الطفا كمكم كنيد

من يك فايل فلش ساخته ام كه 4 تا لينك به 4 صفحه html بايد داشته باشد و اين 4 تا لينك خودشان movie clip هستند و لي نمي توانم رويشان لينك بگذارم يعني از دستور geturlاستفاده مي كنم ولي هيچ كاري نمي كند لطفا بمن كمك كنيد!
ضمنا چطور مي توانم يك فايل فلش را scroll كنم؟ :cry:

MnavidM

Active Member
با سلام

شما از دستور geturl كجا استفاده مي كنيد كه كار نميكنه :?:

شما بايد بع عنوان مثال از يه دكمه استفاده كنيد و اين دستور را به اون بديد تا كار كنه.

مشكلتون كجاست . كامل توضيح بديد.

ببينيد من يك صفحه html دارم كه شامل يك فايل فلش و يك فريم است و مي خواهم از فلش به فريم لينك بدهم و دكمه هاي روي فايل فلش هم بايد خودشان از نوع movie clip باشند و فعاليتي را انجام دهند آيا راهي براي اين كار وجود دارد ؟
از دستور geturl روي اين button ها استفاده مي كنم ولي چون خودشان شامل movieclip هستند هيچ كاري انجام نمي دهند ولي روي يك button معمولي به خوبي كار مي كنند.
(فرض كنيد كه كليدهاي من مثل كليدهاي منوي اين صفحه هستند ولي در ابتداي اجرا از يك مسيري حركت مي كنند تا به اين جا برسند اصلا مي توانم از روش ديگري استفاده كنم ؟)

babak_dj

Member
اقا تا انجا که من فهمیدم یک BUTTON درست کردی که در ان از MOVICLIP استفاده كردي درسته؟
و حالا می خوای به ان BUTTON لینک بدي؟؟
اگه این طوریه که نباید مشکلی باشه.
اگر نه بیشتر توضیح بده چون منظورت و نمی گیرم.
اقا در ضمن BUTTON شما نمي تونه خودش MOVICLIP باشه بهمین دلیله که نمی تونین بهش LINK بدین
اگر می خوای BUTTON حرکت کنه انو باید با استفده از MOTION TWEEN حرکت بدین نه این که BUTTON رو تبدیل به MOVICLIP کنید.!!!
اگر درست فهمیده باشم.

babak_dj

Member
برایه اینکه دکمه ها در حالت عادی هرکت داشته باشن شما می تونید از یه MOVICLIP در روی داده UP- BUTTON خود استفده کنی
البته تا اونجای که من میدونم. :wink:

از راهنماييتان متشكرم ولي من همه اين كارها را كرده بودم بهرحال مشكل من حل شد .

جدیدترین ارسال ها

بالا