افکت برای منو های سایت

saeed450

Active Member
سلام کسی میدونه در وردپرس چطور میشه برای منوی های سایت افکت گذاشت ؟ ایا افزونه خاصی هم داره ؟

مثل همین افکت های سایت مجید آنلاین:cool:

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
پلاگین منو هست ولی کلا این افکت ها مربوط به htmlو css می شن و ربط به سیستم مورد استفاده ندارند.

farik

Well-Known Member
باسلام..
اغلبشون با جی کوءری نوشته میشن که سینتکس راحتی داره..ولی بسته به پیچیدیگیه افکت ها ممکنه اسون یا سخت باشه..

saeed450

Active Member
خب ببین من از قسمت افزونه های وردپرس میخوام نصب کنم و خب فایلش باید فشرده یا رار باشه . من فولدر codecanyon رو هم فشرده کردم ولی بازم نصب نشد ..میشه بگی کدوم فایل رو باید فشرده و نصب کنم ..اگر هم اینجا ضمیمش کنی که چه بهتر .سپاس

bigmard

Member
دارم می گم دیگه ، فایل رو که zip شده رو توی بخش افزونه ها توی هاستت کپی کن ، از حالت zip بیرونش بیار بعد برو توی قسمت افزونه ها و فعالش کن

saeed450

Active Member
خب این چون فرمتش رار هست توی هاست اکسترکت نمیشه (باید زیپ باشه) اما من محتویاتش رو زیپ کردم و بعد توی هاست استخراج کردم ولی باز چیزی توی افزونه هام اضافه نشد که بخوام فعالش کنم . اوکی ؟

nimazebel2007

Active Member
معمولا اگر یه خورده css بلد باشی میتونی بهترین استایل رو بسازی
فقط یه خورده دانش میخواد

bigmard

Member
من فایل zip شده رو برای دانلود گذاشتم و خودم شخصا تستش کردم شما اینو دانلود کنید و بعد در قسمت نصب پلاگین اینو بارگزاری کنید و بزنید برروی نصب ، بعد از نصب هم فعال ...

پیوست ها

• ubermenu.zip
    528.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7

saeed450

Active Member
ممنون حالا نصب شد .فقط اون فلش ساب منو ها رو چطور میتونم بردارم ..و چطور میتونم اطراف اون مستطیل که حرکت میکنه رو نیم دایره کنه (گوشه هاش تیز نباشه)توی تنظیماتش همچین چیزی داره ؟

آخرین ویرایش:

bigmard

Member
من با این پلاگین کار نکردم و فقط به شما معرفیش کردم ، توی دموی پلاگین ویدئو هایی وجود داره که به شما کمک می کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا