الهي...

kambiz.elf

Member
سلام

اينو امشب زدم . كار دو رنگه . زمينه با براش كار شده . دليل زدن كار هم از اين متن خوشم آمد باهاش حال كردم . نظرتون چي هست خوب شده ؟

پیوست ها

• God.jpg
    God.jpg
    259.6 کیلوبایت · بازدیدها: 54

NAKOOT

Well-Known Member
رنگش که رنگ مورد علاقه من هستش ...
بک گراند کار هم ترکیب زیبایی داره ...
نوشته ها هم خوب هستن ...
البته نمی دونم چرا احساس کردم اگه فونت کوچیکتر بود بهتر بود ...
موفق باشی ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دقیقا منم نظر شهرام رو دارم. فونت رو یکمی کوچیکتر کنی بهتر میشه. اون الف کلمه الهی رو هم به لام نزدیکتر کنی. الان خیلی دور افتادن از هم. بقیه کار قشنگه.

موفق باشی.

mostafa_cs

Well-Known Member
قشنگ شده!
درباره ی اون نوشته ها هم باید بگم که بهتر بود درخشندگی دورش رو برمیداشتی و به جاش آپاسیتسون رو کم میکردی.

Ali 59

Well-Known Member
خسته نباشی استاد ... کار قشنگیه

اون Outline الهی رو به نظرم ضخیم تر میکردی بیشتر خودشو میکند.

و یه ایده دیگه اینکه :
الان متن ها مشخصه که به بک گراند اضافه شده و جرئی از اون بک گراند و نقوش تذهیبی نیست!
میتونستی کل متنها رو + الهی ؛ سایه ها شونو برداری و به جزئی از بک گراند تبدیل کنی یعنی جوری میکس بشه که اون حالت کمرنگی و قدیمی بودن و در بعضی جاها پاک شدگی نقوش تذهیب که مثل مهر میمونه رو داشته باشن. با توجه به اینکه پشت متن ها (بک گراند) یکدست نیست و لکه داره براحتی میشه میکس رو انجام داد. فکر میکنم خیلی بیشتر هنری خواهد شد.

موفق باشی

آخرین ویرایش:

AMiR

Active Member
خليل زيباست

خود كلمه الهي رو مي تونيد سفيد با outerGlow سفيد كنيد
اين جوري هم زيبا ميشه

kambiz.elf

Member
الهي ...

سلام
از نظرات همه دوستان متشكرم خيلي . بعد شهرام جان فكر كنم حالته فونت طوري هست كه خودشه بزرگ نشون ميده چون سايز اولي 16 هست و تو اين كه گذاشتم 12 هست . حالا نميدونم بهتر شده يا بدتر چون همه دوستان گفتن سايز مشكل داره اگه باز هم خوب نشود مجبورم فونت عوض كنم . نظرتون چي هست بهتر شد يا بدتر؟ بعد هم از طرح علي جان تست كردم ببيند چطور شده؟ باز هم متشكر

پیوست ها

• God (T).jpg
    God (T).jpg
    243 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • God (T) 011.jpg
    God (T) 011.jpg
    162.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
کامبیز جان خسته نباشی دستت هم درد نکنه ولی چرا بک گراند رو کمرنگ کردی؟ و لکه ها رو برداشتی؟ الان خیلی دیگه بیروح شد
اصلا نیازی هم نیست کمرنگ بشن درهمون حالت طرح اولی فقط کافیه حالت (افکت) نقوش رو بگیرن تقریباً همین کاری که کردی.
لغزنده های: Blending Option هم اگه تست کنی بد نیست.

قربان تو

آخرین ویرایش:

kambiz.elf

Member
الهي ...

سلام
علي آقا اينم بكگراند فكر كنم بهتر شد ؟ باز هم مرسي

پیوست ها

• God (T) 012.jpg
    God (T) 012.jpg
    201.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
خدا قوت کامبیز جان خسته نباشی... به نظر حقیر که بهتر شد (هر چند هنوز هم بنظرم متنها دو برابر باید تیره تر بشه).. تا نظر دوستان و اساتیدمون چی باشه.

زنده باشی

آخرین ویرایش:

kambiz.elf

Member
سلام
باز هم از نظرات دوستان كامل تشكر دارم. از اين همه لطف به بنده مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا