افکت استفاده شده در کلیپ جدید تتلو

سوال : افکت استفاده شده در کلیپ جدید تتلو

سلام دوستان . همون طور که احتمالا میدونید کلیپ جدیدی از تتلو به همراه فریمن امروز پخش شده . توی این ویدیو همه چیز حالت نقاشی داره . میخواستم بدونم آیا این یه افکت هست ؟ اگه هست از کجا میشه پیداش کرد و اسمش چیه؟ و اگر تکنیک خاصی داره که کسی بلده بیاد لطف کنه و توضیح بده . برای دوستانی که کار رو تا حالا ندیدن عکس گذاشتم . ممنون .

پیوست ها

• Pics Tatal.rar
    259.6 کیلوبایت · بازدیدها: 185
آخرین ویرایش:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
من فکر می کنم با تلفیق افترافکت و ادوبی ایلستراتور بشه یه همچین چیزی ساخت. البته مطمئن نیستم فقط یه حدسه

albertoperanc

Active Member
سلام دوستان..

من این کلیپ رو هنوز ندیدم..اما با این عکس ها ممکته یکی از حالت هاش استفاده ار افکت ToonIt از Red Giant باشه...

:rose:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
این کار میتونه به این صورت پیاده سازی شه که فیلمبرداری انجام بشه و بعد فریم فریم روش نقاشی کنن ، بعد فریم ها رو در کنار هم بذارن تا یه انیمیشن داشته باشن ، که چون شنیدم که 5 ماه وقت برده این کار احتمال زیاد همین کار رو کردن:wink:
ویدئو دنیای وارونه سعید مدرس هم همینجوری انجام شده بود.
البته بعد از نقاشی کردن کاراکتر ها هنوز خیلی کارهای دیگه هست که باید انجام بشه ... خودم زیاد خوشم نیومد از این کار.

موفق باشید:oops:

aligraphic

Well-Known Member
من از پلاگین برای این کار تو افتر و ادیوس امتحان کردم ولی هیچ کدون جواب نداد.
یه پلاگین هست topaz clean برای فتوشاپ میتونی عکس رو به کارتون آبرنگ خطوط نقاشی کنی خلاصه فوقولادس اصلا نمیتونی تشخیص بدی که عکس بوده تبدیل به کارتون شده خلاصه topaz clean حرف نداره!!!
واسه اینکه سرعت کارت بره بالا میتونی خروجی سکانس jpg بگیری همشون وارد فتوشاپ کنی تنظیمات پلاگین رو که انجام دادی به یکی از عکس ها اعمال کردی رو هر کدوم از تصویرا که ctrl + f بزنی همون افکت با تنظیماتی که انجام دادی اعمال میشه بعد وارد افتر کنی!
یه خرده وقت میخواد ولی شدنیه

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
یه پلاگین هست topaz clean برای فتوشاپ میتونی عکس رو به کارتون آبرنگ خطوط نقاشی کنی خلاصه فوقولادس اصلا نمیتونی تشخیص بدی که عکس بوده تبدیل به کارتون شده خلاصه topaz clean حرف نداره!!!
واسه اینکه سرعت کارت بره بالا میتونی خروجی سکانس jpg بگیری همشون وارد فتوشاپ کنی تنظیمات پلاگین رو که انجام دادی به یکی از عکس ها اعمال کردی رو هر کدوم از تصویرا که ctrl + f بزنی همون افکت با تنظیماتی که انجام دادی اعمال میشه بعد وارد افتر کنی!

جالب بود . مرسی

eslam-ormoz

New Member

ممنون از راهنمایی مفیدت

جدیدترین ارسال ها

بالا