افكت مانگا و ابستركت

Gate Keeper

Well-Known Member
سلام دوستان
من بعد از كلي به اين در و اون در زدن و اين آموزشو بگيره اون مقاله رو بخون و ... تونستم افكت
مانگا و ابستركت رو به شكل آماتورش به وجود بيارم. من قبلا تو اين تاپيك در خواستش رودادم كه اگه كسي بلده آموزش يا لينك بده كه آقاي نصيرپور و آقاي سعيد طاهري جواب من رو دادن...
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=13670&start=0

بهر حال بنده پي اش رو گرفتم و به يه نتايجي هم رسيدم
در ضمن براي آموزش بايد بگم من دقيقا از همين آموزشهاي استفاده كردم كه تو اين تاپيك معرفي كردم:)
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=14747&sid=a0194ac37f0f3e6b244b99837e5b13a4
گذاشتم دلتون آب شه :lol:
لطفا اشكال بگيرين!

ALI_TAKHTI

Active Member
عكسها ديده ميشه عزيز .اگه كار اولتون هست كه خيلي خوبه .فقط يك جاهايي اصلا دقت نكردي مثلا در برش ومحو كردن ونرم كردن گوشه ها والبته كمي هم كيفيت عكس ها پايين هست. اما در كل مطمينا با كمي تمرين بيشتر كارهاي زيبا تري از شما خواهيم ديد چون استعدادش رو داري عزيز.

Gate Keeper

Well-Known Member
3panta گفت:
عكسها ديده ميشه عزيز .اگه كار اولتون هست كه خيلي خوبه .فقط يك جاهايي اصلا دقت نكردي مثلا در برش ومحو كردن ونرم كردن گوشه ها والبته كمي هم كيفيت عكس ها پايين هست. اما در كل مطمينا با كمي تمرين بيشتر كارهاي زيبا تري از شما خواهيم ديد چون استعدادش رو داري عزيز.
مرسي
حواسم نبود كه كيفيت روي Low بودش منم save
كردم
در ضمن غلط املايي هم تو نوشته هاي ENG دارم
ببخشيد

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
مصطفي جون ميبينم كه Abstract كار ميكني و ...
اي ولله كارت حرف زيادي نداره.
اگه توي دور بري بيشتر دقت كني نور علي نور ميشه .
در كل من كه خيلي كيف كردم اين كارها رو ديدم اونم از دوستي به سن شما...
واقعا دستت درد نكنه . برات آرزوي پيشرفت و موفقيت بيشتر در اين زمينه و همينطور قبولي در كنكور 84 دارم.
موفق باشي.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
مصطفي جان الان دوباره اسمي رو كه براي اين تاپيك انتخاب كردي ديدم و كلمه مانگا توجه ام رو جلب كرد در حاليكه در كارهاي شما اثري از مانگا نديدم!
فكر ميكنم در تاپيك قبلي منظورم رو راجع به مانگا خوب نرسوندم...
ببين مصطفي ؛ مانگا به يه سبك خيلي معروف ژاپني در نقاشي هاي متحرك(انيميشن) گفته ميشه كه نمونه اش شخصيتهايي با چشمهاي درشت و ... است نه طرحهاي بكگراند .
براي مثال دختر خانومي كه توي امضاي شما با اون چشماي درشتش به من خيره شده يه كاراكتر مانگاست كه در زمينه اي رويايي از يك طرح Abstract قرار گرفته.

mamali132002

Active Member
آقا پس سبك بكگراندش رو چي ميگن؟
من بلاخره تونستم عكسها رو ببينم و واقعا هم قشنگ بودن البته اولي رو زياد خوشم نيومد دومي بكگراندش جالب بود ولي عكس دختره يك جورايي بهش نمي خورد ولي رو سومي عكس دختره رو خوب جا داده بودي يعني با بكگراند هماهنگي داشت
در كل خيلي جالب بود و سبك قشنگي هم داشت

جالبه
ولي يه مشكلي كه من ديدم و خيلي هم بزرگ هست در تصوير دومه
و اون جويده شدن دست چپ اون خانم است.

mamali132002

Active Member
۩mohammad۩ گفت:
جالبه
درسته حق با شماست ولي من بار ااول كه ديدم فكر كردم انگشتاشو جمع كرده. :?:

salarb999

Member
mosi64700 جان و بقيه من خيلی دوست دارم از اين عکس ها درست کنم (نه از اين Japonies ها) از اينا که
شما mois44600 گذشتيد من که هر چی از اين ا را خوندم هيچی سرم نشند که با چه برنامی و چي تری ميشه همچين چيزی را ساخت ممنون ميشام يکی از اين اساتيد ما را راهنمای کند

با هر برنامی که هست ميشه اسمه دقيقشا بگيد که من بتونم دنلد کنم
Thanks all

Gate Keeper

Well-Known Member
Mehdi_Naissipour گفت:
مصطفي جون ميبينم كه Abstract كار ميكني و ...
اي ولله كارت حرف زيادي نداره.
اگه توي دور بري بيشتر دقت كني نور علي نور ميشه .
در كل من كه خيلي كيف كردم اين كارها رو ديدم اونم از دوستي به سن شما...
واقعا دستت درد نكنه . برات آرزوي پيشرفت و موفقيت بيشتر در اين زمينه و همينطور قبولي در كنكور 84 دارم.
موفق باشي.

مرسي آقا مهدي:) همچنين شما

Gate Keeper

Well-Known Member
۩mohammad۩ گفت:
جالبه

بله محمد جان..يه خورده هولهولكي شد! متوجه نشدم :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا