افکت صفحه ی سایت بی بی سی فارسی

senaps

Member
سلام
من برا یه کلیپی،احتیاج دارم که یه جور افکت کار کنم که درست مثل بی بی سی که صفحه ی اصلی سایتشون رو نشون میدن،اون کارو بکنم!!!
البته من میخوام صفحات دراز رو نشون بدم و صد البته رو بخش هاییش زوم کنم...
مثلا این صفحه رو ببینید:
کد:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85_%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC_%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA_%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86_%28%DB%B2%DB%B3_%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%29

میخوام طوری در بیاد که مثلا بتونم رو عکس های کناریش(عکس ها) یا قسمت هایی از متن ها رو بزرگ کنم که تو فیلم قشنگ معلوم باشه....

من فعلا دارم منابع مورد نیاز برا کلیپم رو جمع میکنم!!!
برای ساختش تصمیم دارم که به صورت جدی از فوتوشاپ،افتر و پریمیر استفاده کنم...
به نظرتون چه راه حلی هست که بتونم تو سریع ترین زمان،تصاویری بردارم از چنین صفحاتی(سایت های مختلف هستن!) که هم حجمشون پایین باشه که بتونم راحت باهاشون کار کنم(تو افتر سنگین میشن با توجه به افکت های چند ده ثانیه ای مربوط به هر عکس!!
و بسیاری مسائل دیگه....که لازم میشه که تصاویر برداشت شده حجمشون پایین باشه...
درضمن،من فعلا دارم به طور گسترده منابع رو جمع میکنم،حدود چند گیگ رو پارسال جمع کردم و چندین بار کارو رفتم تا وسطاش و ول کردم...ولی اینبار میخوام تکمیلش کنم و حتمی پخشش کنم....
کار میخوام به صورت مستند مانند بیاد بیرون...
پس ممکنه در زمانی که میرن تو افتر،دیگه دسترسی به فایل های نداشته باشم!!پس باید الان همه چی مطمئن باشه!!

راستی،با توجه به نوع پروژم که اولین هست و صد البته مستند،چه چیزایی باید مد نظرم باشه؟!
مثلا باید حتمی صدا داشته باشه؟ چجور موزیک هایی باید استفاده بشه؟ رزلوشن برای همه گیر بودنش چی هست؟ و....

لطفا در هر کدوم از موارد بالا که میتونید راهنماییم کنین...
درضمن،اشناییم با افتر و فوتوشاپ و پریمیر تقریبا خوبه!!!ولی تجربه ی فیلم سازی قبلی نداشتم!:cry:

• Like
Reactions: pcj
می تونی یه کار کنی. برو تو فو فو توشاپ. یک صفحه خیلی بزرگ باز کن. مثلا 4000 پیکسل در 4000 پیکسل. اونوقت بیا توی سایتی که می خوای ببری تو پروژه ات از بالا Print Screen بگیر بیا پایین و جدا جدا Saveشون کن. حالا که تمام عکسها رو از سایت گرفتی بیارشون تو فتوشاپ و یکی یکی زیر هم بذارشون انگار که همه با هم یک تصویرن. برای اینکه کارت دقیق در بیاد سعی کن عکس ها کمی overlap بشن تا بتونی دقیق جای خودشون بگذاری.

همه عکس هاتو که زیر هم قرار دادی ش تو همون فتوشاپ عکست رو که یه عکس بلند باید شده باشه رو crop کن وآخر کار هم با هر فرمتی که دوست داشتی و صد البته کیفیتت رو پایین نیاره save کن. حالا می تونی بیای تو افتر اون عکس بلند رو Import کنی و هر بلایی که خواستی سرش بیاری.

senaps

Member
اره این راه حل اولین چیزی بود که به نظرم رسید....ولی برای تعدا صفحات من،حداقل یه سال باید بشینم اینا رو اینجوری کار کنم....
برنامه ای چیزی نیست که بتونه از صفحه ی سایت ها عکس بگیره؟!!

• Like
Reactions: pcj

جدیدترین ارسال ها

بالا