چطوری میشه افکت گذاشت روی یک شکل وقتی موس میره روش مثله این سایت؟
amir_s Active Member Sep 16, 2008 #2 متاسفانه هر چی وایسادم جز یک صفحه سیاه ندیدم ... لطف کنید و یک عکسی چیزی بگذارید.
<3pehr> Active Member Sep 16, 2008 #3 سلام آقا من دیدم اما منظورتون کدوم افکته؟من که افکتی ندیدم سپهر
<3pehr> Active Member Sep 17, 2008 #6 سلام دوست عزیز این یه باتن هست،شما یه باتن درست کن و تو فریم دوم یعنی Over اون چیزی و که می خوای بعد از اومدن موس روی باتن نمایش داده بشه رو بذار توش. اون کتابم هم می تونی خودت درست کنی هم کامپوننتش و بگردی پیدامی کنی. سپهر
سلام دوست عزیز این یه باتن هست،شما یه باتن درست کن و تو فریم دوم یعنی Over اون چیزی و که می خوای بعد از اومدن موس روی باتن نمایش داده بشه رو بذار توش. اون کتابم هم می تونی خودت درست کنی هم کامپوننتش و بگردی پیدامی کنی. سپهر
force Member Sep 17, 2008 #8 سلام: اگه منظورت رو درست فهمیده باشم..............خوب سپهر جان گفتن, والبته این شلکی هم...... استفاده از rollover .....................: PHP: on (rollOver) { //actions } پیوست ها Untitled-1.jpg 22.2 کیلوبایت · بازدیدها: 34
سلام: اگه منظورت رو درست فهمیده باشم..............خوب سپهر جان گفتن, والبته این شلکی هم...... استفاده از rollover .....................: PHP: on (rollOver) { //actions }
amir_lp Member Sep 22, 2008 #9 این رو باید چطوری درست کرد؟ http://www.metallica.com/skins/11/flash/header_flash.swf منظورم این لوگو متالیکا هست که هی تار میشه
این رو باید چطوری درست کرد؟ http://www.metallica.com/skins/11/flash/header_flash.swf منظورم این لوگو متالیکا هست که هی تار میشه
mshgames Well-Known Member Sep 22, 2008 #10 سلام این لوگو متالیکا کار نداره که یه مووی با آلفا کمتر جلوشه که هی وول میخوره یا بادست میشه وولش داد و یا با اکشن اینم یه نمونه برات درست کردم با دست موفق باشی محمد پیوست ها Efffeeeee.rar 17.2 کیلوبایت · بازدیدها: 9
سلام این لوگو متالیکا کار نداره که یه مووی با آلفا کمتر جلوشه که هی وول میخوره یا بادست میشه وولش داد و یا با اکشن اینم یه نمونه برات درست کردم با دست موفق باشی محمد
amir_lp Member Sep 22, 2008 #12 این افکت رو چطوری درست کنم؟ پیوست ها button.JPG 1.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5