افزونه ی نمایش برترین ها براساس پارامترهای مختلف

Skrillex

New Member
سلام،
درخواست طراحی یک پلاگین رو به صورت سفارشی دارم
لينک نمونه اي از آنچه مد نظرم هست: https://soundcloud.com/charts/top (لطفا با ف*ی*ل*ت*ر ش*ک*ن یا وی پی ان بازش کنبد)
همونطور که در سايت ساوند کلاود مي بينيد کاربران مي تونن با استفاده از دو کادري که در بالاي صفحه وجود داره مثلا ژانر مورد نظرشون رو انتخاب کنند و براساس ژانري که انتخاب مي کنند ترک هاي مختلفي نمايان مي شه.
يعني به عبارت بهتر من پلاگيني مي خوام که براي هر ژانر يا هر قسمت براش ۵۰ تا ترک برتر تعريف کنم و هر بار که کاربر قسمت خاصي رو انتخاب کرد ترک هاي برتر مخصوص به آن قسمت برايش نمايان شود.(نيازي به اين نيست که پلاگين برترين ها رو بيابد، بلکه به صورت دستي برترين هاي هر قسمت به آن شناسانده مي شود فقط کافيست که پلاگين اين برترين هاي هر قسمت رو به هنگام انتخاب شدن آن قسمت توسط کاربر نمايش دهد و هم چنين قابليت به روزرساني دستي برترين ترک ها وجود داشته باشد)
خیلی ریاضی وارتر بخوام بگم:
ما چند قسمت داریم که این قسمت ها هرکدوم مثلا ۵۰ تا زیرشاخه دارند و این زیر شاخه ها به صورت دستی توسط ادمین تعیین می شوند و پلاگین تنها کاری که باید بکنه اینکه به هنگام انتخاب شدن هر قسمت زیرشاخه های اون قسمت رو نشون بده،
مثلا:
فرض کنید n قسمت داریم،
برای قسمت A پنجاه تا ‘A
برای قسمت B پنجاه تا ‘B
برای قسمت C پنجاه تا ‘C
و به همین ترتیب تا قسمت nام
اگر کاربر قسمت A رو انتخاب کرد، پنجاه تا ‘A باید براش به صورت ای‌جکس نمایش داده بشه و …
این دقیقا اساس کاری هست که باید پلاگین بکنه…
لطفا کمکم کنید، کارم لنگ این پلاگینه، لطفا قیمت مدنظرتون برای طراحیش رو به صورت pm ارسال کنید.
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا