افزونه های فعال شده در کجای قالبمان نمایش داده میشود؟

mis.shafiee

New Member
سلام
من تازه دارم کار با ورد پرس را یاد میگیرم ولی با جوملا کار کرده ام. من مراحل کارم را از ابتدا توضیح میدم فقط با کلمات ساده منو راهنمایی کنید.
در جوملا وقتی ماژول را نصب میکرم و آن را فعال میکردم ،ماژول در قالبم نمایش داده میشد.
در وردپرس من ابتدا ماژولم را از قسمت افزودن افزونه نصب کردم سپس پیغام نصب موفقیت آمیز ظاهر شد.بعدش وارد افزونه ها شدم و در این قسمت افزونه ای را که نصب کرده بودم را فعال کردم. ولی وقتی وارد قالبم میشوم چیزی نشونم نمیده.میشه بفرمایید که افزونه های فعال شده در کجای قالبمان نمایش داده میشود؟
:rose::rose:

1pouya

Member
سلام دوست عزیز
دسترسی به ماژول های جوملا با وردپرس فرق داره

یه نکته دیگه اینکه بستگی داره شما چه افزونه ای رو در وردپرس نصب کرده باشید
لطفا اسم افزونه رو بگید تا راهنماییتون کنم

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
شما در جوملا با کامپوننت ، ماژول ، مامبوت روبرو بودید ، در وردپرس شما فقط افزونه دارید. بعضی از افزونه ها یه قسمت جدید در هسته سیستم ایجاد می کنند و بعضی دیگه یه قسمت در سایدبار که با نام Widget یا ابزارک می گیم اضافه می شه.
اگر افزونه شما جزو دسته ابزارک ها هست باید از قسمت ابزارک اون رو به قالبتون اضافه کنید ، همون طوری که در جوملا از قسمت ماژول ها مکان اون رو مشخص می کردید.
موفق باشید

1pouya

Member
اگر افزونه شما جزو دسته ابزارک ها هست باید از قسمت ابزارک اون رو به قالبتون اضافه کنید ، همون طوری که در جوملا از قسمت ماژول ها مکان اون رو مشخص می کردید.
موفق باشید

البته باید ببینید قالبی که ازش استفاده میکنید از widget پشتیبانی میکنه یا نه!!

جدیدترین ارسال ها

بالا