[phpNuke] افزودن به قسمت مدیریت؟!

سلام و درود.
دوستان من از Inp4 استفاده میکنم. میخوام برای مطالب ارسالی یک مدیر تعریف کنم. قبلا در ایران نیوک مطرح کرده بودم و یکی از دوستان 3 تا فایل پیوست کرده بود که مشکل حل شد ولی اون 3 تا فایل رو متاسفانه با سوختن هاردم از دست دادم. حالا هم که ایران نیوک بسته شده. اگه بسته نبود میرفتم دوباره پیوست رو دانلود میکردم. خواهشن اگه کسی میتونه هرچه زود کمکم کنه. ممنون.

webalfa

Member
منظور شما این هست که یک کسی رو به مدیر ارتقا بدید ولی فقط بتونه مطلب ارسال کنه ؟!؟

نه اصلا. منظورم اینه که به مطالب ارسالی کاربران بتونم مدیر تعریف کنم. مثلا طوری که به قسمت دریافت فایل مدیر تعریف کردم و کاربری فایلی میفرسته و مدیر دریافت فایل میاد و نگاه میکنه و اگه خواست تائید میکنه و میره رو سایت میشینه. میخوام واسه مطالب ارسالی هم مدیر تعریف کنم تا اگه کسی مطلبی فرستاد مدیر اون قسمت تائید کنه که در سایت قرار بگیره یا نه. تونستم منظورم رو برسونم؟

webalfa

Member
من فایل هاش رو ندارم باید آماده کنم

اگر وقت شد حتما درست میکنم

ممنون میشم اگه درست کنید. منتظرتون هستم. امیدوارم منظورم رو کامل متوجه شده باشید. بسیار بسیار ممنون.

webalfa

Member
من فایل هاش رو ندارم باید آماده کنم

اگر وقت شد حتما درست میکنم

ممنون میشم اگه همچین کاری انجام بدید. پیشاپیش تشکر میکنم. در ضمن سایت خودتون (webalfa.ir) مشکلی داره که من چند ورزیه نمیتونم وارد بشم؟ از همه معذرت میخوام که خارج از مبحث هم سوال پرسیدم.

webalfa

Member
وب آلفا سرورش مشکل داشت من هم دارم عوض میکنم

احتمالا تا آخر هفته درست میشه

سلام و درود.
انشاالله هرچه زود شاهد فعالیت دوباره و از قبل بهتر وب آلفا باشیم.
دوست عزیز اگه فایلها آماده شدند بی صبرانه منتظرم.
با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا