کسی تجربه دریافت اقامت فرانسه از طریق کار رو داره؟ فرایندش چقدر طول کشید و چه مدارکی خواستن؟
P pariya13 New Member دیروز در 5:14 بعد از ظهر #1 کسی تجربه دریافت اقامت فرانسه از طریق کار رو داره؟ فرایندش چقدر طول کشید و چه مدارکی خواستن؟
M mahsan12 New Member امروز در 1:30 قبل از ظهر #2 من خودم تجربه ندارم ولی یکی از دوستام که مهاجرت کرده گفت باید کارفرما برات مجوز کار بگیره و یه سری مدارک مثل قرارداد، پاسپورت و مدارک تحصیلی ارائه بدی
من خودم تجربه ندارم ولی یکی از دوستام که مهاجرت کرده گفت باید کارفرما برات مجوز کار بگیره و یه سری مدارک مثل قرارداد، پاسپورت و مدارک تحصیلی ارائه بدی
P pariya13 New Member امروز در 5:26 بعد از ظهر #3 mahsan12 گفت: من خودم تجربه ندارم ولی یکی از دوستام که مهاجرت کرده گفت باید کارفرما برات مجوز کار بگیره و یه سری مدارک مثل قرارداد، پاسپورت و مدارک تحصیلی ارائه بدی کلیک کنید تا باز شود... دوستت از موسسه مهاجرتی کمک گرفت؟
mahsan12 گفت: من خودم تجربه ندارم ولی یکی از دوستام که مهاجرت کرده گفت باید کارفرما برات مجوز کار بگیره و یه سری مدارک مثل قرارداد، پاسپورت و مدارک تحصیلی ارائه بدی کلیک کنید تا باز شود... دوستت از موسسه مهاجرتی کمک گرفت؟