بله دقيقا اسمش Brontok.a است.یه ویروس جهنمیه
سلام
بله دقيقا اسمش BRONTOK.A است.یه ویروس جهنمیه .اگه دقت درده باشی هر از چند گاهی صفحه سبزی رو باز میکرد که تو اون نوشته بود(go to hell)یعنی برو به جهنم.والبته به همراه
جملاتی که احتمال به زبان عبری بودن
من هم گرفتار شدم . انتی ویروس کاسپارسکی رو جایگزین انتی ویروس مکافی در سیستمم کردم تا تونستم نصلشو منقرض کنم اما با این حال صدمه ای که به ویندوزم زده هنوز رفع نشده ونمیشه(دریغ از فولدر اپشن یا
ریجستری)
در به در هم دنبال راهي هستم تا خلاص شم
البته چند وقت پيش يکي از دوستان تعمير کردن ويندوز را نسخه کرد ..منظورم همان گزينه (ريپر )که در ابتداي نصب ويندوز هنگام گذاردن سي دي نصب ويندوز مي ايد ..متاسفم از اينکه کلمه انگليسي اونو
فراموش کردم..
(هنگام قرار دادن سي دي ويندوز در سي دي رام و لود شدن فايلهاي ان در ابتدا دو سوال مي شود يکي نصب ويندوز جديد ويکي ريپر کردن يا يا تعمير ويندوز .که اگر گزينه ريپر را انتخاب کني سيستم شروع به چک
کردن و مقايسه فايلهاي ويندوز رايانه با فايلهاي ويندوز بر روي سي دي ويندوز ميکند.در اين حالت اگر يکي از فايلهاي ويندوز از بين رفته باشد .. فايل از بين رفته از روي سي دي بر روي رايانه شما گذارده ميشود
که حدود ربع ساعت هم وقت می کشه و درصد رفع مشکل هم کمه)
ولي ما گزينه اول يعني نصب ويندوز جديد را انتخاب مي کنيم
در اينجا نيز چند سوال مي شود ( يکي نصب ويندوز جديد ويکي ريپر کردن يا يا تعمير ويندوز)اما با يک تفاوت
ما گزينه دوم را انتخاب مي کنيم (ريپر ) .اين ريپر با ریپر اول متفاوت است.اولی رو که گفتم اما در دومی سیستم تمامی فایلهای ویندوز سی دی را جایگزین ویندوز شما می کند که حدود یک ساعت وقت می کشه ولی
صد در صد مشکل حله.یعنی ویندوز اک بند یا صفر کیلومتر .
ای فکم درد گرفت بس که نوشتم !!!!!! کاش قبل از این همه وراجی همون اول می گفتم ویندوز رو از نو نصب کن!!!!!!!
شرمنده از اینکه راه بهتری گیرم نیومده.اینم بگم به محض اینکه سی دی ویندوز رو گیر بیارم این کار رو خودم می کنم.قبل از این کار اگر شما راه بهتری پیدا کردی ما رو بی خبر نذاری