السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)

Erfan

Active Member
/
متاسفانه پهنای باند روزانه من تکمیل شده با این که اولین لاگینم تو امروزه

ولی از اونجا همه جوره کارات رو قبول دارم از رو همون تاپ گالری می گم ، خیلی زیباست
موفق باشی محمد عرفان جان :}

سلام امیر جان;
شرمنده حاجی ... نمیدونم چی شده که پهنای باند منم تموم شده ...

فایل طرح رو پیوست کردم که راحتت اعضا بتونن دسترسی داشته باشن ... شما سالار هستید ...

موفق باشید.
عرفان

AMiR

Active Member
[Erfan];580317 گفت:
سلام امیر جان;
شرمنده حاجی ... نمیدونم چی شده که پهنای باند منم تموم شده ...

فایل طرح رو پیوست کردم که راحتت اعضا بتونن دسترسی داشته باشن ... شما سالار هستید ...

موفق باشید.
عرفان

ممون استاد از لطف و توجه ت

تکذیت می کنم :
طرحت خیلی،خیلی، خیلی زیباست

موفق باشی

Erfan

Active Member
ممون استاد از لطف و توجه ت

تکذیت می کنم :
طرحت خیلی،خیلی، خیلی زیباست

موفق باشی

مرسی;
هزار بار گفتم من استاد نیستم و خودم یه یوزر آماتور هستم !!! مثل خیلی های دیگه ... بحث فروتنی و این حرفا نیست ... من فقط توی کارهای مذهبی یه خورده خلاقیت دارم همین !!!

موفق باشید.
عرفان

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
منم تبریک میگم کار خیلی جالبی شده واقعا قشنگ و هنری هستش..

در مورد اون مشکل پهنای باند هم مشکل از طرف شما نبوده مشکل از طرف من بود که یک تغییر دادم توی بخش Img به یک مشکل بر خورد که اون پیغام رو نشون میداد اما رفعش کردم...

ممنونم
مجید

..hamid..

New Member
عرفان جان خيلي طرح زيبايي شده.
رنگ رو كه توضيح دادي. فقط يه سوال براي من مطرح شده. رو سر امام اون طرح نور رو شما اضافه كردي يا خود فرشچيان كشيده بوده؟
چون يه مشكل بصري داره كه اگه كار استاد باشه كه ديگه هيچي :دي
ولي همين كه به قول معروف دست به قلم شدي خودش كليه.
بهت تبريك ميگم.

IndianBoy

Member
سلام
طرح قشنگي شده .... آفرين ....
فقط اگه صورت محو ميشد بهترتر بود...
در كل خوبه
راستي امضاي نو مبارك ميبينم كه ....
اگه ميشه عكساي امضاتو يه جا ديگه آپ كن چون با هر بار رفرش عكسا از نو لود ميشن ....
منم تبريك عرض ميكنم
يا علي ...

آخرین ویرایش:
سلام
خیلی زیبا شده
شاد و غزل خوان اما با تم تیره :neutral:
ترکیب رنگ ها مناسب نیستن

موفق باشی

bluesoosk

Member
می بینم که اینجا همه حاجی تشریف دارن
زیارت قبول
به:lol: سارا خانوم . نشناختم
ببخشید یادم رفت نظربدم

:eek: حرف نداره
قبولت داریم
فقط:sad: اون کادر دورش چیه؟
حداقل رنگشو هماهنگ کن
فعلا

عرفان جان . خیلی خوبه . اما این تصویر رو یکی از دوستام 2 ماه پیش کشیده بود و الانم دارمش . در قالب یه تابلو نقاشی کا ر کرده بود که شما الان می بینم به صورت عکس در آوردیش . اونم با اون نقاشی که مشخصه عکس تهیه شده .

bahadorkhan

Member
عرفان جان کارت از لحاظ ریزه کاریای گرافیکی خیلی عالیه(البته بدون در نظر گرفتن موضوع میلاد امام)
اگه لطف کنی طرح اولیه رو بذاری تا یه مقایسه ای بتونیم انجام بدیم خیلی ممنون میشم.
موفق باشی - علی

Erfan

Active Member
منم تبریک میگم کار خیلی جالبی شده واقعا قشنگ و هنری هستش..

در مورد اون مشکل پهنای باند هم مشکل از طرف شما نبوده مشکل از طرف من بود که یک تغییر دادم توی بخش Img به یک مشکل بر خورد که اون پیغام رو نشون میداد اما رفعش کردم...

ممنونم
مجید

سلام مدیر کل !

مرسی بابت لطف شما ...

در مورد پهنای باند هم مرسی و یه تشکر دیگه بابت تمام زحماتی که در راه ترقی این فروم میکشید کنم ....

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
عرفان جان خيلي طرح زيبايي شده.
رنگ رو كه توضيح دادي. فقط يه سوال براي من مطرح شده. رو سر امام اون طرح نور رو شما اضافه كردي يا خود فرشچيان كشيده بوده؟
چون يه مشكل بصري داره كه اگه كار استاد باشه كه ديگه هيچي :دي
ولي همين كه به قول معروف دست به قلم شدي خودش كليه.
بهت تبريك ميگم.

سلام دوست عزیز ...

در مورد نور روی صورت که امتحان کردیم و زیبا نشد ... فکر نکنم ....

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
سلام
طرح قشنگي شده .... آفرين ....
فقط اگه صورت محو ميشد بهترتر بود...
در كل خوبه
راستي امضاي نو مبارك ميبينم كه ....
اگه ميشه عكساي امضاتو يه جا ديگه آپ كن چون با هر بار رفرش عكسا از نو لود ميشن ....
منم تبريك عرض ميكنم
يا علي ...

سلام دوست عزیز ...

چشم برادر ... سعی میشه در طرح های آینده که اگه خدا بخواد ما بذاریم و اگه توش از ائمه کارکتری موجود بود سعی میشه که صورت با نور محو شود !!!!!

در مورد عکس ها امضاء دنبال یه هاست مطئن میکردم و اگه پیدا کردم چشم !!!

ممنون و مرسی و منم به شما تبریک میگم !!

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
سلام
خیلی زیبا شده
شاد و غزل خوان اما با تم تیره :neutral:
ترکیب رنگ ها مناسب نیستن

موفق باشی

سلام
دوست عزیز شما هم بگو تریپ غمگین هستش ... باشه ... از فردا دیگه همه طرح ها صورتی و سبز خوبه ؟

چشم !!! تکرار نمیشه !

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
می بینم که اینجا همه حاجی تشریف دارن
زیارت قبول
به:lol: سارا خانوم . نشناختم
ببخشید یادم رفت نظربدم

:eek: حرف نداره
قبولت داریم
فقط:sad: اون کادر دورش چیه؟
حداقل رنگشو هماهنگ کن
فعلا

سلام به شما دوست عزیز !!!

اول بابت اون لطف ممنونم و امیدوارم بتونم جبران زحمات کنم !! در مورد رنگ کار هم چشم !!! ولی من فکر کردم هماهنگ هست ...

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
عرفان جان . خیلی خوبه . اما این تصویر رو یکی از دوستام 2 ماه پیش کشیده بود و الانم دارمش . در قالب یه تابلو نقاشی کا ر کرده بود که شما الان می بینم به صورت عکس در آوردیش . اونم با اون نقاشی که مشخصه عکس تهیه شده .

سلام دوست عزیز ...

در مورد تصویر من که گفتم نقاشی رو من نکشیدم ... و در ضمن همون اول به دوستان عرض کردم این کار یه اتود بود که داشتیم توی موسسه با بچه ها کار میکردیم که یه کارت پستال بزنیم ... این نسخه jpg رو هم من کش رفتم و یواشکی گذاشتم اینجا ...

در باب طراحی از هر چیزی مهمتر سلیغه هست که کار رو زیبا میکنه و در کنار اون استفاده از ابزار و اجزا که شما اگه یه عنوان یه طراح بخواید یه طرحی رو که اونطور که دوست دارید طراحی کنید آزاد هستید از هر عکسی که نیاز داشته باشه در طراحی طرح خودم استفاده کنید ...

حتی اگر نقاشی باشه ... الان توی سطح شهر پر هست از نقاشی هایی که با دستکاری با عنوان یه طرح برای نمایش به روی بیلبوردها رفته ...

گاهی خوبه سطح فکری رو خیلی وسیع در نظر بگیریم ....

من کوچیکتر از اون هستم که بخوام به کسی الگو و ایده بدم ... اینها نقطه نظریات شخصی من هست .... در ضمن به اون دوستتون هم از طرف من بگید کارشون قشنگ هست !

موفق باشید.
عرفان

IndianBoy

Member
بینم عرفان جون چرا این یکی دو پست آخری همچین لحنت عوض شده .....
خوب حالا چرا میزنی ....
معذرت میخوام...
شوخی ....
یا علی

Erfan

Active Member
عرفان جان کارت از لحاظ ریزه کاریای گرافیکی خیلی عالیه(البته بدون در نظر گرفتن موضوع میلاد امام)
اگه لطف کنی طرح اولیه رو بذاری تا یه مقایسه ای بتونیم انجام بدیم خیلی ممنون میشم.
موفق باشی - علی

سلام دوست عزیز ...

ممنون و مرسی ... در مورد درخواست شما مبنی بر گذاشتن اون نقاشی بایستی بگم که من و تمام اعضا که در موسسه کار میکنیم حق نداریم طرحی که طراحی شده رو با خودمون از موسسه ببریم بیرون و من اون طرح رو به صورت jpg در اوردم و اونم با سایز کوچیک والی اون طرح سایز کاغذ a3 بود ....

اگه نقاشی رو جایی دیدم حتماً میذارمش ...

در ضمن برای هزارمین بار میگم که این یه اتود بود نه طراحی کامل !!! فقط میخواستیم ببینم چطوری میشه که من خوشم اومد !! همین !

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
بینم عرفان جون چرا این یکی دو پست آخری همچین لحنت عوض شده .....
خوب حالا چرا میزنی ....
معذرت میخوام...
شوخی ....
یا علی

نه عزیز .... واسه چی لحنم عوض شده ؟ من فقط دارم سعی میکنم در موضوعات جدی واقعاً جدی برخورد کنم ... من یکی مخلص شما و تمامی بچه های فروم هم هستم !!

ما از شما معذرت میخوایم .!!!

موفق باشید.
عرفان

جدیدترین ارسال ها

بالا