اقا يكي راهنمايمون كنه اين كد جاوا چجوري ؟؟؟بيا ميگم بهت

jeobux

New Member
دوستان اگه كسي ميتونه به من كمك كنه لطفا اگر پولي هم باشه مشكلي نيست من ميخوام وقتي اعضا كليك ميكنن بنر باز بشه يا طوري باشه كه اعضا بعد چند ثانيه به لينك بنر هدايت بشن طوري كه بنر بصورت خودكار براشون باز بشه ديگه براي باز كردنش كليك نكنن ممنون ميشم كمك كنيد باتشكر بنر هم جاوا هست كدش

eAmin

Well-Known Member
مظورتون از بنر دقیقا" چیه؟
بنر هم جاوا هست كدش
یعنی شما در حال حاضر کدش رو در اختیار دارید؟ اگر کد رو دارید و میدونید به چه صورت فراخوانی کنیدش، کار برای شما کمی آسونتر میشه.
می تونید با استفاده از رویداد onload بصورت خودکار این صفحه رو نمایش بدید یعنی به محض اینکه صفحه کامل لود شد صفحه شما هم به نمایش در میاد. اگر هم میخواید با تاخیر باشه میتونید از متد setTimeout استفاده کنید.

jeobux

New Member
اقا ممنونم از جوابتون من كد رو در اينجا قرار ميدم ميخوام اين كد روطوري قرار بدم كه اعضا به محض باز شدن صحفه بصورت خودكار باز بشه اگر امكان باشه خودتون كد رو برام درست كنيد من هر كاري كردم تواناي انجامش رو نداشتم با تشكر از راهنمايتون

آخرین ویرایش:

coder

Member
تقلب تو شب روشن؟:snap: مدیر این سایتای کلیکی حداقل خودشون 6-5 سال وب مستر بودن مثل خودت. ختم روزگارن

jeobux

New Member
دوست عزيز ما نگفتيم ختم روزگار نيستن ما فقط يه كميكي خواستيم همين اگه بشه بهم كمك كنيد چون من نياز دارم به اين نوع روش درضمن عزيز همه اين روزا ختم كلامن و من هم قصد تقلب تو اين سايت رو ندارم فقط ميخوام يه روشي رو اجرا كنم كه شبيه اينه ممنون ميشم بجاي تهمت كمك كنيد با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا