افکت عکس در فلش ؟

Mr_lesani

Member
سلام دوستان

یه سوال داشتم ، من یک فایلی رو از بانک فلش دانلود کردم و یه افکتی درون اون بود و چون فایل حجمش بالا بود برای آپلود ، اون رو کوچک تر کردم .
در این فایل به تعداد هر فریم یه تصویر قرار داده شده با حرکت ظریف ، میخواستم بدون این تصاویر با چه برنامه ای ساخته شده تا وارد فلش کنیم .

پیوست ها

• Efect.rar
    197 کیلوبایت · بازدیدها: 34

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

من افکت خاصی توی این فایل ندیدم البته سورس رو نگاه نکردم

ولی این از تعدادی عکس تشکیل شده که در فریم ها پشت سرهم اجرا میشن برای ساختنشم برنامه های زیادی هستند که این کار ها رو

می کنند البته با خود فلش هم میتونید بسازید

موفق باشید

Mr_lesani

Member
ممنونم آونگ جان

ولی اگه دقت کرده باشی ، این کار از تعدادی فریم تشکیل شده است که درون هر کدوم یه عکس با تغییر جزئی تر هست و چون کار با سرعت بالا حرکت میکنه باعث ایجاد این افکت میشه ، میخواستم بدونم که این عکسها رو دونه دونه که نمیشه تو فتوشاپ طراحی کرد اونم به این دقیقی و جزئیات ذریف .

این عکسها توسط برنامه ی خاصی طراحی شده که من میخوام بدونم اسم اون برنامه چیه تا بتونم استفاده کنم .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب یه برنامه ای مانند سویش باید باشه که وقتی import میکنی فریم به فریم میشه البته باید دید با چه نرم افزاری ساخته شده

موفق باشید

mohammad.sub7

کاربر فعال
مکمل فلش تو زمینه انیمیشن افتر افکت هستش . زیباترین جلوه ها رو میشه با افتر افکت داخل فلش برد. ضمناً یادگیریشم خیلی سخت

نیست نمونه هاشم همه جا زیاده مثلاً صمدی آنلاین : http://samadionline.ir/download/index.php

آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
البته این نمونه که من دیدم نیاز به افتر افکت هم نداره چند تا فریم داخل خود فلش بعدش همون رو reverce کرده

جدیدترین ارسال ها

بالا