2000 و
PNG و بسیاری فرمت های دیگر است. حجم کد این کتابخانه حدود 30 مگابایت است و جزو جامع ترین کتابخانه های رایگان
در مورد گرافیک دو بعدی و پردازش فایلهای تصویری است. به زبان c نوشته شده و با اکثر کامپایلر های موجود مانند
++Microsoft Visual C سازگار است.

ImageMagick source and binary

در main برنامه برای کد هافمن می خوام فایل رو باز کنه،تک تک کاراکتر ها رو بخونه و به کلاس هافمن بده و در فایل دیگه ذخیره کنه. چه طور باید بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:sad:

the_king

مدیرکل انجمن
این کدی که ضمیمه پست کردم را ببینید. با کامپایلر ++Microsoft Visual C نوشته شده و
بر پایه کتابخانه MFC است.

کد HuffmanCoding_demo نمونه برنامه (به همراه فایل اجرایی exe) می باشد که همان کاری را انجام میده
که مورد نظرتان است، البته در یک محیط Visual

کد HuffmanCoding_src صرفا کلاس فشرده ساز و کد گشای هافمن است.

این کد را از این آدرس در سایت www.codeproject.com پیدا کردم (برای دریافت کدهای موجود در این سایت نیاز
به عضویت رایگان است) :

Huffman Coding Class

کد برنامه و نمونه قابل اجرا ضمیمه این پست می باشد.

پیوست ها

• HuffmanCoding_demo.zip
    72.4 کیلوبایت · بازدیدها: 105
  • HuffmanCoding_src.zip
    3 کیلوبایت · بازدیدها: 54

rostamy2008

New Member
الگوريتم فشرده سازي

سلام درباره الگوريتم فشرده سازي روي يكي از فرمتهاي تصويري (مثلا png ياgif و...)ممكنه به من كمك كنيدوميخوام بدونم جطور فشرده ساري روي اين فرمتها (حداقل يكي از فرمتها)انجام ميشه؟ باتشكر

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا